6 ayEvli erkeklerin flörtleşmesi çoğu zaman gerçekten bir aşk ya da ciddi bir ilgi arayışı değildir. Daha çok kendilerini hâlâ değerli, çekici ve güçlü hissetme ihtiyacından kaynaklanır. Evlenince bazı erkekler beğenilme ve onaylanma duygusunu kaybettiklerini hisseder. Flört, onlara “Ben hâlâ isteniyorum” hissini verir ve bu da egolarını besler.
Bir diğer neden sorumluluktan kaçıştır. Evlilik emek, sabır ve yüzleşme gerektirir. Flört ise yüzeyseldir, hesap sormaz, derinlik istemez. Bu yüzden bazı erkekler için daha kolay ve risksiz görünür. Mesele çoğu zaman başka bir kadına duyulan gerçek bir ilgi değil, evliliğin yükünden kaçma isteğidir. Bunun yanında toplumun erkekliğe dair öğrettiği yanlış kalıplar da etkilidir. Bazı erkeklere hâlâ ne kadar çok ilgi görürlerse o kadar “erkek” oldukları öğretilir. Bu bakış açısı evli olsalar bile flört etmeyi normalleştirir. Elbette bu durum tüm evli erkekler için geçerli değildir. Flörtleşmeyen, sınırlarını bilen ve sadakati önemseyen pek çok erkek de vardır. Ancak flört edenlerin ortak noktası genellikle duygusal eksiklik, tatminsizlik ve kendileriyle yüzleşmekten kaçmalarıdır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayAmaç tamamen ilkel içgüdülerin tatmini... İnanç ve idealler doğrultusunda yetiştirilmemiş hedonizmin dibine vurmuş her erkek ve kadının bilumum cinsel stratejileri vardır.
Kadın cinsel stratejisi şudur. 1 tane erkeğim olsun. En zengini, en yakışıklısı, en güçlüsü olsun. Erkek cinsel stratejisi ise şudur. Bekâr da olsam, evli de olsam önemi yok. Çürük çarık da, güzel çirkin de olsa çok sayıda kadına ulaşabileyim.
Kısacası; erkeğin derdi spermleri saçmak, kadının önceliğiyse spremleri seçmektir.
Bu durum tamamen erkeğin poligam, kadının monogam yapılanmasıyla alakalı. Erkek birden çok kadına sahip olmak ister. Kadınlar, en VIP erkeğe ait olmak ister.
Erkek cinselliği tamamen dürtüseldir. Herhangi bir duygusal altyapı ihtiva etmez. Bir erkek, çirkin, obez, g*rizekalı bir kadınla bile çatır çutur sevişebilir. Çünkü bu durum, erkeğin cinsel stratejisine uygundur.
Siz kadınlar için aynı şey söylenemez. Sizin seks algoritmanız erkekler gibi çalışmıyor. Duygu hissetmediğiniz hiçbir erkeğe dürtü de hissedemezsiniz. Sizde duygunun oluşması için de karşınızdaki adamı, erkek popülasyonunun çoğundan farklı kılan özelliklere sahip olması gerekiyor.
Bu ölçü kiminiz için görselliktir. Yakışıklılık, boy, kas, sixpeck... Kiminiz için maddiyattır. Kendi evi, kendi arabası kendi işi olması... Kiminiz zeka, cesaret, erdem, duruş, maskülenite gibi daha soyut değerleri önceler. Hatta en üst ligde oynayan kadınlar, bir erkekte bu özelliklerin sadece birini değil birkaçını, birçoğunu ya da hepsini arar. Bu tamamen kadının skalasıyla alakalı.
Sözün özü şu... ERKEKLER, SEVİŞTİKLERİ KADINA AŞIK OLUR. KADINLARSA AŞIK OLDUĞU ERKEKLE SEVİŞİR.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBu soru çok yaygın soruluyor, çünkü gerçekten sık karşılaşılan bir durum gibi algılanıyor. Tek bir sebebi yok ama en sık görülen nedenleri dürüstçe sıralayayım:
1. Ego ve onay ihtiyacı
Bazı evli erkekler için flört, “hâlâ çekiciyim” duygusunu besliyor. Evli olmalarına rağmen dışarıdan ilgi görmek egolarını okşuyor. Bu, özellikle özgüveni kırılgan olanlarda daha yaygın.2. Sorumluluklardan kaçış
Evlilik; sorumluluk, rutin ve emek demek. Flört ise zahmetsiz, heyecanlı ve risksiz gibi hissediliyor. Gerçekten bir ilişki istemeden, sadece anlık bir kaçış yaşıyorlar.3. Sınır koyamama / karakter meselesi
Bazıları için bu alışkanlık. Evli olmaları davranışlarını otomatik olarak değiştirmiyor. “Flört zararsız” diye kendini kandıran çok insan var.4. Evlilikte duygusal veya cinsel tatminsizlik
Bu herkes için geçerli değil ama bazıları evlilikte eksik hissettiği ilgiyi dışarıda arıyor. Çoğu zaman sorunu eşine anlatmak yerine kaçış yolunu seçiyor.5. Güç ve kontrol hissi
Flört edebilmek, birini etkileyebilmek bazı erkeklere güç duygusu veriyor. Özellikle hayatının başka alanlarında kontrol kaybı hissedenlerde görülüyor.Ama önemli bir nokta:
Flörtleşen evli erkeklerin davranışı normal ya da mazur değildir. Bu, karşısındaki insanı da evliliğini de ciddiye almamak anlamına gelir. “Erkekler böyledir” diye genellemek doğru değil; sadık olan çok evli erkek de var.Eğer bu soru kişisel bir deneyimden geliyorsa şunu net söyleyeyim:
Bu seninle ilgili bir eksiklik değil. Bu onların sınır ve değerleriyle ilgili.10 Yorumla
6 ayEgo tatmini, kadınlara mesafeli ve ciddi durmayı eziklik olarak algılamaları. Hiç olmazsa, en azından konuşarak flörtleşme çabaları çok yüksek. En masum zannedilen konuşup sohbet etmek çünkü. Böylelerinin kafalarından geçenler ayrı tabi, kankalıkla muhabbetle tatmin olmaya çabalıyorlar bu da onların zavallılığı.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Evli erkeklerin hepsi değil ama flört manyağı olan tayfanın olayı genelde net: egolarını okşatmak, hala “istenen adam” olduğunu görmek istiyorlar 🙄 Bazısı evliliğinde mutsuz, konuşup çözmek yerine gizli flörte kaçıyor, bazısı da bildiğin karakter zayıflığı yüzünden yapıyor. Bu kesinlikle normal ya da masum değil, psikolojik bahaneyle de aklanmamalı. Sen bu durumu en çok nerede yaşıyorsun, sosyal medyada mı, gerçek hayatta mı? 💬💘
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
6 ayYasaklar sınırları aşmak onlara cezbedici geliyor maalesef..
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
6 ayMaymun iştahlı oluyorlar, bir dalı bırakmadan diğer dala tutunma sevdası işte..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKadınlar kadın değil... O yüzden evlenesi yok erkeklerin...
Yatak işlerine gelince seks kölesi miyiz biz diyorlar... Devamlı nazını histerik hareketlerini çekmek yaşlandırıcı yıpratıcı... O yüzden eyw Allahı kadar eyw Allah politikası geldi. Kadınlar buna prenseslik diyorlar. Biz eywlaha eyw Allah politikası.
Maddi manevi işlere gelince erkek adamsın sen yapıca sen ödiyicen sen gidicen gelicem aacan vercen demeyi bilirler... Erkeksek erkek yerine koy yoksa ben de her şeyi yapmak zorunda değilim. Evliyim ama köle değilim derim.
15 Yorumla- 6 ay
her kadın senin dedigin gibi degil
Cevap sahibi6 ayHer kadına biz de böyle değiliz. Fakat çoğu kadına böyleyiz çoğu kadın da kopyala yapıştır huyu var
Cevap sahibi6 ay@Roosey kaç kere evlendin?
Flörtleşen evli insan sayısı aşırı derecede fazla, bunun erkeği , kadını yok yani herhangi bir cinsiyet diğerinden aşağı kalmıyor.
Bunun nedeni bana göre evlilik hayatı monotonlaşıyor belli bir süre sonra, o flörtleşme duygusunu aynı evde aynı kişiyle yıllarca yaşıyorsa zamanla bitiyor. Bu duyguyu tekrar hatırlamak , o duygunun verdiği heyecan , mutluluğu arama isteği arzusu ortaya çıkıyor.
11 Yorumla- 6 ay
Cözüm kendi içlerinde nedn halletmiyorlar başkalarına gidiyorlar ya da biraz uzak dursunlar birbirlerini özlesinler ne bilim kadın bir süre babası gilde kalsın karı koca birbirlerini özlesinler
bence evli olmanın getirdiği rahatlıkla karşılarındaki kadınla daha samimi olma derdindeler amaç flört değil arkadaş olmak bir kadına ben evliyim mesajı vererek aslında ben seninle duygusal bir bağ kurma derdinde değilim arkadaş olmak istiyorum demek istiyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
6 ayEvdeki kadın kadın olmayı bilmeyince ne olacak zannediyor ki bir tek ben varım güya evli yaa lafta söz de erkek de öyle mi diyor başkalarına gidiyor sonra kadın aldatıldım oluyor erkeğin üstüne çıkıyor istediği gibi oynatmaya çlaışıyor ama çekirge bir iki der hadi 3 desin sonra gel baakyım derler çok zıpladın yeter artık derler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 ayErkekler (ve kadınlar da) bir ilişki içindeyken bile flört ederler çünkü beyin olması gerektiği gibi çalışır. Beyin tamamen normal şekilde işlev görür ve flörtle ilgili tüm beyin merkezleri, bir ilişki içinde olmamız nedeniyle ölmez. Flört etmekten hoşlanan insanlar sadakatsiz, kötü veya saygısız değildir. Sadece flört etmekten hoşlanırlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aySanırım ego tatmin etmek az önce başkasında yazmistim.. Esin en iyi erkek olsa bile ona ihtiyaç duyuyorlar.. güzel kızlar görsünler mesel garson kız hemşire hemen bir yüzü gülerflört eder 😏 biz yapsak aynısı neyiaiosrun derler. Ben bisey söyleyince bana hasta muamelesi yapıyor. Ama öyleler neyazikki
31 Yorumla- 6 ay
Yok cilveli kadın sevilir zaten siz olgunsunuz sonuçta güzel durur
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hâlâ arzulandıklarını bilmek istiyolar çünkü
Psikolojik kaynakları araştırınca fark ettim ki, erkekler her zaman Avcı kalmayı tercih ediyo hep elde etmek istiyo elde tutmayı değil yani olay evli olduğu kadının yetersiz olması da değil (bkz: Rihanna, Shakira?) onlar istiyo ki, ulan karımdan başkasıda hâlâ beni ister mi acaba ya
Olay budur00 YorumlaŞimdi bende sana Bir soru sorayım bir üç ay evli kaldik iki senedir bosanamadim daha hakim karar vermedi napayım şimdi resmiyette evliyim diye sevgili felanda mi yapmayim keyfi evli olduğu halde yapanlar ayrı tabi
02 Yorumla- 6 ay
3 ay evli kalmak mı evliliğe olumsuz olan düşüncemi daha çok desteklediğin için teşekkür ederim
Bir çok erkeğe göre evlilikteki cinsel yaşam; uzun vadede yapılması gereken bir iş gibi sıkıcı geliyor. Fethetme arzuları ile yüksek testesteron , son derece sarhoş eden bir kokteyl haline gelip ortaya istekli teke sendromunu çıkarıyor.
00 Yorumla
6 ayÇünkü evdeki garanti kolay kolay boşanmaz. Hele de çocuk varsa kadın kolay kolay gitmez nakil aldatilsa bile çevresi erkek yapar hoşgor der. Toplum ona parmak sallayarak namaussuz demiyor. Fitratinda var yapar diyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayAslında kadınların suçludur. Bu durum gerçekten çok geniş bir konuyu kapsar. Bu terbiyesiz erkekleri kendilerine koca yapıp adam yerine koymalarıdır. Daha düzgünü yokmuymuş koca diye alacak. Ama işte kriter meselesi sapıkları eş olarak seçiyorlar
01 Yorumla- 6 ay
Nerden bilecekler canm insan bile bile yanlış kişiyi alır mı
Çok fazla bu yönde dedikodu var evli erkekler hakkında. Evli olup aldatan birkaç tanıdığım oldu ama umuyorum ki söylendiği kadar değildir. Eğer öyleyse de sevmeden evlenmeleridir bence sebebi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
6 ayDoyumsuzluk günübirlik ilişkileri daha tatminkar buluyorlar, eşlerine saygısı olmadığı gibi kendilerinede saygısı yok başkalarının hayatlarını mahvediyorlar
10 Yorumla
6 ayArsızlık, saygısızlık, karaktersizlik. Bir insanın hayatında biri varken başka insanla görüşmesi ahlaksızlık. Bunun kadını erkeği yok. Emin olun aynı portföy de kadınlarda var. Çok yazık.
00 Yorumlaİki sıkıntı ya gelemiyorlar evinin içindekiyle muabbet etmiyorlar derdini anlatmıyor anlatsa çözülecek iletişim yok kendilerini buraya adiyorlar veya başka yere.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
6 ayEvlenmiş insanlar bekar hayatını özlüyor ve sorumluluklarının farkında olmadan halâ her istediklerini yapabileceklerini zannediyorlar. Acınası bir haldeler.
05 Yorumla- 6 ay
İşte bilinci kişilerle evlenmek çok önemli evlenmek için evlenilmez o sorumluluğun altına giriyorsan kabul ediyorsan mecbur etmiyorsan evlenme takılamana bak
- 6 ay
@Kızçekadck kesinlikle katılıyorum
- 6 ay
Ama insanlar evlenmeden önce düşüncesizce davranıyor benim arkadaş var erkek eski sevgilisiyle kavga ediyorlar güya kız bunun erkekligini ayaklar altına almış ben üni mezunum sen lise benim dengim bile değilsin işin yok evin araban yok falan filan neyse anlattı böyle bir de 7 yıllık ilişki anlattıktan sonra meğerse koşa koşa kızın abisinin yanına gitmiş nşye gittin dedim belki kızla barışırız umuduyla evlensende o kız ne derse desin ne yaparsa yapsın gerekirse ailenin yanın sen bu kızı bile bile kabul ediyorsun kız suclu olmaz sen olursun ilişkiler o şekilde olmaz saygısızlık sonra ne oldu gel yürüş yapalım dedim hiç gelmedi ki aramızda 2 sokak var kendisini aşagılayıp hor gören kız başka ilçede koşa koşa gittik
- 6 ay
@Kızçekadck üzücü bir durum
- 6 ay
Yani lafın kısası evlilik olsun ya da ilişkilerde insanlar mantıklarıyla hareket etmiyorlar sonra da mutsuz evlilikler boşanmalar çocuk bende kalcak kavgaları
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Tahminim yeni heyecanlar çünkü eşlerini
de seviyorlar ve kaybetmek istemiyorlar veya ikinci ihtimal aşk arıyorlar fakat eşlerini boşayıp nafaka vermek istemiyorlar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı.
6 ayYüz vermeyin siz de o zaman. Benimle niye dışarıda flört edemiyorlar acaba? Yüz vermezseniz sorun olmaz.
10 Yorumla
6 ayÖz güvensizlik ve karaktersizlik başka bir şey değil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
6 ayKarakteri oturmamış insanlar evlenirse bunlar oluyor.
20 Yorumla
6 ayKonuştukları sonuç olarak kadın bilip de devam eden çok asıl onların niyetini öğren
21 Yorumla
6 ayÇevremdeki hemen hemen herkeste gördüğüm ama anlam veremediğim bir durum. Özellikle de yaş aldıkça daha da bu duruma evriliyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
6 ayFlört özellikleri açıktır ya da flört Bluetooth özellikleri gelişmiştir vardır elbet nedenleri
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayKimisi heyecan peşinde. kimisi macera. Kimisi eşinden sıkılmış.. kimisi bekarken ki capkinligini anlatamamış. Çeşitli nedenler işte
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
6 ayEvlilere yüz vermeyin la hakkımızı yiyorlar. D
02 Yorumla- 6 ay
midesiz degilim evlilerle konusacak kadar
- 6 ay
Sana demedim zaten yaa artık kimler konusuyorsa. E birileri konusuyor yüz veriyor ki bunlar da cesaretleniyor...
Sadece erkekler değil kadınlarda böyle, engelli ve kanser bir eşini bile aldatan kadın gördüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayFarklı tatlar almak farklı deneyimler izin vermeyin mesela sizde o zaman yapmazlar
34 Yorumla- 6 ay
Doğru valla kadın istemezse erkek zorla yapacak değil
- 6 ay
izin veren yok zaten burdan yazıyolar instagramdan yazıyolar noemal hayattada aynı sekilde metres olmayı kabul edecek birisi degilim
- 6 ay
@jdksmsmdmsmslalöq
Bir başka sorunda , şiddet , paylaşılma yani eş değiştirmekten başkalarına vermekten bahseden sen mi söylüyorsun bunları - 6 ay
6 ayProfilde kalçadan göğüsten başka bir şey göremeyince dayanamıyoruz veriyoruz aranan ilgiyi
10 Yorumla
6 ayİngilizcede çok sevdiğim bi söz var;
"Its none of your business"
15 Yorumla- 6 ay
@damla0666 yani, elimden gelse, tanrıyı devreden çıkarcam, bir, siquim qul mu bize hesap sorcak diyorum
- 6 ay
@damla0666 bence de, öyle yapalım
6 ayEvli değlim ama evli arkadaşlarım diyor ki herzaman kuru pilav yenmez diyorlar 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Karısından, kocasından başkasına dönüp bakan yavsktır, karakterszdir
10 Yorumla
6 ayValla hiç bir fikrim yok bekar erkeklerden daha çok flörtözler😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
m 6 ayBir insanın Şeref Onur omurgası yoksa herşeyi yapar
10 Yorumla
6 ayFarklı tat farklı tren ve dudaklar
Herr akşam aynı yemek yenir mi?00 YorumlaSenin gibi neon Pembe hatuna gübreleme yapmak için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
6 ayTalep görüyorlar. Evli erkeklere bakan ve Prim verenler utansın.
00 Yorumla
6 ayLiseli 18 yaş kızlar evli erkek avında onlarda gelene çakıp yolluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayBulan bulduğunu girbaclasin ötesine aklım ermez benim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayElimdekini cepte görüp başkalarına sulanmayı marifet ve cesaret zannediyorlar
00 Yorumla
6 ayBir insan ahlaksızsa, onu evlilik falan da kesmiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayHiç kimse durduk yere başka kapıya gitmez ngiden de zaten karaktersizdir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. ya hoşların gidiyor ego tatmini ya da eksiklikten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayErkeği cebine para girince tanırsın, kadını erkeğin parası olmayınca tanırsın. Nefis meselesi eline fırsat geçen erkekler aldatır kadınlar gibi güçlü nefis yok bizde
05 Yorumla- 6 ay
Evet kadınların küçük nefsi var bu yüzden çoğu kadın zina yapıyor ve aldatıyor dimi
Cevap sahibi6 ayHayır olayı farklı anlamışsın. Şöyle anlatayım. Erkeklerde 9 haya 1 nefis kadınlarda 9 nefis 1 haya var.
- 6 ay
Öyle bir şey yok kanka baksana etrafa etraf doyumsuz ve aldatan kadınlarla dolu resmen
- 6 ay
Bu dediğini narsist erkeklerin kurduğu cümleler sırf kadınları basitleştirmek ve kendi p. savunmak için hepsi bu
Cevap sahibi6 ayEvlilikte adam mutlu olsa dahi aldatabiliyor ama kadın mutlu olduğu taktirde aldatmiyor. Bunu seninle tartışmak istemiyorum açıkçası
6 ayben evli değilim sanırım o yüzden hiç flört etmiyorum kimseyle
00 Yorumlapsikolojilerini de onların ahlaklarını da kapasitelerini de insanlıklarını da... Arz ederim
00 Yorumla
6 ayEvliliklerine renk katmak. Dışarda flört sevgili falan eve mutlu yüzleri gülüyor olarak donuyolar. Böylece o monotonlasan evlilikleri yürüyor. Aynı şey baskasiyla flortlesen evli kadınlar için de geçerli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
6 ayBekar kadınlarda evli erkeklerle fingirdemeyi hatta vermeyi çok seviyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayKadınlarda pek mahsum degil bu konuda çevremde görüyorum evli barklı çocuklu kadinlar başkalarıyla beraber
00 Yorumla
6 aycinsel ve duygusal açlık olabilirmi🤔 evliliğin ilk 5 yılı " çok deli bi adamsın yaa harikasın" la geçiyo sonraki yıllarda ," kafan hiç çalışmıyo ne tuhaf bi adam oldun mk git başımdan" la geçiyo , yanş sebepleri bu olabilir 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKac flört eden evli erkek gördün mesela? Cevrende bir cok kez sahit mi oldun!
02 Yorumla- 6 ay
evet cok yazan var evli olup birde yüzsüz gibi acık acık söylüyolar evli olduklarını
Cevap sahibi6 ay3 5 zibidi sana öyle yazdi diye neden erkekler diye genelleme yapiyorsun? Bizde şölemi diyelim iki selam verdim kizlar hemen eve geldi kizlar neden bu kadar cok merakli eve gelmeye!
6 aySadece heycan baska biai degil ya cok fazla detay ariyirsunz ama erkekelr basit canlilar siakinin keyfine gore davraniriz oyle ince düşünmeyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayHer gün her gün aynı çorba içilir mi yiğenim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayDoyumsuzlar evdeki hizmetçi dışarıdaki eğlence mantığı.. beyinsiz herifler
01 Yorumla- 6 ay
Sakin olur musun lütfen teyze 🤪
Gizli Üye(25-29)6 aySen hepsinin evli olduklarını nerden biliyosun 🤯🤯
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayKadınlar çok pas veriyor erkekler napsın. Bu kadar kur , cilve yapmayın önünüze gelen erkeğe
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEvlilikten bunalmış anlayan dinleyen birisi olunca konuşmak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayFazla mal göz çıkarmaz. Zarar gelmez. Evde ki çirkef bal yenmeyen nemrut bişeyse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
6 ayDoyumsuzluk. Aç gözlülük. Yasağın daha cazibeli gelmesi.
00 Yorumla - Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat