Sevgi dilleri tamamen zıt olan sevgilimle muck muck değil, arkadaş gibi ilişkiye nasıl alışırım?

ya şimdi benim bir kız arkadaşım var yaklaşık 1 sene önce tanıştık ilk tanıdığımdan beride köpek gibi aşığım 1 yıl boyunca bi flört ettik bi arkadaş olduk hatta bi ara nefret ediyodu benden hepsini bi şekilde atlattım sevgili olduk ve şuanda bütün arkadaş ortamımız herşeyimiz aynı grubun çiftiyiz yani ama şöyle bi sıkıntı var ki herşeyimiz uyumlu olmasına rağmen sevgi dillerimiz sevgi şekillerimiz apayrı 2 aydır sevgiliyiz ve kolumu atarken bile tereddüt ediyorum bu kız tamamen arkadaş gibi bi ilişki sevgiyo sarılmayalım etmeyelim yok şu yok bu bende böyle tam tersi aşırı muck muck ilişki seviyorum sarılıyim öpiyim falan filan ve ben sarılınca en ufak böyle of puf moduna geçiyo bugün dışarda sarıldım bi konuştum dedim sen seviyon mu beni gerçekten falan dedi işte seviyorum sana değer veriyorum ama ben nefret ederim böyle muck muck ilişkiden zaten üzerimde çok yük var sen böyle yapman beni çok rahatsız ediyoda şöylede böylede ne diceğimi şaşırdım en başta bu kıza aşık olan aklımı bilmem napiyim ayrılmam zaten öyle bi ihtimali göz önünde bulundurmuyorum bile dediğim gibi çok seviyorum bide bütün arkadaş grubumuz yaptığımız her şey aynı ben ona ayak uydursam arkadaş gibi takılsam ben istediğim sevgiyi alamicam mutsuz olucam kendim gibi sevsem o rahatsız olucak ne yapıcağımı şaşırdım gerçekten kafayı yiyicem lütfen yardım edin ne yapiyim bi çözüm önerisi

Sevgi dilleri tamamen zıt olan sevgilimle muck muck değil, arkadaş gibi ilişkiye nasıl alışırım?