Erkekler neden iyi kalpli, fazla fedakar kadınları değil de umursamaz kadınları daha çok çekici buluyor?

Aşk ilişkilerinde ultra başarısız bir arkadaşınız olarak soruyorum. Bir sevgilim olduğunda dünyamdaki tek kişi o oluyor adeta, cebimdeki son kuruşa kadar ona harcarım. Sevince aklımdan bir dakika çıkmaz, uykularıma girer, uyumayım ona feda olsun derim. Gün sonunda gözünün üstünde kaş var bahanesiyle terk edilirim.

Ancakn kız arkadaşlarıma bakıyorum 2 kız arkadaşım da sevgilisini aldattı, adamlardan biri operatör doktor, diğeri uzman doktor. Adamlar ayrılığa dayanamayıp aldatan kadınlardan özür dileyip, pahalı hediyeler, yurt dışı tatilleri hediye ederek geri döndüler.

Yani aldatan, kendisi için kuruş harcamayan kadınlara bile bu kadar değer veriyor bu erkekler anlamıyorum. Üstelik ikisi de tıp mezunu. Ben sevgilim olduğunda şakalaşırken manyak bile diyemiyorum, o kadar değerli görüyorum sonuç terk.

Erkekler neden iyi kalpli, fazla fedakar kadınları değil de umursamaz kadınları daha çok çekici buluyor?