5 ayYapmayın abi off. Kadınlar hele şu saçmalığı yapmasın. Kadınlar aşık oluyor %70 sonrası malum o erkek bana nasıl aşık olur diye soruyorsunuz ve olmuyor. Sonrasında ise ya seni kandırır aşık numarası yapar ya da engel yersin yersin bu kadar basit
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 ayÇok sıkıntılı bir iş, özellikle kadınlar için daha zor. Ben de çok genç yaşta, 20–21 yaşlarındayken böyle bir ilişki yaşadım. Hoşlanmamak için kendimden çok farklı birini seçtim; benden 9–10 yaş büyüktü, yaşam tarzlarımız çok farklıydı. Ben üniversite hayatındaydım, o iş hayatındaydı. Ama bu ilişki sadece 6–7 ay sürebildi. Benden çok farklı olmasına rağmen hoşlanmaya başladığımı fark ettim. Çünkü insanız, duygularımız var; bunu inkâr edemeyiz. Hayvanlar gibi yaşayalım, bitsin olmuyor. Karşı cinsten biriyle özel bir anını paylaştığında, belli bir süre sonra duygular istemsizce devreye giriyor ve genelde de mutlu sonla bitmiyor. Ben hoşlanmaya başladım ve bunu adama açık açık belli ettim ama umursamadı. Sonra ben ayrılmak isteyince yan çizdi; bu sefer de Ben de senden hoşlanıyordum zaten. demeye başladı. İnanmadım, ayrılmayalım diye yalan söylediği belliydi. Yani bu tarz ilişkilerde ilerleyen zamanlarda hoşlantı başlarsa ve bir taraf Senden hoşlanıyorum. dediğinde, karşı tarafa hemen güvenemiyorsun; Acaba sadece sevişmeye devam edelim diye mi yalan söylüyor? diye düşünüyorsun. O his insanı yiyip bitiriyor. Ben o çocuktan hoşlanmaya başladım, umursamadı; ayrıldım ama içimde hep ukde olarak kaldı. Uzun bir süre unutamadım, acısını çektim. Şimdi üzerinden yaklaşık 12 sene geçti; artık yüzünü görsem tanımam ama gerçekten uzun süre unutamadım. Ve asla bir daha böyle bir ilişki yaşamadım. Benlik değilmiş; ben duygusal ilişki insanıymışım, bunu anladım. Yani sana da demek istediğim şu: Bence hiç bu tarz bir ilişki içinde bulunma. Kadınlar olarak daha duygusalız, daha çabuk hoşlantı yaşayabiliyoruz. Umarım bu tarz bir ilişkiyi düşünen ve arada kalanlar için faydalı bir açıklama yapabilmişimdir; hata yapıp kendinizi üzmeyin.
31 Yorumla
Soran5 ayGeniş açıklama işin teşekkür ederim
Ama elimde değil Ciddi ilişkiye başlayamıyıyorymm Herkes cinsellik istiyor çok sakin hayatım olmasına rağmen Sevgilimle böyle şey yaşarsam muhtemelen terk eder
Gizli Üye(18-24)5 ayBu iş gönül işi. Kimseyi sakın zorla fenerbahçeli falan yapma bence. Bir gün herkes fenerbahçeli olacak diye düşünme sakın. Hangi takımı tutmak istiyorsa , bırak o takımı tutsun. Dediğim gibi bu iş zorla olmaz , gönül işi , sevda işi. Zorla güzellik de olmaz , bunu da unutma.
13 Yorumla
Soran5 ayUmarım ironidir
- 5 ay
burada demek istediği sevmeye çalışma sevmeye zorlama sevgi olacak diye düşünme demek istemiş
Soran5 ay@KelebekBlossom teşekkür ederim
5 ayBen bu kısaltmalardan anlamıyorum FB KS falan da uzun uzun yazmışsın tam olarak anladığım ilk soru hayat kadını, eskort, konsomatris gibi bir şey misin 😊 seks partnerisin herkesle para 💸 💰 karşılığı aşk hayatı kaçamak seks yapıyorsun ve hiç kimseye bağlanmak ve duygusal anlamda aşık olmak istemiyorsun doğru mu anladım 😀🙃
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Duygusal olarak bağlanmamak, “bağlanmayacağım” diye kasıldıkça daha zorlaşıyor kanka 😅 Spor gibi düşün: sınırlarını en baştan koymazsan sakatlık kaçınılmaz.
Kendine net kural belirle: romantik plan yok, her gün mesaj yok, gelecek konuşması yok. Duygun kabardığında dikkati dağıt, yürüyüş, evde HIIT, hafif ağırlık antrenmanı yap 🏃♀️🏋️♀️ Hem kafan dağılır hem vücudun şekle girer.
Bir de kendine sık sık hatırlat: “Bu kişi sevgilim değil, hayatımın merkezi hiç değil.” Mantığını diri tutarsan kalbin kontrolü daha zor ele geçirir. 💘🚫10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mantık dışına çıkmam gerekiyor. Mesela gereksiz iletişim kurup onu tanımaya çalışma.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayFenerbahçeli de değil bildiğin Fenerbahçenin kendisi olmak istemiş. Çok iddialı bence bu.
Şaka bir yana. Muhabbeti sarmayan birini bul o zaman duygusal bağ kurmazsın. Ama insan gibi değil baycan gibi şaapmalı. Eğer sohbet gündelik hayata dönerse o zaman bağ oluşur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
5 ayBen de jk yapmaya karar verdim gs olmaktan nasıl kacirinirim
51 Yorumla Duygusuz Olmanız Gerekiyor, Bunu İhtiyacınız Olduğu İçin Yağtığınızı Düşünmeniz Gerekiyor İhtiyacınız Olduğu İçin Değil
03 Yorumla
Soran5 ayİnsan bazen sevgi de istiyor
Sevgilim olup ta böyle şeyler istesem beni kullanır
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Fb de zaten duygu olmaz sen çağır lir sin biz gelir bir iki saatte işimizi görür rahatlatir gideriz sonra seni sokakta görsek böyle tanımayız sistem böyle olmali
02 Yorumla- 5 ay
Neden yabancı gibi mi davraniliyo
- 5 ay
@Denizzz6788 birlikte olurken koca gibi ayrılınca el gibi davranmak gerekir. Seni bir arkadaşınla görünce yılışık karı koca gibi davranması seni mahcup eder o durumda hiç tanımadan gelmeli onu demek istedim
Tatlım illaki duygu besliyorsun şefkatli davranırsa
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
5 ayBaktın şiir yazıyor, sana duygusal olarak yürüyor, s. g seninle tek bir işim var başka isim olmaz de.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayİmkansız biriyle FB ol. Duygusal olarak biraz yine bağlanırsin ama imkansız olduğunu da bilirsin. FB de olsa biraz duygu yuklenmeli duygusuz seks olmaz
032 Yorumla
Soran5 ayEvli biri mi mesela?
Güvenilir biri yok ki
Cevap sahibi5 ayLeb demeden leblebi yi anladın zekisin. Güvenilir birini de bulabilcegine inanıyorum
Soran5 ayKonşum bana çok bakiyo , evli beyeniylrum da Hep ben selam veriyorum o hiç nasılsın demio ( neden acaba)
Cevap sahibi5 ayKorkak pisirik biri cesaret yok. En ufak şeyde seni satar sağlam ayakkabı değil. Daha çok ne istediğini bilen ve arkasında duran birini bul. Bu arada güvenilir biri arıyorsun evli biri de sana güvenmez kolay kolay.
Soran5 ayTeşekkürler, değerli yorumların benim için
Cevap sahibi5 ayNeden değerli tanışıyor muyuz yoksa nezaket olarak mi söyledin?
Soran5 ayHayır, amma çok faydalı fikirler söyledin
Cevap sahibi5 ayElimden fazlası da gelir
- 5 ay
Erkek mi bitti ya utan biraz yok evli de beğeniyorum demişsin ne kadar kötü kalpli insanlarsınız ya Allah sizi affetmeyecek! Cehennemin kör ateşleri sizi bekliyor
Cevap sahibi5 ayBoş yapma comar
- 5 ay
Seviyesiz birini hakatetini ciddiye alacak değilim ! Tükürük attım 🤢 değerin bu burdan anla defol
- 5 ay
O çomar sensin başkasının eşini beceren teşvik eden it!
Cevap sahibi5 ay2 kişi konuşurken 3. Ye ne düşer bilirsin kendinizi ahlak bekçisi olarak tanımlamayın bakın işinize sizden nasihat isteyen yok sizden iyiyi kötüyü soran yok cennnet cehennemi soran yok. Üstünüze vazife olmayan işlere karışmayın kısacası
- 5 ay
Oldu siz daha çok meydanı boş bulun koşturun demi yok öyle herkes haddini bilecek!
Cevap sahibi5 aySeni ilgilendiriyor mu başkasının eşini becermem? Senin ne haddine dangalak
Cevap sahibi5 aySen kimsin had bildiriyorsun git kumda oyna
Cevap sahibi5 ayKendini Polat Alemdar sanıyor galiba
- 5 ay
Allah bile nefret ediyor zina yapan başkasının eşini ayartma ile ilişki yaşayandan çomarın kim olduğu belli bide kalkıp teşvik ediyorsun kadın gitsin de evli adamı ayartsın diye
Cevap sahibi5 ayHer bka din karıştırın nerden biliyorsun benim müslüman olduğumu da İslam'dan bahsediyorsun sivri zekalı arkadasim
- 5 ay
Polat Alemdar olmama gerek yok doğruları söylemem için her zaman derim gitune güveniyorsan gel vermek istediğin zararın bin mislini bulursun
Cevap sahibi5 aySeni hacı hoca ayağına fna kandırıp sever dikkat et
Cevap sahibi5 ayDoğruları dinlemek isteyen olmadı bu yorumda üstüne vazife değil şimdi s. gider misin
- 5 ay
Sen hadi ordan git mal
Cevap sahibi5 ayYorum benim konuştuğum kişi bir başkası yani gitmesi gereken sensin. Kuma gibi birseysin aw SUNEPEESİ istenmedigin yerde durma uza şimdi
- 5 ay
bippp sikini yanıyorsa bekar dolu etraf evliye bulaşmayın!
Cevap sahibi5 ayEvde kaldın beni alın diyosun yani tam bir sünepesin
Cevap sahibi5 aySeni kimse almaz sünepe
- 5 ay
Host senin gibi malları istemediğim için yalnızlık mis diyorum uğraşamam mallarla karakteri kanı bozuk
Cevap sahibi5 ayEvde kalmış kız kurusu geçen sene ilan veriyordun sitede tanışmak için puhahaha
- 5 ay
En azından doğru dürüst vicdanlı bı hayat yaşamaktayım onun bunun eşini ayartmıyorum
Cevap sahibi5 ayTamam işte sen inandigin yolda yürü işine bak çok konuşma
Cevap sahibi5 ayHayatımda birini İstemiyorum deyip sitede ilan veren evde kalmış kız kurusu seni
- Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
5 aySarılıp uyumaktan kaçınacaksın gözlerine falan bakma çok 😅
06 Yorumla
Soran5 ayGüzel tavsiye, not aldım
- 5 ay
Aday var mı peki
Soran5 ayVar
- 5 ay
Güveniyor musun peki
Soran5 ayDürüst biri evet
- 5 ay
Çok yakın çevrenden olmasın dikkat et
Gizli Üye(30-35)5 ayFb olarak takışacaksan duygularına kontrol etmede iyi olman lazım bende bir ara fb takışdım anlaşmalı duygusuz birliktelik bilinci oldugu zaman duygu hiç olmuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
5 ayNet kurallarınız olsun
aday var mı peki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kızlar için zor bu durum. Bence bulaşma hiç.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
5 ayCinsellik dışında muhabbete girme mesajlarsa kısa konuşmalar olunca olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 ayFazla beğenmediğin biri olsun.. ilişki yapmayı asla düşünmeyeceğin kriterde biri olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySana değer vermeyen birini bul.
Sadece seks yapıp onun dışında iletişim kurmayacak birini tercih et. Mümkünse kadın kısmından seks hariç uzak duran bir erkek olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Ihtiyacın olduğunda iletişim kur harici mesajlaşıyorsan o olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. O zihniyette arkadaş rahatlığında bir insan bulabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Ben birkaç kez yaptım böyle. Yöntemler belli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayKafanda duygusallık varsa hislerin kuvvetliyse zor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayZekiysen baglanmazsın zaten ben hayatta baglanmam mesela imkanı yok yani tabi önce fb yapmam lazım 😍
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySana bunu hatırlatacak mantıklı biriyle olarak..
02 Yorumla
Soran5 ayKüserim amaa
Cevap sahibi5 ayküserek olmaz kii.
Gizli Üye(18-24)5 ayKaçamazsın duygularımızı kontrol edemiyoruz maalesef
00 Yorumla
5 aySen kadınsın. Önleyemezsin
47 Yorumla
Soran5 ayİhtiyaçlarımı yanlız başlma gideremiyorum, sevgili bulmak ta zor
- 5 ay
Saçmalama sevgili bulmak zor değil. Sadece çaba sarf etmiyorsun ayağına gelmesini bekliyorsun
Soran5 ayNereden bulabilirimm var mı bir fikrin
- 5 ay
Şunu denesene. Bak 1 hafta icinde hep cafelere git restorant böyle topluluk icine karıs ondan sonra otur gözüne bir kişiyi kes. Sonra bak ona ne bilim ya sigara iciyorsan çakmağınız var mı gibi laflar ben bir ara çakmak isterken sigarada ağzımdaydı adamın yanına gittim eğildim o yaksın diye eli titriyordu heyecandan en son oturduk konuştuk ve cidden bak en ufak şey bile olur yeterki istekli ve özgüvenli görün. Bir sahile gidip oturduğunda bile yanına giden sende olabilirsin ya diyebilirsin uzaktan sizi kötü gördüm vs o direkt ima yapip anlatmak ister. Ben aynısını yaptım parkta oturan bir cocuk vardı benden 1 kaç yaş büyük uzaktan ağlıyor gibiydi taa yolun başında farkettim tabi bende gittim önce bi bakıştım tamam mı sabit durdum sonra gittim yanına oturdum çocuk tlfonla konusuyordu tlfonunu kapattı sordum anlattı bana 1 sigarada verdi bak cidden bana dediki yarında gelirmisin sana anlatim daha dedi anlattı mesela her seyini insanlık derler buna. Sende aynı sekilde sohbetin iyiyse ve kendine güvendiğini belli edersen zaten her sey senin elinde. Yahu kuruyemisciye gidip adamla sohbet bile edebilirsin şaka yapabilirsin bir cafeye gittiğinde sizin tavsiye ettiğiniz kahvedwn icmek istiyorum dediğinde bile adam senle sohbet eder hosuna gitmen lazım inanki zor değil otobüste bile millet kaynaşıyo işe gitmendede fayda var genelde oralarda kısmet çok olur.
Soran5 ayYaa çok teşekkür ederim dikkatle zaman ayırdığın için Paragrafın kelebek etkisi yaratdı resmen🥹💞
Soran5 ayDeniyicemmm
- 5 ay
Rica ederim dik ol. Ve gülümser de ol
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
5 ayBuluşma harici konuşmayacaksın ve seni sert silkmesini söyleyeceksin.
00 Yorumla
5 ayCiddiye alıp sürekli konuşmakran kaçın sadece canın istediği zaman yaz bence
00 Yorumla
5 ayÖncelikle teması az tut süreci sen kontrol et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySaçma sapan öpüşme işlerine girmeyerek, sadece o iş için buluşarak bence olabilir daha önce yaşadım
03 Yorumla
Soran5 ayÖpüşme olmadan o iş zor be
Cevap sahibi5 ayYok yok onu demiyorum, atıyorum işiniz bitti filan duşa gidiyorum dedin öpüşme filan olmamasi lazım yoksa olay esnasında okay
Cevap sahibi5 ayYaş kaç ve hangi şehirdesin neyle meşgulsün
5 ayFB yaptığın kişiyle grup ta yap, duygusallık olmaz o zaman
00 Yorumla
5 ayÇıtır şeç senden yaşça küçük olsun hemde daha iyi performans olur kaç yaşındasın
01 Yorumla- 5 ay
Çevrende güvendiğin birisi var mı
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çirkin bul bağlanmazsın
01 Yorumla
Soran5 ayHaz almam
Gizli Üye(30-35)5 ayBulalım sana Kıbrıs'tan
42 Yorumla
Soran5 ay😂😂😂uzak
Cevap sahibi5 ayKarar senin canım
5 ayFbye bağlan o zamn
02 Yorumla
Soran5 ayAşk veremezki bana , platonik olmak için fazla akıllıyım
- 5 ay
O zaman sende düzgün bir insana bağlan @şk istiyorsan.
5 ayBenle ol asla duygusala izin vermem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. böyle sipariş ile oluyor mu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
m 5 ayYazık bu gençliğe ya.
00 Yorumla
5 aybana da lazım fb , duygusal bağlatmam
00 YorumlaTedesco hocam herkesi fb li yaptı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı.
5 aySaçma sapan ilişkiler...
00 Yorumla Bende düşünüyorum bunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende baglanirim benlik degil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
5 ayBaştan karar verir uygularsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayOnu stalklamayacaksın kendini tut hallolur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayGs varken ne fb si ezikmisiniz ya 🤓
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayFazla uzun süreli tutma. 6 ayda bir yenile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayNerde yasiyosun ve kriter nedr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBen istiyorum arkadaş oluruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKızlar bağlanıyor ya
01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayDeneyimin var mı peki?
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
5 aybenim cok var yap geç olarak bakcan
00 Yorumla Aday yoksa ben olurum
04 Yorumla
Soran5 ayUzaksın
Soran5 ayÜlke
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Yanlış düşünüyorsun normal birisini bul evlen
01 Yorumla
Soran5 ayHiçkimse benle evlenmek isteyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 aykaçınamazsın
00 Yorumla Gs'dan uzaklas.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayAynı kişi olmasın
00 Yorumla
5 ayHayırlı olsun 😃
00 YorumlaNerede yaşadığına bağlı bu
00 Yorumla
5 ayOlgun adam bulmalısın 🦍👸
00 YorumlaSevgili olalım
00 Yorumla
5 ayYapma
00 YorumlaFB ne oluyor
21 Yorumla
Soran5 aySadece dürtüsel hisler için buluşmak