ՏҽӀɑʍՏ
Artık kızlar da “akışına bırakalım” tarafına mı geçti¿

Ööööööfff replay.
ՏҽӀɑʍՏ
Artık kızlar da “akışına bırakalım” tarafına mı geçti¿

Ööööööfff replay.
Evet. Sebebi çok basit aslında, önceden herkesin BİR görevi vardı ve evlilik şarttı, şu an erkekler de kadınlar da kimseye ihtiyaç duymuyor, hatta aksine evliliği özgürlüğü elinden alınmak olarak görüyor. Yeni dönemde erkek de ev işi yapıyor kadın da, erkek de çalışıyor kadın da, erkek de kendi işlerini kendi halledebiliyor kadın da, geriye sadece anlık zevk yaşayabileceği biri kalıyor, onu da zaten barlarda rahatlıkla bulabiliyor herkes. Eşitlik diye diretirken işin cılkını çıkarınca böyle oldu maalesef, hak eşitliği aransa yeterdi ama eşitlik işi üstünlük kurmaya döndü ve bu olay erkeklerin işine geldi, kadınların da erkeklerin de büyük çoğunluğu şu an ki sistemden memnun, genel olarak sorun yok yüzden. Hayvan sistemiyle devam...
Hayır bu doğru değil...
Kısa süreli ilişki, erkek cinsel stratejisidir. Erkek, kısa sürede çok kadına ulaşmayı amaçlar. Kadınların arayışı en seçkin erkekle geleceğe yürüyüp refah içinde yaşama ve sağlıklı çocuklar dünyaya getirme paternine dayanır.
Bir erkeğin profili gözüne hitap eder beğenirsin, karakteri gönlüne hitap eder seversin. Onunla birlikte olursun, bir şeyler yaşarsın. Lakin ona sunacağın şey özünde birkaç saatlik bir zevk değildir. Geleceğe dönük beklentiler ihtiva eder.
Cinsellik, kadın için hem bedensel hem psikolojik bir özveridir. Asla bedava değildir. Karşındaki erkeğe uzun ilişki bağlamında açacağın ve sonrasında karşılığını misliyle değil fazlasıyla talep edeceğin bir faizli kredidir.
Beklentilerin karşılanırsa bu ilişki sevgiye, bağlılığa dönüşür ve iki taraf da WİN-WİN olur. Lakin beklentilerin gerçekleşmezse bu durum erkek için kısa sürede elde edilmiş haksız bir kazanç olur. Sen de sunduğun bedensel/duygusal özveri karşısında zarara girip beleş cariye durumuna düşmüş olursun. Bu durum sende orta/uzun vadeli ruhsal yıpranmalara sebep olur.
Kadınlar için kısa süreli ilişki bir amaç değil deneme yanılma sürecidir. Daha önce de söyledim. Sizin cinsel yapılanmanız erkekler gibi değil. Kadınlar duygu/hayranlık hissetmediği erkekle kısa/uzun herhangi bir ilişki yaşamaz. Onları tamamen friendzoneye atar. Duygu bağı kurduğu erkeği de shit testlerle sınava çeker. O sınavı veremeyen erkek, kredibilitesini tüketmiştir. Kadın, artık o adama ikinci bir kredi açmaz. Realite bu...
Unutma... ERKEKLER DEVAMLI SEVİŞTİKLERİ KADINA AŞIK OLUR. KADINLARSA SADECE AŞIK OLDUĞU ERKEKLE SEVİŞİR.
Yani kadın erkek pek fark etmiyor. bu zamanda ciddi ve güvenilecek insan bulmak zor maalesef. çoğu sevgili yapayım geçeyim kafasında takılıyor. bu yüzden de zaten aldatmalar çoğalıyor ya da 1 ay sonra başkasını buluyorlar..
Zaten ciddi ilişki isteyen hemen atlamaz önce karşısında ki kişiyi iyi tanır.
1 ay mı ahaha :D çok söyledin kuzuş
Çok haklısın ablam :D 🤍
Hemen hemen hepsi hayatında biri varken gideceği yeri hazır ediyo :D
Kesinlikle. öylelerinden uzak duralım :D
🤪🤪
Bu gündemde olan ilişkiler konularinda yabancıyım oncin bende bilmiyorum bunu..
Bence tahminimce doğru kisi bulamadıkları için kendilerini saklıyorlar ya da ona göre takılıyorlar Bence
Umarım yardımcı olmuşumdur size.. iyi akşamlar size bu arada..
İyi akşamlar
Sorudaki “ööff replay”den his net: sıkılmışlık, bıkmışlık kokuyor burası 😅 Bence kızlar ciddi ilişkiden kaçmıyor, duygusal emek sömürüsünden kaçıyor 🙃 “Akışına bırakalım” diyenlerin çoğu da zaten sorumluluktan kaçan tayfa.
Kızlar daha seçici oldu, “herkesle uzun ilişki deneyeyim” dönemi bitti sadece 💅 Peki sen şu an gönlünü ciddi ilişkiye mi kapattın, yoksa “doğru adam olursa varım” tarafında mısın? 🧐💕
Öff replay şarkıdan dolayı akıllım
Aaaa şarkı referansıymış senin kafa çalışıyor bak 😎🎶 Sen ciddi ilişkiye nasıl bakıyorsun peki şu ara 💭💘
Sana ne acaba kdfk
Agshjjj muhabbete bak 😄
Cevap
48Cevap
Kimsede ciddiyet göremiyorum ve evet o evlilik meraklısı kadınlar da yok artık gezmek yemek içmek eğlenmek oldu herkesin derdi
En güzeli değil mii
Belki de öyledir
Kadınlar kendini seçti geçmiş olsun erkek kişiler 🤣
Oh iyi oldu sjdj
Evet iki tarafta ciddi istemiyor güvenmiyor kısa süreli ilişkiler oluyor
Kızlar artık daha seçici oldu...
Öyle mi :D nereden öğrenmişler
Yok hep ciddi ilişki istedim hayatımda🙄
Önce son zamanlarda herkes ciddi ilişki fikrinden fazlasıyla uzaklaştı Çünkü artık ciddiyet kalmadı fedakarlık kalmadı gerçekten sevgi aşk ilişkisi kalmadı sadece kişiler kendi çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda ilişki yaşamak istiyor
Ciddi düşünen var mıydı ki.. 😅 Ben pek görmüyorum da. 😅😅
Ben de görmedim uzun zamandır djdj kendim de dahil
Ben bu defteri kapattım zaten de kendimi katmadım bu yüzden.. 😅😅
😏 büyük konuştun jdjf
Yok yok kapattım bu defteri.. 😅 Büyük konuşmak istemiyorum ama ben böyle iyiyim.. ☺️
Konuştun :D ahaha
Böyle daha iyi o yüzden.. 😅😅🤭🫣
Büyük konuşup başa gelmesi mi jdjd
Yok be olmaması tabiki.. 😅😅
Tabii ki sjdj
Aynen.. 😅😅
İnsanlık kendi başını yiyecek.. oraya doğru gidiyoruz. Çok net!
Elbette kaçınılmaz olarak bir alt-üst oluş olacak. Zira kibrin, bencilliğin, şımarıklığın (azgınlık, cinsel anlamda değil) sonu hep bu olmuştur.
Bu söylediklerim cinsiyet ayrımı içermiyor.
Ciddi ilişki demeyelim de kadınlar artık evlenmek istemiyor birçok nedenleri var duygusal yorgunluk, iletişimsizlik karşı tarafı iyi tanıyamamak ki bana göre aynı evde yaşamadığın sürece tanıyamazsın bıkkınlık tahammülsüzlük.
Haklılar.
Kadınlar hiçbir zaman ciddi ilişki düşünmüyor ki en azından %90 nı böyle tek dertleri zengin koca bulup evlenip koca parası yemek
Senden beklemezdim bu sözleri :D
Haklı olabilirsin, sokak röportajları kurgu değilse, bu tipleri gördüm 😅
Evet, kime maşallah desek 40 gün boyunca yaşamıyor bir şeyi çıkıyor, keşke dışardan nasıl göründüğünü görebilse erkekler lxdkks
Görüşlerin beni gebertiyor hsjds
Niçunnn kznsm
Çok dobra :D
Öylesiii makbuldür ndnsl
Ciddi ilişki evliliktir
Gerisi sevgililik denen saçma sapan tanışma evresi
O kadar fazla deneyim yaşar ki insan?
Sonra evlilikten soğur
Aslında cok fazla sevgili yapmamak lazım
İnsanın tüm ayarları bozuluyor
Evet artık ciddi ilişki arayan ve ciddi ilişki kurulabilecek kadın görmek de samanlıkta iğne aramaya benziyor ama nedense hep erkekler bu konuda eleştiriliyor oysa bu tek taraflı bir şey değil yani bir ilişkinin iki tarafı olur.
Evet bence her iki cinste uzaklaştı anlık zevkleri tercih eder oldu çoğu kişi sanki
Hep erkeklerin yüzünden 😒 önce onlar ciddiyetsizleşti dkfk
😁😁😁 Neden acaba ciddi ilişkiyi haketmedikleri için olabilir mi
Yoo erkekler de düşünmediği için
Eee tabi sende haklısın dönem çok kötü herkes istediğini çabuk elde edebiliyor neden evlensinki 🙂 üzücü bir durum bu
İçinden çıkılmaz bir durum oldu hatta 🤦🏼♀️
Neyse gece gece bu konu uzar gider iyi geceler diliyorum 😊
Bilmukabele 🙏
Kızlarda haklılar Ne diyim ki
Kimse bir ömür çekmiyor artık kimseyi
Keşke 70 lerde 80 lerde yasaydım diyorum
Evet bu devir bize göre değil
Bana göre hiç degil
Don degiştirir gibi sevgililik aşk yaşamak kesinlikle bana göre degil
Genellemeyelim ya kadını da erkeği de ciddi düşünüyorsa hep düşünür, gevşekse hep gevşektir. Çevremde iki gruba da giren sayısız insan var. Önemli olan doğru olanların birbirini bulması.
Evet insanlar duygusallıktan uzaklaştıkça mekanikleşiyor ve bu durum ciddiyetsizliğe yol açıyor ama böyle takılmalık tercihler zaman içerisinde ruhsal açıdan ciddi yıpranmalara yol açabilir
Ciddiyet fazlaca kendinden ödün vermeye başlayınca, mantıken diğer yolu seçmişlerdir. Bana göre çok mantıklı;üzülme , üz!
Bence haklılar çünkü erkekler bıktırdı artık. Duygu katili erkekler, herseyden soğuttular. İliski yapmak istemeyen kıza saygı duyuyorum
İki cins için de öyle gibi
Erkekler için uzun uzun zamandır öyleydi de kızlar yeni katıldı kdfk
Genel olarak evet. Ciddiyet artık her manada sözlükteki bir kelimeden başka bir şey değil.
Kendim ve birkaç kız haricinde ciddi ilişkiden uzaklaşan görmedim
Sanırım çoğu farkına vardı artık kullandıklarının
Kimsenin kimseye ne güveni ne tahammülü kaldı
Evet uzaklaştılar artık kimse evlenmek istemiyor
Haklı olarak uzaklaşıyorlar. Çünkü kimseye güven yok
ortalık malı olmayı sevenler kalbi oyuncağa dönenlerin işidir ciddi olmayan ilişkiler
Hayır benim için öyle değil ciddiyet yoksa ben yokum
Çoğunluğu öyle insanlar çok değişti ya kimse birbirine güvenemiyor ki ne olacak bu milletin halii
Bu burjuvaların uydurduğu bir şey öyle bir şey yok
Kızlar uzun zamandan beri ciddi ilişki peşinde değiller bugün değil yani 🤪🤣
Seçenek çok olunca biraz onunla biraz bununla takılıyorlar işte
Memnun musunuz bu durumdan beyler :D
Kızlar hep laylaylomda ya zaten 🙄😂
Para varsa fizik yaş sorun değil derler para yoksa elektrik almadım derler ah kadınlar
Güvenemiyorum ki kimseye evtt
Dönem zaten kötü illa hayatınız da birisi olacak diye kural yok doğru insan çıkarsa şansını dened olursa devam edersiniz yanlış kişi ile olmaktansa yanlizlik iyidr vesselam
Yaşasın özgür çiçek olmak
🌸🌸
Evet devran döndü kfkf
Yes beybi djfj
Komple ilişkiden uzaklaştım ciddi ne demek shshsh
Miss fjfk
Miss mi bilmiyom ama iyi ya böyle doğru kişide yok bulmak zor 😂
Kızlar ne istediğini bilmiyor ki😂
Biliyorlar 😒
Susmam ki 😕
Çok keyifliyiz bu gece dhdj
Hayret sen fenerli misin djdjf
Sen önce nokta yazmayı öğren gıcık
Ne oyunu
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ahahahahha yalan haber bu
Yalan tabii :D
Psikologların da psikoloğa ihtiyacı var hsjd
Psikolog değiliz ama hastamız çok nsjdjja dermişim
Dalga geçme 😒😒
Tabii 😅
Ciddi erkek yok onlar da salıverdi galiba
Aynen.
Evet öyle oldu ben şahidim 😅
O zaman doğrudur
Tabi uzaklaştılar, ciddi düşünen mi var ki
Tabii erkekler ciddilikten uzaklaşınca onlara başka şans kalmadı
Maalesef toplumda ki bazı ciddiyetsizlerin suçu…
Kadınlarda akıllanıyor
He bu akıllıca bir davranış mı? Takıl geç mi yapmalı
Doğru dedin
Kaçıyoruz bence.
Niye acaba
Ben hep geriden geliyorum ozaman jsj
Hâlâ ciddili diyorsun djd
Hayır ya ben çok yakınım bu fikre jdhd
Ciddi ilişki fikrine mi? Bak bir daha düşün ajaj
Haha evet ciddi ilişki fikrine ve son kararım düşündüm yani jdhd ama benimle aynı frekansı yakalayan kimse yok 🥲 djbd
Artık herkes uzaklaşıyor gün geçtikçe
Sen de mi uzaklaştın djd
😕
Kesin konuşamam bu seneden umutluyum :D
Bilerek inşallah yazmamış gibisin jsfjak
Kabul etmiyorum djdj
Nasibimin azlığını jddj
Her kız ciddi ilişki ister. Biriyle görüşüp de takılmalık düşünen bir kız görmedim
Bilmem fikrim yok işten fırsat bulsam yorum yapacağım
Malum endüstri yüzünden algılar değişti artık
Evet ben hala aman be kafasına girdim
Kafalar clean
Evlencem ben
Zannetmiyorum
Gibi gibi bence öyle olduu
Kısıtlanma sevmiyorlar
Doğrudur, ben hep uzaktım zaten.
Bence hala uğralışıyorlar.
Kimsenin kimseye güveni kalmadı ki
Herkes salmış durumda