Görücü usulü mantıklamı gider aşklamı?

2 aydır konusuyoruz senelerdir çok istedim onu çünkü zengindi ve hocaydı bende hocayım ama onun gibi koyu degılım o da öyle olmadıgını söyledi pardüse giyinmiyorum ama hatlarımı belli edecek seylerde giyinmiyorum ilk görüşte kılıp kıyafeye karışmadıgını makyaja karışmadığını söyledi bende okeylendim ve ilk buluşmaya aşırı özensiz ter kokusuyla geldi dedimki işten çıkıp gelmiştir tolere edebilirim çünkü yıllardır istiyordum sonra ikinci buluşmayada özensiz geldi ve ben çok şık gitmiştim o da bunu çok abartılı buldu kıyafet konusunda o da hassastı bende ve buluşmalarda hep ondan parfum karışık ter kokusu aldım 20 günde benden duygusal şeyler bekledi ama benı hep itiyordu kokusu ilk başta aşırı düşünceliydi sonra ben mantıkla gidiyorum diyince o da 1 ayın sonunda bende mantıkla gidicem ama duygularımada engel olamıyorum dedi tamam dedim babamla tanısıtaracaktım davet etme şeklimi begenmedi çünkü davet için çok erken oldugunu mantıksız oldugunu söyledi bende babam temizmi pismi oturmasını kalkamsını biliyormu dedım dıye küstü 1 gün bir şey yazmdı bende davet etmekten vazgeçtim küsersen gelmek istemeyecegını anlarım sonra ertesi hafta annemle tanıştırtım annemın dedıgı cumleyi begenmedı 2 gün küstü ben birşeyler hissetmeye cabalarken o sürekli böyle seyler yaparak itiyor benı ve ay sonu isteme yapacaktık bir anda pardesü konusu açıldı ortak karar kıldık diye düşündüğümüz için devam etmiştim şimdi bana giyersin sanıyordum ondan konusmaya devam etti böyle olmaz dedi bende ayar oldum bitirdim ama annem zengın alttan hayatını yaşatır sana dedı ama ben duygu hissetmiyorum
Güncellemeler
4 ay
Evet millet nerden buluyor böyelelerini
Görücü usulü mantıklamı gider aşklamı?