Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Kadınlar şairlere ilgi duyar müteahhitlerle evlenirler. 20-25 yaş arası kadınlar genelde daha böyle flört vari takılmalık isterken 25 den 30 a yaklaştıkça mantıklılık ilkesi ortaya çıkar ama kendine yatırım yapmış bir adam boş bir kızla beraber olmakta istemez ben istemem mesela hayatında bi yaşa kadar gelmiş bir elin parmakları kadar kitap okumamış bi işte çalışmamış veya ne bileyim bi ağaç dikmemiş yaşamamış bir kızla işim olmaz çünkü hayatımdan götürür. Başarılı erkek başarısız kadınla beraberse amacı sadece eğlenmektir başarılı başarılıyı çeker. Başarılı kadından kastımda alt tabakadan 1 seviye yukarı çıkması değil bazı insanların vizyonu geniş olur öyle insanlar başarılıdır benim için. En önemlisi de insanları somut olarak değerlendirmeleri bu tarz kadınlar direk geliş niyetini belli eder o niyeti anlıyorum mesela gözünden itibara paraya olan ilgisi anlaşılıyor ve sevgisi zerre güven vermiyor güvenmediğim kızın da yüzüne seni seviyorum diyemem.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kadın doğası bu zaten🤷🏻
Sadece ergenlik dönemlerinde havalı erkek peşinde koşarlar. Ama biraz büyüdüklerinde asıl doğaları ortaya çıkar.
Kadın doğası her zaman gelecek potansiyeli yüksek, güçlü, kendini gerçekleştirmiş erkekleri ister.
Bu yüzden zaten erkeğin 7,8 yaş büyük olduğu ilişkiler ideal ilişkilerdir.
Erkek 25,30 aralığında güç kazanmaya başlar.30 sonrası prime dönemine ulaşır.
20 yaşındayken çocuktan farksızdım. Şimdi hedeflerine ilerleyen, ayakları yere sağlam basan bir adama dönüştüm. Arada dağlar kadar fark var111 Yorumla- 5 ay
Sonra da buruşukları aldatırlar kocam yetemiyor diye bu yorumu dikkate almayın 7 yaş büyük erkek zamanla düşer genç erkek alın kızlar size yetebilsin
- 5 ay
- 5 ay
Kendine dikkat eden, sporunu yapan, testestoron oranı sağlam, maddi manevi rahatlığa ulaşmış, stressiz olan erkek her yaşta taş gibi olur.
Sigara, alkol kullanan, stresli olan erkek 20 yaşında bile sorun yaşar.
Senin söylediğin işlev kaybı 50,60 yaşından sonra olmaya başlayan bir şey. İşini bilen erkek her yaşta kadınını mutlu etmeyi bilir. - 5 ay
Yok be dayı artık erkekler yetmeye çalışsa zorlasa bile 35ten sonra bitiyor 40ta çöküşe geçiyor 30 yaşındaki karısıda kocam bana yetmiyor diye buralarda geziyor genç adamla evlenmek lazım
- 5 ay
- 5 ay
Çoğu erkek 5 dakikada işimi halledip kıçımı dönüp yatayım kafasında, kadını düşünmüyor. Bu her yaşta olabilen bir kafa yapısı o yüzden kadınlar eşim bana yetmiyor felan diyor zaten. Erkek işini bilmiyor, görevini yapmıyor çünkü. İşini bilen adam karısını 1 saatten önce salmaz. Bak o zamanda kadın öyle bişey diyor mu😅
Belli yaştan sonra kan akışı yavaşlayacak, o eski güç olmayacak orası doğruda yaş 50,60 olup taş gibi olan adamlarda var. Kendine bakmakla alakalı bu. Siz direkt en kötü senaryoya bakıyorsunuz.
O mantıkla bakacaksak 30 yaşından sonra kadınlar çöküyor. Yumurtalıklar omlet oluyor, menapoz yaklaşıyor, doğumda hamilelikte risk artıyor.30 yaşına kadar çoğunun geçmişi fazlasıyla kirleniyor. Sizin mantıkla 30 yaşına yaklaşan kadınlardan uzak dursun herkes o zaman. Böyle muamele mi olur 😅
Al sana eşitlik - 5 ay
@Kdodkdkdkdmd ben ordan yazıyorum😃 şuraya bir fotoğraf atsam ağzınız açık kalır, ama atmam, çünkü ego beslemek gibi bir ihtiyacım yok🙂 sağlıklı yaşayan erkek, 70 yaşında bile her işi görür. Ki bu yaşın üzerinde taş ustaları, spor hocaları görmüşlüğüm var. Elinden sigara, sofrasından kola eksik olmayan kimse kendinden 15 yaş büyük diye kimseyi küçümsemesin, maalesef yoksulluk ve buradan malesefi çıkarıyorum cahillik, geçen yıllardan daha çok yorar bedeni. İki merdiven çıkıp alttan soluyan gençler olduğu gibi, kendi bahçesinde mis gibi oksijeni çeke çeke sporla güne başlayan 60 70' likler var haberiniz olsun🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayBelki de garantici bir yerden geliyordur bu yönelim. Yani statü sahibi erkekler bazı özellikleri beraberinde getirir. 100% herkes için geçerli olmasa bile, biri başarılıysa demek ki hem uzun soluklu düşünüyor, koşuyor, ve istediğini elde ediyordur. Bu günümüzdeki genç ve şıp sevdi, bugün iyi, yarın kötü ilişkilerindeki profilin tam tersi. Belki de artık gerçekten bizde tecrübe gereği mantıklı düşünmeye başlamış ve daha güvenli ilişkiler arayışındayızdır. Yani sevmek karın doyurmuyordur artık. Doğal bir şey bu bu arada.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Bişey dicem de şimdi herkes gelip kötü yorum yapacak eminim. Bende evliyim önceden böyle düşünmezdim ama şu an bende böyle düşünüyorum. Statü kendini geliştirmiş adamlar nerede ne konuşacağını oturmasını kalkmasını bilen temiz giyimli belli bir saygınlığı olan adamlar ilgimi çok çekiyor. Buna engel olamıyorum. Kötü bir şey de yapmıyorum gidip adamları ayartmiyorum. Sadece uzaktan iç çekiyorum. Öyle yani..
25 Yorumla- 5 ay
keşke bu kadar basit canlılar olmasaydınız mk
- 5 ay
ne fark eder ki diyelim ki seni ikna ettim yani şöyle böyle dedin ya cinsin? cinsin sözde güçlü görünen erkeklerin yolluğu olmaya hevesli
show tv haberlere çıkmaya hevesli, aldatılmaya hor görülmeye aşğılanmaya hevesli kadınım diyebilmekten uzak
bi türlü güçlü olamadınız eskiden şartlar dediniz şunlar bunlar dediniz
verildi de noldu ne değişti
hala ataerkil dünya yaratma peşindesiniz hala güçlü olmaktan uzak kendi ayakları üzerinde durmaktan uzak insanlar olmaya devam ediyorsunuz
ne yapabilirim ki kendi kaderinizin kurbanı oluyorsunuz ben hiçbir şey söylemem.
Yapay Zeka Cevapladı
Yaş aldıkça güven, tutarlılık ve sorumluluk daha çekici gelmeye başlar, bu çok normal 😊 Olgun, başarılı erkekler genelde “hayatı biraz çözmüş” bir profil veriyor, bu da senin beynine güven ve konfor sinyali yolluyor 💼✨ Burada önemli olan, statüden çok, seninle nasıl hissettirdiği. Sana saygı duyuyor, emek veriyorsa, hislerine suçluluk yükleme.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
5 ayYani her erkek aynı en azından daha başarılı biriyle olayım falan diye düşünüyoruz sanırım zamanla
03 Yorumla- 5 ay
Basarının kıstası nedir sana göre?
- 5 ay
@Frankenstein16 para😂
- 5 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
5 ayBen de öyleyim. Başarılı insanın yanındaki kişiyi de iyi yerlere getirebileceği kanaatindeyim. Zaten bir mesleğim var. Destek olursa daha iyi bir yerlere gelebilirim diye düşünüyorum. Köstek olacak birini ne yapayım? Boşuna dememiş atalarımız “ Birlikten kuvvet doğar.” diye.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Statü “Öteden beri sürüp gelen, var olan "durumun" değişmesini istemeyen kimse. Köktenci.. ”
Bir insanın en değerli ve kıymetli "Durmu" İyi bir insan olma "Durumu" dur... Bu en çok nadir, en çok sevilen, en çok taktir edilen, en çok saygı duyulan, en çok beğenilen ve En yüksek mrtebe ve makamdır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
5 ayNormal kadın doğası bu. Sadece kadınlar değil diğer erkekler de öyle adamlara daha fazla saygı duyar arkadaş olmak ister.
Tabi genç ve potansiyelini henüz gerçekleştirememiş erkekler bu duruma kızabilir ama ne kadar kızsalar da belli bir yaşı geçtikten sonra hala genç kadınlarla olabilmek için statü sahibi olmak işlerine geliyor. Hiç de rahatsız olmuyorlar bundan.
06 Yorumla- 5 ay
katılıyorum bunun farkında olan erkekler için güzel yolluk malzemesi oluyorsunuz.
- 5 ay
@SelanicBombs 20li yaşlardaki erkeklerin bu konudaki fikri umrumda değil. İstediğiniz kadar kızın. Yaşıtınız kadınlar sizinle değil o olgun adamlarla "evlenip" uzun vadede daha sağlam bir yuva kuruyorlar. Sen ise ileride parayı bulunca muhtemelen kendinden çok daha genç kadın için yanındakini şutlayacaksın. Yolluk malzemesi olmak dediğin durum ancak seni tercih etmesi durumunda olur bu yüzden ehehehehheeh
- 5 ay
kurduğun mantığın hepsine evet dediğimizde sonucun değişmediğinin farkındasın dimi
ben buna kendi litaretürümde şunu derim, alan razı veren razı iş ticarete dönmüş biri et alıyor diğeri karşılığında para
olgunluk falan hikaye esas olay para.
aşkı yaşadıktan sonra vucudunu para karsılıgı satılıga cıkaranlar..
gerçekten midemi bulandırıyor - 5 ay
@SelanicBombs evlilikten bahsediyoruz delikanlı fuhuştan değil. Sen o paralı dediğin adamın karşısına geç ve karını daha fazla para verip satın almak istiyorum de bakalım ne oluyor? Sonuçta satın alınan şeyi satabilmen de lazım öyle değil mi?
Senin cebinde para olsaydı şu an aşkından öldüğün kızlarım hiçbiri umrunda olmayacaktı. Hergün başka bir et kiralamak isteyecektin. Olgun adam ise artık paraya da kiralık kadınlara da doymuş ve kendisine çocuk verebilecek kadınla aile kurmak istiyor.
Sen de 20 sene sonra aynısını yapacaksın o yüzden geç bunları. O zaman geldiğinde sana göre kadınım olgun adamı tercih etmesi doğru olacak. Şimdi istediğin kadar ticaret de kendini satmak de kimsenin umrunda değil ahahahahaha. - 5 ay
bu senaryoda fuhuştan farkı 10 kişiye değil tek kişiye özel hizmet vereceğine dair sözleşme imzalamasıdır.
olgunluk, evlilik masallarıyla gerçeği örtbas ediyorsunuz. - 5 ay
@SelanicBombs 40 yaş üstü kadınlar da kendi yaşıtı erkeklerin genç kadınla evlenmesini sübyancılık olarak görüyor öyle avutuyorlar kendilerini merak etme. Zaten bir onlar bir de sizler kuduruyorsunuz buna ahahahahah. Adam çocuk sahibi olabilmek için genç doğurgan kadın ister haklı olarak. Menopozlu kadınla mı evlenecekti yani? Sen o yaşa geldiğinde öyle yaparsın madem
- Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı.
5 ayOlması olası şey zaten takdir ediyorum ben şahsen linç etmiyorum en azından buradakiler gibi boş insan değilsin yok boyum şöyle yok tipim böyle falan deyip boş şeylerle kendini avutup kız peşinden koşan erkekler kudurmuş burada yerin dibine girin kudurun ölün direkt oh iyi oldu size sonunda aklı başında bir kız gerçekleri konuştu
https://www.youtube.com/embed/hb0kTK9SjnQ00 Yorumla
5 ayÇünkü belli bir yaştan sonra hayatın statüden başarıdan i adet olduğu ne kadar qyaklari yere sağlam bakıyorsa hayatında kaygan zemin az olduğu kurulu bir düzeni ve geliri olduğu aklınıza gelmeye başlıyor ve mantık evlilikleri daha cazip geliyor sevgi hala var ama ağır basan mantık tarafı oluyor diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayKaygılı veya düzensiz bağlanma tarzına sahip kadınlar (genellikle tutarsız ebeveynlikle bağlantılıdır), güvenilir görünen yaşlı erkeklere ilgi duyabilirler. Yaşlı erkekler, çocuklukta eksik olan duygusal istikrarı sağlayan "güvenli limanlar" olarak algılanır.
Ve bu çok doğaldır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 aySıradışı bir durum değil kadınların çoğunluğu böyle zaten bu zamanda statükocu insan sayısı dahada çoğalıyor her geçen gün sadece kadında değil kadın erkek için her ortamda itibar gören insan profilidir bu ama bununda iyisini seçmek gerekiyor yani hayal kırıklığına uğrayabilme olasılığıda var ilerisi için statü, başarı bu ikisine sahip olan biri olgunmuş gibi görünebiliyor karakter yönünden zayıf olabiliyor.
01 Yorumla- 5 ay
Statü sahibi değilsen hiç girme derim o toplara
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evrimsel bir içgüdü bu, çocuklarımızı düşünüyoruz her şeyden önce.. annelik duygusuyla (biz bile bunun farkında değiliz ama beyin o şekilde yönlendiriyor çünkü rahatlaması gerek) yani daha doğrusu güvende hissetmek, güvence altında hissetmek istiyoruz. Biz de yapabiliriz bunu elbette, yapıyoruz da ama kadın ve erkek birbiri için yaratılmış dimi, onu tamamlayan şeylerden biri de erkeğin bunu hissettirmesi misal.
07 Yorumla- 5 ay
evrimsel bir iç güdü değil zayıflık iç güdüsü, zengin ve güçlü olan kadınlar mesela erkekte böyle bisi aramazlar,
evde kalmış işsiz güçsüz kadınlar özgüvenini yitirmeye ve bu gücü karşı cinsten almaya çalışır.
- 4 ay
aynı şey erkekte de var, ne zaman bir erkeğin çok kolay dağılan bir kadına eşi gibi sahiplendiğini gördün? varsa da istisna en geri kafalı erkek bile kadından yemekleri yapmasını evi temizlemesini çocukları büyütüp tüm evi çekip çevirmesini bekler
- 4 ay
ettin, bunu tek taraflı gördün yorumunu tekrar oku
- 4 ay
hep öyle olur zaten rastgele.
Gizli Üye(36-45)5 ayBiz buna maddiyatı seven insan diyoruz. Baktın kendin bir yere gelemiyorsun böyle birinin yanında olup bir şey olayım dedin ama hoş bir şey değil. Çünkü senin gibi bir sürü insan benzer şeyi düşünüyor hayatın kurtulsun bilmem ne. O tiplerde en çok hayatınızı kaydıran tipler oluyordur yüksek ihtimalle.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. çekicidir sapyoseksülellik.. en azından benim için de… önce aklıma kalbime hitap etmesini önemsiyorum sonra daha sonra geliyor birtakım şeyler… olması gereken bu gibi aslında bana kalırsa…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
5 ayÇalıştığım işte belli bir noktaya gelmenin böyle yan faydaları da oluyor. Pek çok kimsenin danıştığı akıl aldığı, imrendiği biri olmak oldukça keyifli:)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. çok normal çünkü böyle bir erkekle kendini daha güvende hisserdirsin. kadınlar başta yakışıklık, heyecan vs gibi şeylere yönelirken zamanla gücün getirdiği güvene yönelirler
00 Yorumla
5 ayGenetik, hayvanlarda bile bu böyle. Gerçi bizlerde hayvanız. Güçlü potansiyeli olan erkekler eş olarak seçilir neslin devamı ve sürünün korunması için 🤗
00 YorumlaBaşarırı biri olsun istemen normal tabii gayet, bana birşeyler katsın, bana baksın , iyi biri olsun demen gayet normal, bizim gibiler zor bulunur ama vardır, başarı, her zaman önemlidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. normal, hipergami :D kadın güçlü statülü ister normal bu. ama başka yönlere bakmazsan aldatılma, psikolojik şiddet görebilirsin ona da dikkat etmek lazım
00 Yorumlaİki seçenek var birinci nedenin hayatın sorumluluğunu almak istememek ve bunun yerine bu yükü taşıyacak birini seçmek
İkinci neden sen başarılı ve statü sahibi bir insansındır ve hayatı paylaşmak istediğin insanın seni aşağı çekmesini değil senin denginde olmasını istiyorsundur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
5 ayValla genç yaştan itibaren o kariyer basamaklarını tırmanışına , toplum içinde saygınlığına, yaptığı işin değer görmesine şahit olmak başka güzel 😀
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
5 aystatü başarı dediğin aylık 200 üssü kazanan erkeğe herkes ilgi duyuyordur canım. o yaşta asgariye çalışan adamı adam niyetine koyuyorlar mı asıl mesele o
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayÇünkü yaşın ilerledi. Mantığınla hareket ediyorsun. 18-25 yaş arası iken maddiyat ve statüsü önemli değilken şimdi statüsü olan cazip , çekici ve seksi geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAdam İnşa etmiş kendini gerek var mı sana inşaa ettikten sonra? Her yer * her yer vajina işi gücü düzeni maddiyatı keskinleştirdikten sonra...
Artık ilgi duyuyorumdan belli zamanında 4.0 motor benzli gibiymişsin.
11 Yorumla
Cevap sahibi5 ay@Münâfi yorumu beğenmişin ama ben seni enegellemişim balım 😥🤣
Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Güçlü duran insanlar ciddiyet farketmeksizin etkileyici olurla zaten 👍
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. biyolojik saatin alarm vermeye başlamış birey kakalayacak güvenilir bi s. lak bulmalıyım diye.
5 10 sene bekle geçer.
00 Yorumla
5 ayEvlilik niyetii alınca bilinçaltı romantizm değil, ev reisi/baba profiline uygun kişileri arıyor:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
5 ayBencede statü ve basarı önemli
Sahsen bende basarısız hiç bişeyi becerememiş biriyle konuşmak dahi istemiyorum Zaman kaybı olarak görüyorum😎
00 Yorumla
5 ayO fakirliktendir genelde instadan bile yazıyorlar sırf para ve iyi yaşantı için bende engelliyorum direk 😂 🤣🤣😅😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 aybunu diyenler bana pek samimi gelmiyor. Parası azalınca statüsü değişince terk mi edeceksiniz erkekleri? Karsinizdaki insan da enayi değil ki.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunun cevabını bilecek kadar olgun değilsen hiç ilgi duyma
04 Yorumla
Soran5 ayOnlar bana aşık ama
Soran5 ayEvlencez
Gizli Üye(30-35)5 ayHem de çok normal. O erkekler her anlamda konfordur. Benim sevgilimle aramda 23 yaş var yani cennet nedir dersen benim bu dünyada yaşadığımdır inanki ötesi değildir
10 YorumlaKadın gücü sever bu gayet doğal güçlü olmayan biri bı soylediklerinizi yapamaz
10 YorumlaOlgun bir kadının tercihi, kızçe olmayı bırakmıșsın.
10 Yorumla
5 ayGüçleri imkanları seni etkiliyor tahrik ediyor
10 Yorumla
5 ayZaten öyle olması gerekiyo. Öylesine lafımız yok bak
(Mx) ..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Genç erkeklerin cebindeki para kendi kazandığı para olmadığı için hayal dünyasında yaşıyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı.
5 ayGerçekten nadir görülen bir durum. Normalde kadınlar hiç önem vermez böyle şeylere.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. o tarz kişiler herkesin gözünde dikkat çekicidir normal.
00 Yorumla
5 ayBaşarı derken meslek olarak mı yoksa maddi durumu olarak mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBaşarılı olmamız bizi çekici kılıyor evet ama biz de kızlara çok vakit ayıramıyoruz maalesef çünkü sürekli işlerle uğraşıyoruz yani kendi adıma söyleyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayyani bana ilgi duymaya başladı size değil uzaklaşın
00 Yorumla
5 ayDoğal seleksiyon diyoruz buna güç ve deneyimli genetigin çogalmasini ister
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayHazır ve rahat hayatları var. Sende o konforu görüp arzularin seni rahatlığa gönderiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayGüç, tecrübe ve olgunluğu temsil ettikleri içindir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Zorluk çekmezsin iyi bir hayatın olur dengeli olurlar bu düşüncelerden olabilir derinlerde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayGayet normal. Genç erkeklerin hayal ettiği ve hatta edemediği hemen herşeye statü sahibi erkekler zaten sahip olmuştur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHiç ilgi duymuyorum çünkü tanıdım. Bazı erkekleri kariyer çok şımartıyor
21 Yorumla- 5 ay
Zaten sürekli diken üstünde olur insan acaba başka biri onu benden çalarmı diye böyle erkeklere yapışan kadın çok olur aynı şekilde bunun kadın versiyonuna da yapışan erkek çok olur yorar insanı, en sağlıklı olanı güvenilir karakter sahibi sıradan birini bulmak
Gizli Üye(25-29)5 ayarkadaşın kafası yeni gelmeye başladı baktı kekolarda iş yok aç kalıcak jsjssjsjj bari gidip yaşlıların S*x oyuncağı olayım diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHem genç hem statü başarı sahibiyim. Her erkek aynı değil. Bulunduğunuz çevreniz kadarsınız. Demek ki şimdiye kadar takıldığın kişiler öyleymiş
027 Yorumla- 5 ay
30 üstü erkekler genç olmuyor senden bahsediyor
Cevap sahibi5 ay30 üstü değilim ki. Yanlış işaretledim ve düzenlenmiyor
Cevap sahibi5 ayBen de dedim kim atlayacak. Atladın sağ ol😂
- 5 ay
😂😂
Cevap sahibi5 aySen de yanlış yazmışsın son kelimeyi gözümden kaçmadı 😂
- 5 ay
Neyi yanlış yazmışım
Cevap sahibi5 aySenden bahsetmiyor demen lazımdı. Senden bahsediyor yazmışsın
- 5 ay
Senden bahsediyor dememin nedeni seni 30 yaşında sanmamdı yanı doğru yazdım
Cevap sahibi5 ayBeni 30 yaşında sanıp senden bahsediyor dediysen, benden bahsettiğini biliyorsan 30 dan küçük olduğumu da anlamışsındır ki dedin
Cevap sahibi5 ayYemin ederim tarhana mercimek kelle paça hepsi bir birine karıştı 😂😂
- 5 ay
Beynim yandı
Cevap sahibi5 ayBiz bu yaşa kadar iyi gelmişiz ya
- 5 ay
Ben sorun görmüyorum sen niye zor geldin 😂
Cevap sahibi5 aySorun görmüyorsan niye beynin yandı 😂
- 5 ay
Yazdığına
Cevap sahibi5 aySorun görmüyorum dedin ya. Yazdığıma beynin yandı ise sorun var demektir
- 5 ay
boş ver sen devam et anlamıyorsun
Cevap sahibi5 ayYa her şeyin farkındaysam?
- 5 ay
Hiç öyle görünmüyor
Cevap sahibi5 aySen her şeyi böyle ciddiye alırsan işimiz zor. Hemen suçladın “boşver sen devam et” dedin 😂 kamyon şoförü çıktı bir anda içinden
- 5 ay
Yok ciddiye almıyorumda ne dediğin belli değil be
Cevap sahibi5 ayBeeeleme. Beleyecek kadar sıkıldıysan oynamayalım
- 5 ay
Boş yapıyorsun
Cevap sahibi5 ayTartışmak mı istiyorsun? Sürekli bi suçlama gergin gergin aşağılayıcı cümleler kuruyorsun. Tartışmak ise derdin, istek atarım sabaha kadar sana hakaret eder ezerim. Sen rezillik istiyorsan alasını yaşatırım. İstemiyorum diyorsan da adam akıllı cümleler kur
- 5 ay
Tartışma aşağılayıcı kelime tam olarak nerede? Kafanda kuruyorsun şuanda. Sen kimsende beni ezeceksin hakaret edeceksin sen ne Sanıyorsun kendini gizli korkak üye? Sana benimle böyle konuşma hakkını kim verdi? Seni ezip aşağılasaydım emin ol ben rezil ederdim seni bu siteye. Adam olana iyi muamele yaparım kaybol şimdi Türkçe çalış biraz ne anlattığın belli değil saygısız edepsiz üslupsuz
Cevap sahibi5 ay1. Si ağzından çıkanı kulağın duymuyor. Duysa bile farkında değilsin çünkü narsistsin. 2. Si sen daha yokken ben buraya gizli olarak yorum yapmayı tercih ettim. Sonradan damlayan sensin. Seninle alakalı olmayan şeyleri bile bağdaştırıp yüze vurmayı seven rezil bi kişiliksin. Vasıfsız boş birisin ki hemen insanların açıklarını arayıp damlamayı seven birisin. Yorumuma damladığın halde açıklama yaptım yine de memnun olmadın. Narsistsin. Beni siteye anca iftira atarak rezil edersin. O da senin rutinin. Senin gibiler yüzünden kaç erkek iftira yüzünden ne olaylar yaşıyor. Şimdi bunu dedim diye kadın düşmanı diye ilan edip manipüle etmeye çalışacaksın ama yemezler. Hanım hanımcık gerçek kadınlara saygım sevgim sonsuz ama senin özünde rezillik yatıyor. Seninle hayatını hiçbir erkek bilinçli olarak birleştirmez. Birleştiren de özünü anlamamıştır ve evlendikten sonra “ben nasıl bi yanlışın içine düşüp bununla evlendim” şeklinde senin için düşünecek. Bu son yorumum. İğrençliğin üslubun ve kendini her şeyden üstün gördüğün gibi bir hayatın olsun
- 5 ay
Sana ne yaşattılar bilemem ama bir psikoloğa görün kendi travmalarını yazma buraya zavallı gibi görünüyorsun edepsiz
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gücü seviyorsun demek ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayStatü ve başarı güzeldir ama o tür erkekler muhtemelen senin gibi kadınları pek beğenmiyor.
00 Yorumla
5 ayKadınlar statü bakımından kendinden azını istemez kendimizi ne kadar geliştirirsek yalnız kalma ihtimalimiz o kadar artıyor maalesef
03 Yorumla
Soran5 ayAynen doğru şu an yalnızım
Gizli Üye(30-35)5 ayDonanımlısı da üzüyor, donanımsızı da üzüyor. Bari daha az üzülelim tesellimiz olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayO zaman doğru demişler...
Paran varsa yancıkta...
00 Yorumlaahaha çünkü artık büyüdün ve artık daha realistsin canım
30 Yorumla
5 aybence normal bende guzel kızlardan hoslanıyorum bide iyi olanlardan + patlamamıslardan hatta en onemlısı bu aw
00 YorumlaYumurtalar omlet olmaya başladı. Parti zamanları bitti birine kapağı atıp kendini kurtarmaya çalışıyorsun. 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBenim için en önemli kriter olabilir belki de mesela çok yakışıklı olsun komik olsun saygı duyulan birisi değilse bir değeri kalmıyor benim gözümde bununla birlikte birde bakımlı biri olması çok önemlidir
00 Yorumla
5 ayHayır öyle bir şey yok maalesef kızlar keko hırt maço erkekler seviyoru kimse başarılı erkek sevmez böyle bir şey yok
00 Yorumla
5 ayHepsi senin olamaz belki ama başarılı erkek çekiciliği diye bi şey var
02 Yorumla
Soran5 ayHepsi yürüyor
- 5 ay
Başarılı olmanın temelinde kime yuruyecegini bilmekde var
5 ayTamam başarı ve statü önemli ama karşındaki başarılı bir ruh hastası olabilir
00 Yorumla
5 ayKadınları güç çeker. Erkerkleri güzellik. Bu böyledir
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler