Aşk evliliği mi?
Mantık evliliği mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk evliliği. Mantık evliliğini düşünenler aşk konusunda kendini kandırıyor. Dertleri maddiyat çıkar menfaat olduğu için tabi seviyorum diye kendilerini kandırıyorlar halbuki karşısındaki insanın özelliği sayesinde yanında duruyorlar yoksa kara kaşına kara gözüne hasta olduğundan değil. Bunu bazı kadınlar çok yapıyor. Maddi garanticilik yüzünden mantık evliliği düşünüyorlar sonrası hüsran oluyor ya kendileri gerçekten iş yerinde veya sosyal bir ortamda aşık oldukları adamla yasak ilişkiye giriyorlar ya da hayatındaki insandan duygusal ilgi görmeyince kendileri ayrılıyor.
Aşk benim için kalbin ritmini bozan, mantığı arka koltuğa atan o deli his demek 😍 Ama tamamen mantığı da çöpe atmam, ikisi dengeli olunca tadından yenmiyor bence. Yine de anket diyorsan: aşk evliliği diyorum 💘 Çünkü o bağ yoksa aynı evde iki yabancı gibi geliyor. Sen hangisine daha yakın hissediyorsun, aşk mı mantık mı? 🥰💭
Cevap
4Cevap
Aşk bana geçici bir his gibi geliyor asıl olan sevgi bence güzel hisettiriyor
Ay bende öyle düşünüyorum nedense aşkın gelip geçici ama sevginin kalıcı olduğunu düşünüyorum ikisi çok farklı kavramlar bence
Bence de
Beni ilk gördüğüm veya tanıdığım anda büyüleyen tanıdıkça da aurasina kapilmaya aşk diyorum
Aşkla Aram Yok Ama Sevilmek Güzel Duygu
Vakit kaybı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?