Eski sevgilim engel atıp açıyor, durmadan gönderme yapıyor; kızlar böyle ne istiyor sizce 😅?

evet cok guzel giden bir ilişkiden ciktim neyse kendisi ayrildi pat diye baktim gonderme yapiyor gururumu altima aldim konustum ıkna etim date yaptik ona bir çikolatali cicek yaptim ciden cok bağli bir ilişkim vardi ondan kaybetmek istemiyordum lakin kız 2. gün ağlayip zirlayip gine gitti engeler hesap kapatmalar bende aniden soğudum bi 10 gün 8 gün geçti baktim engeleri açti yazdi dedim düzeltecek gucum var ama sen benden kaçtikça seni unutacam kendi yoluma bakacagim dedim meğer hanfendi kısakndirmak için gelmiş bende ona dedim konustugum var deliridi cildirdi gine ayni hareketleri yapti engeler hesap kapatmalar bu surecte bende artik kendi yoluma tam baktim ve gine hesaplari açmiş gine gondermeler atiyor aklim olsaydi ergen bir kızla birlikte olmazdim kızla cınselik yaşadik ilk deneyimidim ama asla bırakmadim kendi gitti kendisi beni tehtit eti uzak durdum daha ne isitiyor benden

Eski sevgilim engel atıp açıyor, durmadan gönderme yapıyor; kızlar böyle ne istiyor sizce 😅?