Uzak mesafe ilişkide hep ben çabalıyorum, bu dengesiz tavırlar normal mi yoksa benden çok mu emin değil?

1 aydır konusuyoruz uzak mesafeyiz. hergun konusuyoruz sabahlara kadar ama mesajlara geç bakıyor, bazen soğuk davranıyordu. Sonradan çocuğu olduğunu söyledi, korktuğu için başta saklamış. Şimdi daha ilgili ama hâlâ dengesiz ama cidden surekli diyo yani senin cidden szvdigini cabaladigini biliyom senden ogrenicegim cok sey var ask hakkinda falan cok temizsin iyisin falan diyo. Daha önce de akşamdan sabaha kadar hiç yazmadığı oldu, sebep olarak şarj bitti/uyuyakaldım dedi. Özür diledi normalde yapmadigi sey ama Ben onun aramasını beklerken o çok takmıyor gibi. Bazen de ben hiçbir şey demeden kendi kendine arıyor ve baya sabahlara kadar konusuyoruz bugun mesela eve gidince ararım” diyor, sonra “uyuyorum” yazıyor. bi baktim yaziyo dustayim aricam dedi Aradığında da ben açamayınca hemen “uyuyorum, iyi geceler” deyip kapatıyor.
Bu davranışlar normal mi? Bana karşı ciddi mi yoksa kafası mı karışık?
sabah yazdığında gecmi baksam dirzk soylesemmi ayriliyomus gibi bi mesaj mi atsam ne yapsam sizce

Güncellemeler
5 ay
sizce sabah gecmi bakim ayrılık mesajı gibi biseymi yapsam ya da ?
Uzak mesafe ilişkide hep ben çabalıyorum, bu dengesiz tavırlar normal mi yoksa benden çok mu emin değil?