Sakın asla önermem ben bir kimyagerim ve sevgilimin cildi igrencti benim yüzüm bebek gibi çünkü ürünleri araştırır hatta çoğu krem serumu kendim üretirim. Sevgilimde cildin çok güzel felan demeye başlayınca ona da cilt bakımı yaptım bazı tüyolar verdim ve sonuç bi yerleri kalktı ayrıldı benden ama cildi porselen cilde döndü resmen gençleştirdim onu 😅 o yüzden herkese cilt bakımı yapmayın bizim yorulupta elde ettiğimiz o güzel cildimize onlar bi anda sahip olmasın 😅
Tabiki dahil, sevdiğin kişiyle bakım yapmak gayet sevimli ve duygusal bağı güçlendiren bir aktivite, hatta saf ve temiz bir düşünce bile diyebilirim. İnsan sevdiğiyle böyle küçük anlar yaşamadıktan sonra sevginin bir anlamı kalmaz ki, Zaten böyle minnoş ve iç ısıtan anılar kalacak geriye dönüp baktığında, Umarım hep mutlu olursunuz, sadık ve umutvari olmaya devam edin.
Hayat sizin gibi masum ve samimi anları sonuna kadar yaşıyan insanlar için güzel🪷
Güzel kızım, bu kesinlikle sevdaya dahil! 💕 Birinin yüzüne nazikçe krem sürmek, masaj yapmak, “göz çevrene bunu sür, yoksa kırışacaksın” diye tatlı tatlı uyarmak… Bunlar minik ama çok derin ilgi hareketleri.
Sevgiliyle birlikte maske yapmak, peş peşe duş alıp bakım rutini paylaşmak, birbirinin güneş kremini tazelemesi… Bunlar hem ten temasını artırıyor hem de “sana değer veriyorum” mesajı. 🧴✨
Senin ürün koleksiyonu da baya iddialı, o bakım ritüeline sevgiliyi de ortak etmek şart bence. 😌🌸
En İyi Cevaplar