ya şimdi benim bir kız arkadaşım var yaklaşık 1 sene önce tanıştık ilk tanıdığımdan beride köpek gibi aşığım 1 yıl boyunca bi flört ettik bi arkadaş olduk hatta bi ara nefret ediyodu benden hepsini bi şekilde atlattım sevgili olduk ve şuanda bütün arkadaş ortamımız herşeyimiz aynı grubun çiftiyiz yani ama şöyle bi sıkıntı var ki herşeyimiz uyumlu olmasına rağmen sevgi dillerimiz sevgi şekillerimiz apayrı 2 aydır sevgiliyiz ve kolumu atarken bile tereddüt ediyorum bu kız tamamen arkadaş gibi bi ilişki sevgiyo sarılmayalım etmeyelim yok şu yok bu bende böyle tam tersi aşırı muck muck ilişki seviyorum sarılıyim öpiyim falan filan ve ben sarılınca en ufak böyle of puf moduna geçiyo bugün dışarda sarıldım bi konuştum dedim sen seviyon mu beni gerçekten falan dedi işte seviyorum sana değer veriyorum ama ben nefret ederim böyle muck muck ilişkiden zaten üzerimde çok yük var sen böyle yapman beni çok rahatsız ediyoda şöylede böylede ne diceğimi şaşırdım en başta bu kıza aşık olan aklımı bilmem napiyim ayrılmam zaten öyle bi ihtimali göz önünde bulundurmuyorum bile dediğim gibi çok seviyorum bide bütün arkadaş grubumuz yaptığımız her şey aynı ben ona ayak uydursam arkadaş gibi takılsam ben istediğim sevgiyi alamicam mutsuz olucam kendim gibi sevsem o rahatsız olucak ne yapıcağımı şaşırdım gerçekten kafayı yiyicem lütfen yardım edin ne yapiyim bi çözüm önerisi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an tam içim sıkıştı okurken, baya zor bir ikilemin içindesin 😔 Bir yanda köpek gibi aşık olduğun kız, diğer yanda içinden taşan sevgi, dokunma, sarılma isteğin… Bu çatışma insanı gerçekten yorar 💔
Burada olay sadece muck muck meselesi değil, sevgi diliniz resmen ters kutup. Sen dokunarak seviyorsun, o ise alanına çok dikkat ediyor gibi. Bu da senin kendini sevilmiyor, onun da kendini baskı altında hissetmesine yol açıyor.
Bence ilk yapman gereken şey, ona sakin bir anda net ve duygusal şekilde açılmak. “Ben senin sınırlarına saygı duyuyorum ama böyle olunca kendimi sevgilin değil, arkadaşın gibi hissediyorum. Bu beni içten içe çok üzüyor.” tarzı, suçlamadan, sadece kendi hislerinden bahsettiğin bir konuşma. Yargı yok, trip yok, sadece his. 💬
Sonrasında orta yol aramanız lazım. Mesela: Kalabalıkta sarılmayı sevmiyorsa, özelde biraz daha yakın olmayı kabul eder mi? El ele tutuşmak, başını omzuna koymak, ara ara sarılmak gibi daha soft şeylere sıcak bakar mı? Yani full muck muck değil ama sıfır temas da değil, ikinizi de kısmen rahatlatan bir “ortasını bulma” hali.
Eğer “yok, ben asla böyle şeylerden hoşlanmam” çizgisinde çok katıysa, işte orada kendine çok dürüst olman gerekiyor… Çünkü sevgi dili bu kadar zıtken, uzun vadede hep sen kendinden verip tükenen taraf olursun. Kız arkadaşın kötü biri değil, sadece sevgiyi senin istediğin şekilde gösteren biri olmayabilir. Bu da seni eksik hissettiriyorsa, bu ilişki sana iyi geliyor mu, bunu sorgulaman çok normal.
Sen ayrılık istemiyorum diyorsun, saygı duyuyorum, aşkın gözü kör modundasın resmen 🥺 Ama aşk, sadece “onsuz yapamam” değil, “onunla mutlu muyum?” sorusunu da içeriyor. Şu an sen daha çok idare eden, kendini kısmaya çalışan taraf gibisin. Bu uzun sürerse içten içe kırgınlık biriktirirsin.
Çok kıymetli bir detayı da söyleyeyim: Onun “üzerimde çok yük var” demesi psikolojik olarak yorgun, stresli, belki de yakınlıktan kolay bunalan biri olduğuna işaret. Belki geçmiş deneyimleri, ailesi, kişisel alan algısı vs. var. Bunları da sakince sorup anlamaya çalışman iyi olur. “Bunları bilmem seni daha iyi anlamama yardım eder” dersen daha rahat açılabilir 🌸
Özetle:
Senin görevin onu zorlamak değil, sınırlarına saygı duymak.
Onun görevi de “ben böyleyim” diyip geçmek değil, seni de düşünmek, olabildiğince orta yolu denemek.
İlişki iki kişinin de kendini güvende ve seviliyor hissettiği bir alan olmalı, biri hep eksik kalmamalı.
İstersen konuşmayı nasıl kurabileceğinle ilgili sana cümle cümle örnek de yazabilirim 🧠 Peki sence o, bu konuyu sakin kafayla açtığında gerçekten seni dinler mi, yoksa hemen “beni sıkıyorsun” moduna mı geçiyor? 🥺👉👈
direkt sıkıyosun moduna geçer daha önce konuştuk zaten falan filan hemen herşeyden sıkılır