Arkadaşlar merhaba açık konuşmak gerekirse 70 b yi bile doldurmuyor fiziki olarak bakarsak 174 54 kiloyum malumunuz erkeklerde dolgunluğu seven cinsler fiziki olarak karakter olarak kendime güveniyorum hal böyle iken bu yeterli mi sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)6 ayBazı erkekler küçük sever. Çok daha net anlaman için örnekle anlatayım: 5 kavun olsun, 3 numara portakal ve 1 numara limon büyüklüğü olsa benim ilk tercihim 3 numara olur ikinci tercihim 2 numara üçüncü tercihim limon son tercihim ise 4 numara olur. Kavunu 5 numarayı hiç tercih bile etmem. O derece yani evlendiğim kadının göğüsleri küçük olursa aldatmam ayrıca şekilden daha önemli olan şey karakter. Göğüs boyutuna göre aldatan erkek zaten bir süre sonra sıkıldım der aldatır. Kısaca kurt kuzuyu yemeye karar verince bahanesi çok olur.
08 Yorumla
Soran6 ayPeki ben bu özgüveni nasıl kazanabilirim Hadi misal diyorum evlendim o gece geldi Ben nasıl bir şey yapacağım yani inanılmaz derecede hem utanırım hem özgüvensizlik yaşarım sütyen deseniz olmuyor bomboş kalıyor adamı nasıl etkilerim Ben anlamadım ki yani tamam fiziğim güzel kalçalarım basenlerin güzel ama ne bileyim
Cevap sahibi6 ayO özgüven kesinlikle kazanılacak bir şey değil. Hele birde büyük göğüs seven ve karakter olarak sığ birisiyle konuşursan hepten sıkıntı yaşarsın. Karakterine güveniyorsan zaten karakteri sana uymayan biriyle sevgili olmazsın. Dediğin gibi erkekler göğüslere çok takılıyor ve aldatmaya kadar gidebilir. O yüzden tavsiyem küçük göğüs seven birini bul ve bu olumsuzluğu avantaja çevir.
Soran6 ayBen her tanıştığım adamın küçük sevdiğini nerden anlayabilirim hiç tanışmam daha iyi zaten birini bulmak zor bide küçük seven diye ayrım yapip ona göre mi tanisacam
Cevap sahibi6 ayÇarşıda pazarda alacağın meyve/sebzeyi bile seçiyorsun ömür boyu birlikte olacağın adamada bir zahmet bazı şeyleri sor. Soramam dersen o zaman küçük seviyorum diyenlere şans ver.
Soran6 ayHayat bana bu kdr zor olmak zorunda mı ya 2 çift et parçası sevilmeye bu kdr engel mi anlayamıyorum
Cevap sahibi6 ayGünümüzde evlilikler azaldı boşanmalar arttı. İnsanlar mutsuz yeni evliler ilk zamanlarda çocuk sahibi olmak istemiyor çünkü evlilik otursun sonra çocuk düşünürüz diyor. Yani evlilik oturmazsa direk boşanma düşünülüyor. Uzun lafın kısası toplum olarak maalesef hiç iyi durumda değiliz. Burada biriyle tanıştım konuştuk kafalar uyuştu hadi buluşalım dedik buluştuk her şey iyi giderken bir gün kadını başka bir erkekle el ele gördüm kadın evliymiş. Neden diye sordum eşi tatmin edemiyormuş vs vs yani kısaca kadınlarda masum değil.
Soran6 ayYazik çok yazık gerçekten
Cevap sahibi6 ayEvli değilsen seni et parçası olarak görmediğimi söylesem ve hatta daha ileri gidip aldatılmakla korktuğun konunun benim için daha güzel olduğunu söylesem hatta bu yüzde iltifat bile edeceğimi bilsen. Beni tanımak ister miydin?
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayAklında tereddütlerle, anlatmışsın
Tereddüde ne hacet var berrak zihninde
Her kelime Her satır diye kısa tutamazdım
Seni anlattığın Her harf ile ufuksuz hayalleri
Okudum narin parmaklarından harf harf seni
Birde benden ama uzun uzun. Dinlemek
Yeniden tanımak ister misin, bendeki seni?
00 Yorumla
Evleneceğin kişinin karakteri bozuksa aldatır, cinsel düşkünü ise aldatır. Bunun bedeninle alakası yok. Hayatı cinselden ibaret olmadığını, sevginin dilinin de cinsellik olmadığını bilirseniz ahlâklı, karakteri dürüst birisine denk gelirsiniz.
10 Yorumla
6 ayKaraktersiz ve niyeti bozuk olan erkekler sadece böyle şeylere odaklı olur ama düzgün ve seni gerçekten seven bir erkek adam seni olduğun için sevecektir ondan doğru kişiyi bekle derim
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Göğüs bedeninle aldatılmanın uzaktan yakından alakası yok canım 🤍 Aldatan adamı Pamela Anderson da tutsan yine aldatır, sadık adamı da A4 kağıdı gibi olsan bile kimseye değişmez 😅 Sen zaten uzun, zayıf, fit bir fiziğe sahipsin, bu çoğu erkeğin baya hoşuna gider.
Önemli olan karakter, iletişim, güven, saygı… Kendine güvendiğini söylemen bile başlı başına çekici 🔥 Senin bu konuda en büyük paran ne sence: fiziğin mi, karakterin mi? 🙃00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayBen büyük göğüs severim ama illa koca memeli bi kızla evlencem diye şart yok ki... Evlendiysem asla aldatmam... Bu sebepten aldatildigini dusunme ya da aldatilacagini... Cunku karaktersize denk gelirsen koca koca memelerin olsa da aldatilabilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayBunu bilerek evlenen üstüne bi de aldatan kişi ağır maldır ki aslında küçük göğüs seven de baya fazladır diye düşünüyorum şahsen ben öyle büyük göğüs sevmiyorum göğüsler de ilgimi çekmiyor ben bel ve sırta bakıyorum çoğunlukla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
6 ayKendi adıma cvp vereyim önceden büyük memeli kadın seviyordum ama bazı büyük memeli kadınların daha genç yaşta bile feci şekilde sarktigini görünce küçük memeli kadınlar daha fazla tercih sebebim oluyor
00 Yorumla
6 ayOnlar küçük pipilerine baksın bacım Asya irkiyiz biliyosun göğüste silikon bile yaptırırsın. Kilo alsan istemedigin kadar şiser ama küçük cinsel organa çare yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayErkekler için meme kırmızı çizgidir evet ancak sanıldığının aksine çok büyük meme çok büyük zevk anlamına gelmez. Bize sadece uç kısmı lazım emmek için avuç içini dolduruyorsa yeterli gerisi bir işe yaramıyor ki
06 Yorumla
Soran6 ayYani limon yumurta arası bir şey inanın çok korkuyorum yani yetersiz gelmekten diğer şekilde kendime her anlamda güveniyorum güzel fiziğim var ince belim falan hafif kalın basenli
Cevap sahibi6 aySeni seven bir insan bunu kafaya takmaz aldatma dediğin kişisel bir karaktersizlik seni seven seni göğüslerin küçük ya da öbür kızın göğüsleri daha büyük diye aldatmaz
Soran6 ayBu Devri biliyorsunuz zaten aldatmak için her türlü bahaneyi sunuyorlar zaten ne kadar iyi olursan da o
Cevap sahibi6 ayEvet u ayrı bir mesele burada karşındaki kişinin sana olan sevgi ve saygısı önemli gözü görüyor sonuçta o şekilde seni sevecek kabul edecek. Kadinlar bir çok şeyi görmeden bilmeden kabul ediyor ona bakarsan burada sevgi bağı önemli
Soran6 ayPeki uzak mesafeden tanıştığın biri olursa Gerçi dekolteli bir şey paylaşmıyorum ki paylaştıklarımda büyük büyük Görünümlü bir göğüs dekoltesi yok Ama ben kendimi çok şeker buluyorum buluyorum bilmiyorum Umarım karşımdaki adam da böyle görür
Cevap sahibi6 ayUzak mesafe ilişki bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülüktür ben yaşadım tavsiye etmem yürümüyor yetmiyor sadece sevmek her şey için yeterli olmuyor çok zor bir yol
6 ayBiri memen için seni aldatıyorsa zaten başta sen öylesinden ayrılmalısın
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yani sırf memen küçük diye aldatılırsa Bu tamamen karşıdaki insana karaktersiz de yüzünden olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayAldatmaya bahane arıyorlar aldatacak adam aldatır
Kimse dört dörtlük değil takma bunlara
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayherkesin sevdiği farklı kimisi dev gibi göğüs sever kimisi göğüse fazla önem vermez kalça sever kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
6 aymemen 85C olsa yapacak olan yine yapar ki
zayıf olduğun için memen göze çok batmaz kalça kaç peki?
00 YorumlaYa otur oturduğun yerde seninkiler bence 95 ten daha iyi merak etme evlenip çocuğun olduktan sonra büyürler va tam standardın da olurlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Buraya kalsa seni burada sahiplenen çok olur ama ileri de size bu durum problem yaratmaz ve sırf bu neden yüzüne aldatılmakta ayrı bir rezillik olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. Karakterin gibi karakterli birini seversen mutlu nir hayatın olur
018 Yorumla
Soran6 ayOhoo evlendikten sonra değişiyolar
- 6 ay
Mayası doğru olanı bulmak çok zor kardeşim yani bilmemiş gibi yapmayın
Soran6 ayBu devirde zaten birini bulmak zor bide bunları kabul edecek ya da aldatmayacak birini nasıl bulabilir bir insan herkesin elinde bi telefon her kadına ulaşılır durumdalar
- 6 ay
Katılıyorum sana bacım
Soran6 aySonra diyolar kadınlar niye evlenmiyor nasıl evlensin ki ben bile evlenmeden bunları düşünüyorum bu hak değil ama
- 6 ay
Bende çok korktuğum için evleniyorum kaç kez kandım hatta iyi ki diyorum olmadı iyi ki diyorum allah daha evlenmeden önce gerçek yüzlerini bana gösterdiler
- 6 ay
Gösterdi*
Soran6 ayAllah kurtarmış canım bende yaşadım öyle çok kişiye kandım ne yazık ki ama olmayınca olmuyor bide bu var neymiş küçük seven birini ara ya adamların anninda yazmiyor ki bn küçük seviyorum zaten zor birini bulmak hepsinde bi kötülük var bide ayırt ederek mi arayacaz ne olduk biz böyle anlayamıyorum
- 6 ay
Adamlar düzgün ve namazında niyazında ama buna rağmen karaktersizin hatta p. teki çıkıyor bunu defalarca yaşadım bu yüzden kimseye kanmıyorum kimseye güvenmiyorum vallah bu gidişle zaten evlenemem
Soran6 ayKız ne bakiyosn namaz kıldığına bende inanmıyorum Allahın emirlerine uyan insanlarında şeytan çıktığını gördüm kimse ibadetlerinin hakkını vermiyor ki kimsenin günahtan zinadan haberi yok neymiş ten uyumu hadi ordan ten uyumuna bakmadan evlenilmezmis ya uymazsa diyolar önüne gelene yatıyorlar ama ne hikmetse herkesede ten uyumlari var
- 6 ay
Sakın böylelerine kanma bunu diyen bir erkek zaten adam değildir adam olan biri sana ve karakterine odaklanır ama böylelerin sayısı da çok çok çok azaldı işte maalesef
- 6 ay
Cinselliğe bu kadar tapan bir insan bağ kuramaz iki gün sonra ayrılır senden
Soran6 ayAskm zaten oylelerini şutluyorum ama öyle bir nesil ki yatak olmazsa ilişki yok kafasindalar sanki sevgili olunca karı koca oluyolar öyle rahatlar
- 6 ay
Evet anladım ben seni zaten ama yinede uyarmak istedim genç kızlarımız kanmasın diye
Soran6 ayAllahima şükür kimseye uymadım Rabbım kimseyi şaşırtmasın karşımızda hayırlısı bir adam çıkarsın
- 6 ay
Aynen öyle bacım amin
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. küçük daha iyi bence.
erkekleri çok yanlış tanımışsın.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sayın gizli arkadaş aldatma fizikle ilgili değil direkt karektersizlikle ilgili iyi akşamlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. seks ve arzunun göğüsle ilgisi yok, dişiliğin önemli
00 YorumlaHiç takılma küçük göğüsleri seven vardır benim gibi dert etme mutlu ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Sanmıyorum bit eksiklik ihanete bedel değil ayrıcs küçük göğüslerinde güzelliği var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aldatacak kişi fiziksel özelliğine bakamz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayÖyle düşünmemek lazım bazı erkekler küçük göğüsleri de sevebiliyor hani dediğim gibi bu partnerinizi ne istediği ile alakalı bir şey ama sırf küçük gogus var diye aldatılma söz konusu değil bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
6 ayMemeyle aldatılmanın alakası yok. Aldatanın zaten kendisine saygısı yoktur.
00 Yorumla Küçük göğüslü kızların kıymeti bilinmiyor. Abi bu kızlar genelde kafa insanı olur herşeyi çok kafaya takmaz hayatı yaşarlar abi. Bu kızlar genelde köpek sever ve seküler olur
03 Yorumla
Soran6 ayBeni çok tatlı ve sempatik bulurlar sesim konusmam edebim saygım marifetlerim yemeklerle aram mesela kendimi evliliğe saklıyorum bakireyim 27 yaşına girecem kimse bunlara önem vermiyor mu gerçekten
Gizli Üye(25-29)6 ayAz kisa olsan senin için hayatını verecek insanlar var cok uzunsub
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yeter yete çok takma kafana erkeğe meme olsun yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayGayet iyisin bence, sorun yapma bunları
Büyük olanda dertli00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aybence küçk göğüs daha güzel en azından formlu oluyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayevleneceğin kişiye sor ona göre yaptır. ama bu zaten aldatmamak aldatılmayacağın anlamına gelmez büyük olması
00 Yorumla
6 aySeni seviyorsa aldatmaz neden aldatılasın ki her erkek ya da her kadın aldatmaz karekterli insanlar da var bu dünyada hanımefendi
00 Yorumla
6 ayKüçük göğüslü kadınlara şahsen hiç bakmam bana erkek gibi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aygerçekten boşuna kafaya takıyorsun, özellikle fiziğin düzgünse (ki düzgün gibi geliyor ölçülerinden), bence hiç düşünme. Ama yine de bi genel fiziğini göresim geldi canım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayMerak etme küçük göğüs de sevilir ben severim şahsen önemli olan göğüstür fiziktir bunlar değil önemli olan karakter insanlık evlilik için
04 Yorumla
Soran6 ayBen kendimi nedense çok temiz tatlı buluyorum iğrenç bir vücuda sahip değilim ama yeterli mi bilmiyorum
Cevap sahibi6 ayBence emin ol yeterli bakımlı temiz bir vücut her zaman daha iyidir
Soran6 ayÖyleyim koku ter hiç olmaz mesela
Cevap sahibi6 ayNe güzel seni şimdi daha da merak ettim ha seninle tanışmak isterdim seni görmek isterdim
Yeterli değil
Sütyeninin değil kafanın içinin dolu olması lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı.
6 aySaçmalamayın ya. Meme için aldatılır mı insan.
04 Yorumla
Soran6 ayBilmiyorum yetersiz gelirsin gibi cümleler duymak istemiyorum
- 6 ay
Onu diyecek bir zahmet evlenmeden desin.
Soran6 ayMesele tanıştığım bir insana bunu söylemeli miyim
- 6 ay
Belli olur zaten. Söyleme komik duruma düşersin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayLibido daha önemli. Ne kadar isteklisin?
02 Yorumla
Soran6 ayCoook
- 6 ay
Bu daha çok çeker beni
Gizli Üye(30-35)6 ayBen küçük seviyorum erkek sayılmıyor muyum 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı.
6 ayKüçük meme iyidir hiç dert etme ;)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
6 ayHayır merak etme aldatırsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayNe erngensn ya
00 Yorumla
6 ayEvlenince büyürler
01 Yorumla- 6 ay
Zayıf mısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayBenim için idealsin. Ben seni aldatmam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. bu olayın memelerin ile alakası yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Büyüğü bulursa canı çeker
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBazıları oyle kucuk seviyor neden takıyorsun kafaya bence gayet guzelsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
6 ayDeğişir, ben aldatmam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
6 ayBence kucuk olmasi senin icin avantaj
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEvlenince büyür
23 Yorumla- 6 ay
yo büyümüyor
Cevap sahibi6 ay@aşk_şişesi seninki büyümesin bi zahmet
- 6 ay
kendimden bahsettiğimi kim söyledi ki?
Gizli Üye(18-24)6 ayAynen göğsün küçükse kesin aldatılırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKarekter meselesi büyükte olsa aldatabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
6 ayÖylesi daha iyi olmuyor mu ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
6 aybüyütülür ya dert etme
00 Yorumla
6 ayEvet
05 Yorumla
Soran6 ayEvlen miyim o zaman peki
- 6 ay
Evlenme
- 6 ay
Öyle meme mi olur sütyen takma sen
Soran6 ayTamam takmam
- 6 ay
Aferin takma
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 aySilikon yaptırırsın
00 Yorumla
6 aymanken gıbısındır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayHayır
00 Yorumla
6 ayKüçük göğüs sevmeyen gitsin inek emsin
00 YorumlaGörmek lazım önce
00 YorumlaBence iyisiin çok hemde..
00 Yorumla
6 ayİyisin la.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Büyüt o zaman
00 Yorumlaİyisin bence
01 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında