Eski konuştuğum çocuk arkamdan iftira atıp ismimi kirletiyor, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben 2025 yazında bizim şirketten bir çocukla bir ay boyunca konuştum sevgili gibi takıldık ettik her şey o zaman güzeldi bitti onun hareketleri yüzünden benle bitirdikten iki hafta sonra başkasını bile buldu ben sesimi bile çıkartmadım ondan sonra hayatıma kimseyi bile alamadım bana travmaları yaşattı yıl 2026 olmuş hala kulağıma bir şeyler geliyor hakkımda asılsız şeyler söylüyor insanlara sizce ona şu mesajı atmalı mıyım zaten takım menajerlerime şikayet edeceğim yeter artık beni karalayıp duruyor bir de gitmiş demiş ki ben cinsel hastalık kaptım ondan kimle yatıp kalktığı belli değil demiş bu kadar karaktersiz bir erkek olmaz ya şu mesaj atmalı mıyım

Bana yaşattığın her şey senin sınavın olsun yüzüme söylemeyip insanlara arkamdan ne kadar iftira atıyorsan hepsini sen yaşa, sana 1 ay güvenmenin bedelini hala ödüyorum çenen sağolsun

sen susmuyorsan bu saatten sonra ben de susmuyorum bugüne kadar sustuklarıma sayarsın

Güncellemeler
5 ay
Ve sizce buradan gidip her şeye yeni bir yerde tekrardan başlamak mantıklı mı temiz hikayelerle daha seçici olarak ben Bulgaristan’dayım Sırbistan şubesine mi geçsem bu şirketin
Eski konuştuğum çocuk arkamdan iftira atıp ismimi kirletiyor, ne yapmalıyım?