Sizce kalpleri kırıldığı için tehlikeliler mi ? onlara yardımcı olurmusunuz ? sürekli itilip kakılsanız ve yalnız kalsanız siz ne yaparsınız ? bu bir hastalık olabilir dış görünüş vs olabilir ?
Cevabın nedir?
+1 yılHayatım boyunca hiç arkadaşım olmadı diyebilirim. Girdiğim her ortamda hep dışlandım. Bu biraz benim tavırlarından biraz karşı taraftan biraz oradan biraz buradan derken dışlana dışlana artık arkadaşlık yapmayı unuttum diyebilirim. Şehirdeki Yaban ım. Bir nevi Yakup Kadri Karaosmanoğlu nun romanı olduk. Artık normal sohbet etmeyi unuttum. Hep ya bir filmdeymiş gibi ya da açık oturumda önemli bir mevzu tartışmaya gelmiş tartışmacı edasıyla ya da gazeteci gibi memleket sorunlarını tartışabiliyorum sadece bir bilim insanı gibi bilimsel gelişmeler falan böyle anlatınca insanların kafasına şu geliyor hava mı basıyor bu malak hayır hava basmıyorum. Bu çok ciddi bir sorun yaşamı sadece kitaplardaki gibi sanmak. Ve insanların günlük yaşantısı gibi yaşayamamak çok büyük bir sorun. En basitinden siz haberi seyreder ve geçersiniz benim için öyle değil her haber için yazılmış köşe yazısının olması ne demek ya da lise 2 derken 70 lerin 80 lerin dava doayalarını okumak ne demek. Bu çok büyük bir yalnızlıktan geliyor. Yapacak bir şey yok ve siz kendinizi oyalayacak bir şey arıyorsunuz durumu. Ve bir süre sonra cidden yapacak hiçbir şeyimiz kalmıyor. Bir insanla karşı karşıya kaldığınızda mal gibi kalıyorsunuz. Neden? Çünkü artık insanlarla konuşmayı unuttunuz. Ve bir süre sonra bu tavırlarının için de dışlanıyor sinüzit çünkü siz farklısınız. Aşırı idealist aşırı o aşırı bu aşırı aşırı... Cidden psikopota bağlıyorsunuz. Bu duygu anlatılmaz anlaşılmaz sadece sizin gibi olan kar sizi anlayabilir ve sadece siz ve sizin gibi olanlar size yardım edebilir ahbaplık kurabilir.
Bu durumda farklı karakterdeki insanlara elbette farklı yansır. Kimine aşırı öfke yapar kimine intihar eğilimi yapar kimine ise benim gibi bu duyguyu kandırmak için eylemlere girişme duygusu yapar ama özde hepsi aynıdır mevcut durum bunalımı. O yüzden kimseyi dışlamayın kim olursa her ne sebepten olursa olsun kimseyi dışlamayın çünkü kimse bunu hak etmez.153 Yorumla- +1 yıl
Yahu çok güçlü mizahın var bir kere onu söylim olurken hem üzüldüm hemde yıkıldım sabah saat 6:36 millet nedir bu gürültü bu saatte diyecek kadar inan :D Süpersin ya sen, kaç yasindasin ya bir de sırf senle iletişim kurmak için şu an üye oldum bu siteyi hiç bilmiyorum. Canı gönülden arkadaş olmak isterim sizinle. Bana gelirsek google ye yazdım psikolojide dışlanmak diye gece 4 den beri analiz okuma site site gezerken işte en son burada durdum sayende valla. Bende allah nereden verdiyse ya allah dislan bana dislan ama çok gülen eğlenceli bir yapım kişiliğim vardır ondan mutluyum hep yani en önemlisi mutlu etmeyi kendimi çok iyi biliyorum. Seni tanımak isterim arkadaş olarak merak ettim valla. Genelde biraz erkek olarak eşitlikçi yapım dolayısıyla feministlikte biraz olduğu için çok mesafeliyimdir erkek kız farketmez ama malum bizim ülkede kızlara yaklaşmak o kadar zor ki direk sohbet edemessin hani anlarsın işte ya nereye vardım ya konu :D neyse dönüşünü bekliyorum lütfen.
- +1 yıl
Otamatik düzeltmenin gazabı bazı kelimeler umarim anlarsın ya :D Yeni farkettim
- +1 yıl
Bende öyle biriyim 1. Sınıftan lise 4e kadar ve dışarıda tek tabanca olmayı iyi bilirim ama ben dışarı çıkmak istemiyordum tek gezince ezik hissederdim ama tek olmak iyiydi çünkü herkes canım gelirdi sınıfın en başarılı insanı bile önceden oyunlarda dışlanırdım falan filan oyun oynamak bana aptalca. Gelirdi zaten bir ara 2 tane dişime göre kitap buldum derste teneffüste okudum 2 günde bitti gitti boş derslerden nefret ederdim beden dersinde falanda başarılı olduğumu bilsem bile utanırdım bunu göstermekten sigara da kullanıyorum 2 arkadaşım vardı biri ben 2. si sigaram filmler izlerdim sınıftaki lanet olası herifler bana çok aptal gelirdi gittiğim her okulda saçma bir şekilde en yaramaz olarak adım çıkardı ama içten sinsi biriyim kimin nasıl düşündüğünü ve onları aklımla kontrol etmeyi ağzından laf almayı bilirdim iletişim bozukluğu özellikle öğretmenlerle konuşmak büyük bir belaydı ama sessiz sakin biri olsada elimde ne varsa kendim yemez yediririm bu benim enayiliğim miydi bana kötü davransalar dışlasalar bile paylaşırdım ve bana vurduklarında sadece yıl sonunu beklerdim sabırla yıl sonunda ise iç yüzüm öfke dolu bana hayırdır çekenlerin korku dolu yüzlerini gördüm ama kıyamadım vurmaya cahiller sonuçta bir dahaki yıl gelir aynı davranışlar orta 8. Sınıf bir çocuk ama bu sefer daha sabırsız ve çok güçlü ama gücü bilinmiyor anaya küfür ettiler bende süpürge ile 35 kişilik bir sınıfa daldım bir kız ise çantası ile vurdu kafama canım yandı bir yumruk onu bayılttı gözüne gelmiş gözü kanamış sonra bütün sınıf korkudan ağladı bir kaç kişi müdürü çağırdı müdürden dayak yedim ama atılmadım müdür iyi gününde ve bozmak istemiyormuş. Devamı var ama boşvsr
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılTehlikeli olabilirler.Haberlerde dinliyoruz.Amerikada liselerde orta okullarda bir gün bir öğrenci sınıfa dalıyor tüm sınıf arkadaşlarını öldürüyor sonra öğretmenini ve en sonunda kendini.Tehlikeli olabilirler.Ben hiç bir zaman birisini dışlamam ama bu siteye ilk üye olduğumda buralarda guruplaşmalar vardı :).Ben demiştim guruplar dağılmaya mahkumdur diye ve şimdi yanlızlar :).Hiç kimsenin hiç kimseye dışlamaya hakkı yok.Dışlayanların piskolojik sorunları var.Hayırlısı ve iyi pazarlar.
51 Yorumla- +1 yıl
Lord Byron ben bu sitede dahalık hiç kimseyi engellemedim ama sen sınırlarda geziniyorsun.Lütfen rica ediyorum bana bu şekilde yorumlar yazma.
İyi paylaşımlar
cevabı cok basit benım gibi dıslanan insanın yorum yapması daha iyi bence i kısaca söyle ben insanlardan çok ileri seviye düşünceler düşünüdğüm için dıslanıyorum hikaye su ama dinledikten sonra pikolojiniz bozulabilir cok sesiz olanların neler cektiğini anlıyabilrisiniz ilk olarak dıslanmaya baslandığımda kendimi eve kapatıp ful bilgiyarla vakit geciridm ve bir cok zaman sinr krizi gecirip duvarlara vurdğum oldu ve ilerledikce uykumda snir krizi geciremye basladım ve en sonunda içimdeki öfke çıldrıacak boyuta gelmişdi benimle alaya eden çoçuğun yüzüne o kadar yumruk atmısımki tanıyamadım tabi ben hicbirşey hatıralyamadım gayba o kadar cıldırmısım ve su düşünceye sahip oldum benim gibi gercekten acı cekenler varmı varsa ben ve baskaları gibi bunu yapan kişilere cezasını ödetmek ne yapacağım ve buldum ödeteceğim ve bu kadar yorum yapıyorsunuz ama ancak benim gibi farklı olanlar anlıyabilirmisiniz bizi anlıyor gibi konusuyorsunuz ama anladğınız hicbirsey yok ne acımızı nede öfkemizi bir gün bir gün ama bir gün tek hayalim biz normal olup sız anormal olacaksınız bunu gerceklestirmek için elimden gelenini yapıcam hayatım fahsına sırf bu yüzden benim gibi farklı olupda ezilenler ,için hayattayım buna yemin ediyorum benim gibi farklıları toplayıp sizi anormal yapcağıma ve acımızı anlayıp sizide bizim gibi yapcağıma
1717 Yorumla
Soran+1 yılnoktasına kadar ben anlatmışsın evet katılıyoruumm ama sen erkeksn sonuçta döversn vurursın kırarsın bende öyle bşey yok f
- +1 yıl
dışlanuyoruz haklısın ama bizi normal yapıp onları anormal yapamazsınki
- +1 yıl
Yardımlasalim mi
- +1 yıl
aynı benı anlatmısssın asıl anormal olan onlar bendede o sekılde ve hatta ınanır mısın son 4,,,5 yıla yakındır da arkadasım yok yas 18 aynı sekılde bende zamanımı pc basında gecırıyorum benım gıbı bırını bulmak ıcın ve en azından bazı tıplerden uzakta kalabılmek ıcın bıde rıcam eger benım gıbı bırı varsa ufak bı sms yeterlı konusmak ısterım 0542 426 1851
- +1 yıl
- +1 yıl
@06890Divane06 gel tanisalim senin le 😊 her kezden intikam alalim
- +1 yıl
Yo hayır ben bir kızım ve her gün bana söylenen lafların hatti hesabı yok biliyormusun belki sen benden şanslısın tek yaptığım ne biliyormusun sıram da oturmak sıram da oturuyorum Sadece ve bana bilerek çattılar her gün sinir kırizi geçirmiştim Ve artık bana çatanlara devamlı bağırıyordum yeter artık git sonra imza toplayıp beni okuldan atmaya çalıştılar tabiki ama başaramadılar neden çocuktuk kaç yaşındaydım biliyormusun 12 okul da bir kere adım çıkmıştı Benim asla kötü laf söylemediğim bir insan bana laf atıyor küçük düşürüyordu çünkü biliyor beni savunacak kimse yok ilgi çekmek arkadaşlarına iyi gözükmek için benim duygularımı kullanıorlar Erkekler bana ayı öküz diyorlar hayır böyle de bitmiyor ben pes etmiyorum 13 yaşındayım ve hiç ders çalışmadım Çünkü çalışamıyordum yapamıyordum sadece teşşekkür aldım ben öğretmene bir şey soracağım zaman laf atyorlar bu arada benim babam da yok yaşıyor ama nere de bilmiyorum üvey babam bakıyor baba nedir biliyorum ve yaşadıklarım bunla bitmiyor
- +1 yıl
devamnı getirmek istyorum belki benden şnslısındır üzülme diye söylüyorum benim maddi durumum iyi sanıyorlar ben mutluyum ailem annem bana kıyamıyor sanıyorlar beni bu yüzden kıskanıyorlar her şeyim var diye annem iyi diye BİLMİYORLAR BABAM ÜVEY YA DA YAŞADIĞIMI ONCA SORUNLARI BİLMİYORLAR BENİ ÖĞRETMENLER SEVİYOR BEN ONLARLA SOHPET EDER SİYASET BİLE KONUŞURUM ÖĞRETMENLER BU KIZLA ALIP VEREMEDİĞİNİZ NE DEDİ BUGÜN ERKEKLR HOCAM TANIMIYORSUNUZ BAHANE ÜRETECEKLER HOCAM BUNU OKULDAN ATTIRMAYA ÇALIŞTILAR FALAN BWN AĞLAMADIM BEN İNSANLARIN YANIN DA AĞLAMIYI BANA ACIMALARINI İSTEMEM BUNU NEDEN BURADA YAZIYORUM ÇÜNKÜ BENİ GÖRMÜYORSUN ANNEM BENİ ÖLDÜRMEYE KALKTI SEBEBİ ONU SİNİRLENDİRMİŞİM KAÇ YAŞINDAYIM 12 EE HAYATINDAN MEMNUNMUSUN şu an KAÇ YAŞINDAYIM 14
- +1 yıl
- +1 yıl
@bambAşka1iyim YA EVET EVET
- +1 yıl
@isim233 yanlış anlama halinle dalga falan geçtiğim için söylemiyorum da aynı olmasa da ben de çok kere dışlandım şu an 17 yaşındayım lise 3 üm hayatım düzelmeye başladı ama ortaokul hayatım berbattı ortaokulda hep dışlandım özellikle bana en çok koyanda aşık olduğum kızın bana çok kötü davranmasıydı ama hiç aldırmadım liseye geçince düzeliyor gerçekten onlarada zerre hakkım varsa haram olsun cehennemde yanışlarını izlemekten başka hiçbişi mutlu edemez beni
- +1 yıl
- +1 yıl
Bende asperger sendromu var ve yurt dışında yaşıyorum bilmiyorum neden küçüklüğümden beri hep dışlandım. Benimle arkadaşı olmak isteyen varsa erolcan1321@gmail. com mesay atabilir
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben anaokulunda bile dışlanan birisi olarak seni destekliyorum umarım bir gün bunu başarırız
insanlarin insanlari kücüksemeye hor görmeye hakki yoktur insan insansa insanligini bilecek..
ha baz insanlar yakisikli olur kendine bakar bazleri kendine bakamaz yakisikli degildir ama o yakisiklidan insan olarak 10 kat daha iyidir daha temizdir
ben herzaman ezilenin yanindayim her zaman hor görülenin yanindayim her zaman onlarla olmayada devam edecem.. dislayan insanlar aslinda dislanmasi lazimdir..
saygilar91 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
35Cevap
benim dışlanan insanlar her zaman çok dikkatimi çeker. dikkat ediyorum hep beğendiğim kitap yada filmler toplumun dışladığı farklılaştırdığı kişileri konu alan, böcek gibi davranılan insanları irdeleyen eserler oluyor. gözlem yapmayı seven bi insan olduğum içinde incelerim baya. bence çoğunlukla içlerinde büyük bi öfke ve kırgınlık oluyo bu yönden ilk fırsatta içindekilerinin acısını herhangi birisinden çıkarma eğilimi gösterebilirler.. ister istemez yardımcı olurum, savunurum! herkese belli bi dönemde olabilecek bir şey. her yönüyle iyiyse, sevilen biri falansa bile en azından küçükken sınıfta dişinde maydanoz kalmıştır bi aşağılamaya maruz kalmıştır birinden biri olur mutlaka. en nefret ettiğim insan tiplerinden biridir zaten alaycı insanlar..
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüşte hastalıktan veya kazadan dolayı bir sorun oluşmuşsa dışlamanın bir gereği yok. Buna rağmen dışlayanlar olabiliyor, bunun da altında bir takım psikolojik etkenler var.
Bunun dışında eğer dış görünüşte hastalık veya kaza dışında, kişinin kendi isteğiyle yaptığı bir değişiklikten dolayı dışlanıyorsa kişi zaten bunu hesaba katmış demektir. Bazıları tarz diye her tarafına dövme, aksesuar vs. döşemişse bana itici geliyor mesela. Ya da saçını çok afedersiniz bir hayvanın arka kısmına benzetmişse yine itici geliyor. Kısacası kişinin isteyerek yaptığı dış görünüş müdahalelerinden kaynaklanan dışlamalarda kişi şikayet etmesin zaten.
Dış görüntüde bir problem yoksa, yine bir hastalık veya kaza sebebiyle konuşma, hal, tavır ve hareketteki sorunlar sebebiyle de dışlamanın gereği yok. Tabii ki bu hareketler zarar verme potansiyelindeyse iş başka.
Yok kişinin elinde olarak, isteyerek yaptığı değişimler yine yukarıdaki gibi dışlandığında şikayet etmemelidir.00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBazı kişiler çok antipatik ve srunlu cidden uzman yardıma ihtiyaç duyuyorlar üniversitede okurken bir arkaşdaş vardı öyle çocucğa yardım etmek istiyorsun mesela bazı konularda garipsiyor tersliyor, arkadaşı falan yok çok kötü bir durum ve zamanla kendinden soğuttu herkesi alt sınıflarla bile zaten alttandı hep dersleri üzücü tabi bu durumdaki kişiler.
12 Yorumla
+1 yılben de dışlanmış bir insan olarak yazıyorum hala da birşey değişmedi hergün artan öfkeyle ve insanlara duyduğum nefretle doluyum iyi olsalar bile bir iki hafta sonra onlarda aynı oluyor hiç arkadaşım yok candan bir dostum yok başlarda üzlüyordum ama artık hiçbirşey hissetmiyorum ve buna sebep olanlarada hakkımı helal etmiyorum hepsinin gözlerimin önünde acı çektiğini görmek için hayatlarının alt üst ve yerle bir olduğunu görmek için bir kereliğine o korkuyu o yanlızlığı o dışlanmışlık duygusunu yaşamaları için herşeyi yapardım ve dediğiniz gibi bizler tehlikeliyiz çünkü birinin kötülüğüne olan birşeyi bilsem bile onu uyarmam arkama bile bakmadan giderim bu benim suçum değil böyle olmama sebep olanların suçu...
90 Yorumlaönceleri zararsızdırlar. Hatta çok ürkek, masum, ilgiye muhtaç, ne desen yapacak tipler olurlar. Bu, bir süre böyle gider. Ancak ne zaman ki tak eder ya da bunla başa çıkmaya çalışırlar (kendi yöntemleriyle) o zaman tehlikeli olabilirler. Pek insan ve iletişim sevmez olurlar ve bütün davranışları "bir daha dışlanmamak ve ezilmemek" için olur. Fazla hırslı ve öfkeli davranışlar gösterebilirler.
40 Yorumla
+1 yılDışlanmak çok çok kötü bir şey.
2 defa sınıf değiştirdim,1 yıl boyunca hiç arkadaşım olmadı.
Sonra sınıfta benim dışlanmamı sağlayan kız gidince o kızın yerini ben aldım.
Hoşlanmadığım kişileri dışladım, ve evet kendimi sonra çok kötü hissettim.
Dışlamaya ve dışlanmaya hiiiç gerek yok. Herkes mutlu mesut yaşasın yahu çok mu zor?20 YorumlaBirisi ancak karaktersizliği yüzünden dışlanırsa bu normaldir. Ama başka sebeplerden birisini dışlamak kötü bir davranıştır. Buna rağmen dışlanan insanlar bunalıma girmeye ve topluma zarar vermeye meyillidir. Kimseyi dışlamamak hatası olana hatasını sylemek ve davranışlarını ıslah etmesini telkin etmek lazım. Buna rağmen yamuk yaparsa irtibatı kesmek en güzeli. Ama dediğim gibi dışlanma sebebi sdece "karaktersiz bir kişi" için makuldur; başka şeyler için dışlanmamalı kimse.
30 YorumlaMaalesef bu tip insanlardan biriside bendim lise yıllarımda çok şişman biriydim sınıf takımı maç yaptıklarında beni oynatmazlardı, sürekli kilolarımla ilgili espri yapıp beni dışlarlardı.
Şimdi gayet iyi bir dış görünüşe sahibim ama insanlara karşı kırgın bir yapıya sahibim artık öyle hırçın davranıyorum ki kendimden başka dostum yok diyebilirim. Bazende o kadar ölmek istiyorum ki . . .32 Yorumlabenim felsefemi şöyle anlatıyım o tür kişiler hayatları boyunca adam yerine konmadıkları için birisi onlara değer verip iyi davrandıkları an adeta içlerine şeytan kaçıyor nankörlük adilik arkadan iş çevirmeler dedi kodu ve en sonunda alay bile etmeye kalkabiliyorlar bu defalarca tecrübe ile sabitlenmiştir ...
11 YorumlaKişilikten ötürü dışlanmışsa ve doğruları savunduğu için dışlanıyosa amenna kabul edermi o kişiyi ortamıma , dış görünüşten dışlanan insan zaten kardeşim gibidir çünkü kimsenin kimseden üstün yanı yok kimse kimseyi dış görünüşten dışlayamaz ! Sadece iki yüzlü insan dışlandığında asla ve asla destek çıkmam. Çingenmiş vs. nolursa olsn iki yüzlü olmadıkça savunurum o kişiyi. Beni itip kaksalar bidaha o ortama girmem o kişilerdende bigün öcünü alırım
30 YorumlaValla ben de dışlandım ama bunu yaparak bana çok büyük iyilik yaptılar.. Kendimi o kadar yetiştirdim ki dışlayanların ne kadar değer verdiğini görsen inanamazsın.. Hem de kendi kendime yetmeyi de öğrendim.. Ha hâlâ dışlayanlar yok mu.. Elbette var.. Ama onlar da hep bir şekilde bana muhtaç oldu.. O yüzden gönlüm ferah, içim de rahat.. Hem de beni kabul edenler de bana yetiyor çok şükür..
10 Yorumlakimseyi dışlama gibi bir hakkım olmadığını bilen bir insanım, çok şükür bu konuda cahillerden değilim...
70 Yorumla
+1 yılbenim çevremdeki insanlar hastalık veya dış görünüş gibi bir durum yüzünden asla birini dışlamaz.olsa olsa kişilik karakter yüzünden dışlar.ha hastalık veya dış görünüş yüzünden dışlanmış birini bulursam sonuna kadar ona sahip çıkarım.yok öyle bir saçmalık allahın kuludur oda...
00 Yorumladış görünüşüyle ezik gözükebilirler. ama önemli olan içi bir düşünelim belkide dışladığımız insan bizi utandıracak bir planları vardır. örnek olarak cahilliğiyle dışladığımız kişi bir yazar olmuş ve kendi anılarından roman oluşturmuş bizde bir bakmışız ki o anlattığı anısında bizde varız... işte o zaman anlarız kimin ezik olduğunu...
11 Yorumla
+1 yılÖyle birini gördüm birkere mahallemizde bir arkadas yüzünde yanık şişlikleri var genelde kimse arkadas olmuyor onunla gordugum kadarıyla bende bıgun gıdıp onunla arkadas oldum ogun bugundur dısarı cıkıcagım zaman onuda cagarırım beraber takılırız.
20 YorumlaNerede yanlış yaptıklarına bakarlarsa bundan sonra dışlanmayacaklardır. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Her insan hakkettiği hayatı yaşıyor aksini düşünüyorsanız bi yerde farkına varmadığınız bir hata yapmışsınız demektir. Çok pis gaza geldim hakkımda hayırlısı
20 YorumlaTehlikelidirler. Ben aynı durumda olsam insanlara karşı sevgim sıfırı tüketirdi heralde ve bende tehlikeli olabilirdim, yaşamadan kesin bi cevap veremem.
50 Yorumlatoplumun onları anlamadığını düşünürüm: ya çok zekidirler ya çok yeteneklidirler bazen her ikisi birden olur toplum anlamadığını sevmez e sevmediğini de kabullenmez..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherşey sebep olabilir benim annem problemdi arkadaşlarımla aileleriyle sürekli kavga ederdi herkeste beni dışlardı sürekli aralarına almazlardı :) ilerde bu kendini kötü gösterdi sapkınlığa varan şeyler yaptım amam herşey geçiyor işte
10 YorumlaDışlanıyor muyum? Bilmiyorum... Ama korkuyorum şu ülkenin haline baktıkça acıyorum da.. Evet ben bir erkeğim. Futbol sevmiyorum, ps sevmiyorum ben kitap yazıyorum arkadaş senaryo yazıyorum işim gereği dizi izlemeyi seviyorum. Kitap okumayı seviyorum. Korkuyorum... Çünkü bu hobilerimle kendime uygun bir erkek arkadaş bulamamktan korkuyorum. Oyunları sevmiyorum bilardo vs. vs.. Üniversitede ne yapacağım ben diye düşünüyorum sürekli yardım edin lütfen
10 YorumlaTehlikeli olurmu bilemem tabi kişisine ruh haline bağlı ben sürekli itilip kakılsam evimden çıkmam heralde ama vebalini nası öder o insanlar bilemem.
60 Yorumla
+1 yılItilik kakilan insanlar dunyanin en iyi insanlaridir. Onlar bilirler deger verilmenin kiymetini.
40 YorumlaO tip insanlara her zaman ilgi gösterir, yardımcı olurum. Erkek ya da bayan olması fark etmez. Kesinlikle hayır duaları tutuyor. Bedduaları da tutar mı bilmiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
bedduaları tutmaz :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatıma ilk adım adım attığım günden beri, sırf iyi niyetli olduğum için birçok insan tarafından, kullanıldım ve ezildim... benim o kişilerden tek intikamım ise dualarım oldu... o kişilerin hayatı mahvoldu... temiz kalp her kapıyı açar, bence o kişilerden korkmak gerek !
20 YorumlaDışardan yalnız olan toplum tarafından dışlanmış gibi görünür ama aslında toplum yalnız olan tarafından dışlanmıştır :)
41 Yorumla
+1 yılayıp yaa nie insanların dış görünümü için dışlansınlar ki :S
20 Yorumla
+1 yıldışlanan insanlar hakkında pek olumsuz düşüncem yok. ama onları dışlayan insanların problemleri oldugunu düşünüyorum. insanları dış görünümüne göre yargılayan insanlar tamamen eziklikten gelen yargıları var.
10 Yorumlabeni dışlayan bir kızı dövmüşlüğüm var evet dışlanan insanlardan korkun ! Şu an içimdeki nefret hepinizi mahvetmeye yeter
30 YorumlaSürekli itilik kakılan biri güçlü olur. Yardımcı olurum, beraber dışlanırız
50 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. sohbet ederim sorular sorarım sorunları varsa yapabileceğim birşey varmı diye arada sorarım bunun sonucuda hepside dayı diyo bana.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılitilip kakılan insanlara hep kucak açtım acıdım sonrada ben acınacak duruma düştüm. millet onları itip kakıyo bende onlara acıyom diye onlarda beni itip kakıyo. en iyisim düşene bi tekmede sen atcan. tabiki hakkediyosa
20 Yorumla''Toplum, farklı olanı dışladığını sanarken..Aslında farklı olan dışlamıştır toplumu..''Pit10. Bende dışlanırım arada hatalarım yüzümden ama sonra o dışlayanlar kendi gelir ayağıma.
00 Yorumlaİtilip kakılıyorlarsa bunun nedenini kendileri bulması lazım.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı. kendılerını savunmayı ogrensınler o zaman dıslanmazlar dıslanmak onlarında ozguvenlerıyle ılgılı bence
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. 10 Yorumla
+1 yılBence onlardan asla zarar gelmez ama yaklaşması çok zordur sadece onunla sanki 6 yaşında bir çocukla konuşur gibi şefkatle konuşmak en iyisidir
00 Yorumlayok yaa, tehlikeli falan değilim,
sinirlenirsim vururum o kadar :D00 YorumlaYazık lan yazık. Oğlum insan olun az.
31 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. dışlamam asla kimseyi
10 Yorumlaben dışlamam belki bir zaman sonra ben de onun yerınde olabilirim kimse ne olacagını bilemez
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen de dışlandım iyi insanlar dışlanmaya mahkum
00 Yorumla dışlanmasınlar bence gerek yok
00 Yorumlabenim kalbim herkese açık kimseyi dışlamam
10 YorumlaHayvan hakları var beb
00 Yorumla
+1 yılPasif tipleri hiç sevmem
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana zarar veren Insanlari bile dislamiyorum
10 Yorumla
+1 yıltek tabanca takılırım ne güzel
20 Yorumlakendı halıne bırakıorum
00 YorumlaSürüye uyar ben de dışlarım.