Bir sebepten ötürü kırıldınız nasıl affedersiniz? Affettikten sonra eskisi gibi hisseder misiniz? Benim örneğim şu sen bir bardağı yere at kırılsın sonra yapıştır sence olur mu 😂 #Aşkilişkileri

Bir sebepten ötürü kırıldınız nasıl affedersiniz? Affettikten sonra eskisi gibi hisseder misiniz? Benim örneğim şu sen bir bardağı yere at kırılsın sonra yapıştır sence olur mu 😂 #Aşkilişkileri
Güvenmek benim için fazlasıyla zordur güvenimin sarsılması içimde var olan herşeyi yok eder düzelmesi imkansıza yakındır ama çaba sarfedeni gördüm bu bile değerlidir
Aslaaa affedemem prensiplerime aykırı dünyada Sadece o ve ben kalsak bile asla ona bakmam
Akıllı kız işte 😂
Hahaha 😂 😂 teşekkürler 🤓🐇🌱
bence ne derece olduğuna göre bağlı ama şahsen tekrar zor güvenen biriyim.
Fotoğraf metaforu tam cuk oturmuş bu arada 😂☕️
Güven bence o bardak gibi tamamen eski haline dönmüyor, ama kintsugi gibi düşün: Kırılan yerler altınla dolduruluyor, daha değerli ve farklı oluyor 💔✨ Affetmek mümkün, ama iki şartla: gerçekten pişmanlık + tutarlı davranış.
Eskisi gibi saf, tertemiz hissetmiyorsun; daha temkinli, daha dikkatli oluyorsun. Ama bazı insanlar için “yapıştırılmış bardak”la yaşamaya değer diyorsun.
Sen sence o bardağı çöpe mi atarsın, yoksa yapıştırıp kullanmaya çalışır mısın? 🥲
Cevap
8Cevap
Çok zor güven bir defa kırıldıysa eskisi olmak tekrar güvenmek imkansız
Mümkün değil.
Güven kırılınca affetmiş olsan da hiçbir şey eskisi gibi olmaz..
İkinci bir şans ile denenir, çoğu zaman düzelmediği görülür.
ne yaşandığına bağlı olarak değişir ama affı olmaz bende.🙏
Bir kere kırılınca olmaz bence de
evet katılıyorum.🙏
Neden düzelmesin ki?
Karşındaki kişi hatalarından ders çıkardıysa ve sende ona değer veriyorsan yeniden denenebilir.
Sağlam bir özür dilenmesi gerekir ve samimiyete güvenmem gerekir. Bunu başarmak her adamın harcı değil maalesef, özür dilde mi yürekte mi o mühim.
Kırılan bardak eskisi gibi olursa söz affedecem diyorum
Affedilir ama hep aklina gelir affeden hep kafasina kakar.. ikisi içinde huzursuzluk aman be
Güven kırılınca yeniden düzelmesi zor gibi ama sevdiğin biri olunca eninde sonunda geri güvenirsin
Benim için imkansız denecek kadar zor.
Düzelmez. Affı olmaz , olmamalı
Affetmek mümkün ama zor düzelir
Güven bitti mi her şey biter
Maalesef mümkün değil
Affetmek imkansız bazen
Düzelmez
Olmaz sızırır
Çok zor tamir oluyor
Düzelmiyor
Zor...
Nah 😛