Sevgilimin telefonunda eski sevgili fotoğrafları ve gizli klasör buldum, ne yapmalıyım?

Bizim güzel giden uzun bi ilişkimiz var bu zamana kadar ne başka bir kızla fotoğrafını ne mesajını gördüm aldatacak biri değil buna eminim normalde sevgilimin telefonunu da kurcalayan biri değilim ama genelde yanımda olduğu için gelen giden bildirimleri hep görüyorum. geçen gün yanına oturuyordum o da telefona bakıyordu ben oturunca direkt kapatmaya çalıştı ama ekranında galerisindeki özel fotoğraflar kısmından çıktığını gördüm. normalde galerisinin tamamını biliyorum beraber çok kez baktık ve güvendiğim için özel kısmı hiç aklıma gelmemişti neyse o günden beri aklıma takılmıştı şimdi baktım telefonunu alıp ve benden önceki flört veya sevgilileri sanırım hepsiyle fotoğrafları duruyor. tarihler eski 2023 falan ama silmemiş ve gizlemiş resmen. ona nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama aşırı moralim bozuldu hiç beklemiyordum. telefonunu karıştırdım niye silmedin demek istemiyorum ne yapacağım

Sevgilimin telefonunda eski sevgili fotoğrafları ve gizli klasör buldum, ne yapmalıyım?