Kocam neden beni sevmesine rağmen toplum içerisinde utanç verici şeyler yapıyor?

Üç senedir evliyiz, ondan önce de iki sene sevgiliydik birbirimizi çok seviyoruz iyi anlaşıyoruz. Ama durduk yere vuruyor, tenim morarıyor, neden vuruyorsun diyorum seviyom kız diyo. Ben çok inceyim diye, niye göbeğin yok diyerek çimdikliyo misafirlikteyken bile. Dışarı çıkıyoruz arabayla gezerken yola bakmak yerine benimle uğraşıyor, uyluğumu sıkıyo yola odaklan diyorum bir şey olmaz yavrum diyo. Herkesin ortasında utanmadan arkama vuruyo çok utanıyorum böyle olunca. Geçenlerde resmi bir düğüne gittik, Herkes normal şekilde eşleriyle dans ederken benim eşim dans etmek yerine beni kucağına oturtuyo kolları belimde etrafı izliyo, baş başayken yapmasını sevdiğim şeyleri herkesin ortasında yapınca çok utanıyorum rezil oluyormuş gibi hissediyorum. AİLESİ HEPSİ BİZİM DEDİKODUMUZU YAPIYOR UTANMAZ ARLANMAZLAR DİYE. Bunu ona açıkça söylesem mi bilmiyorum, romantik olmaya çalıştığını biliyorum ama utancımdan yerin dibine giriyorum herkes bize bakarken yapınca, Biz yurt dışında değiliz ki insanlar görüp aww ne tatlı bir çift desin ya ağlıycam

Güncellemeler
5 ay
Bana kesin bir çözüm lazım ya Ne yapsam çok etkili bir şekilde bundan rahatsız olduğumu gösterebilirim? Bunu yapmaması gerektiğini anlatabilirim?
Kocam neden beni sevmesine rağmen toplum içerisinde utanç verici şeyler yapıyor?