Evlilik olur mu taşıyabilir mi kızı sizce ikisi de hiç evlenmemiş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
27 ve 33 yaş, kağıt üzerinde sadece 6 yaş gibi görünse de genelde farklı hayat evrelerini temsil eder:33 yaşındaki bir kadın genelde ne istediğini bilen, oyunlardan sıkılmış, kariyerinde veya karakterinde belli bir dengeyi oturtmuş bir yerdedir.
27 yaşındaki bir erkek ise hala kim olduğunu ve hayatta ne yapacağını tamamlama aşamasında olabilir. Eğer bu erkek, erken yaşta sorumluluk almış, kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve duygusal zekasını geliştirmişse, evet, taşıyabilir.23 Yorumla
Soran5 ayErken yaşta sorumluluk almış ayakları üzerinde duruyor ama toyluk var hala
- 5 ay
Zaman derken büyütsün 5-6 sene sonra, ya zamanla duzelmiyecekse boşuna mı harcamış olacak bir insan 7 sinde neyse 70 de odur ya olduğu gibi kabullenirsin ya da olmaz 6-7 sene sonra 40 yaşında bu bayan en güzel yıllarını zamana ihtiyacı var diye düşündüğü kişiye verdi elinde ne kaldı ya da her şey bir ye de son bulacak deyip yarın yokmuş gibi kabul edecek mutluluk veriyorsa yaşamalı An 'ı hayat dediğimiz şey anların toplamidir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 ay27 yaşında bir erkek 33 yaşında hatuna göre çok sığ ve toy kaçar. Evlenip evlilikte çokta bir şey olmadığını gören toy erkek bu defa 6 yaş büyük o yüzden böyle oldu der ve küçük birini merak eder. Bu sırada büyük olan hatun erkeği iterse işte o zaman o erkek sıkıntı yaşar ve gözü dışarı kayabilir. Özellikle karşı tarafta ne istediğini bilen biri değilse ve sadakat anlayışı oturmamışsa hepten sıkıntı olur. 1 veya 2 yaş olsan tamam ama kadının 6 yaş büyük olması hiçte az değil ve bunu sindiremeyen küçük erkek sıkıntı yaşar. Görüntü olarak 27 yaşındaki erkek çok daha büyük gösteriyorsa ve 33 yaşındaki kadında minyon ve küçük gösteriyorsa o zaman sıkıntı olmaz.
00 Yorumla
5 ayYaşla olmuyor ki bu olgunluk. Kişiliği karakteri yeterli mi ona bakmalısın. 40 yaşında yan komşumuz var. Eşinden daha geçen sene boşandı. Sebebi bilgisayar oyun bağımlısı olması. Yine bir arkadaşım var, eşinden yakın zaman önce boşandı. Kız tarafı, borderline teşhisi aldı. Başta her şey iyiydi evliliklerinde ama sonra her şey berbat hale geldi ve akıl sağlığı yerinde olmadığı için boşanmak zorunda kaldı. Hayat bu yaşa bakmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBen 33 daha yeni oldum sevgilim 2 ay sonra 28 oluyor. Sekste efsaneyiz. Hatta bana yetmiyor bile. Ben çok doyumsuzum. Şu an ikimizin tek sorun ettiği şey para. Gelecek kaygısı var. Bir de benim hayallerim ona fazla büyük geliyor. Benden ayrilcaksin diye korkuyorum diyor. İkimizin de kafası karışık. Ama ikimiz de şuna eminiz. Maddi sorun olmasa çoktan nikahı basmıştık. Bilmiyorum benim çocuk ruhlu olduğumu da söyler. Belki bunun da etkisi vardır.
215 Yorumla
Soran5 ay@Sirma77 ifrit oluyorum her yoruma b. k gibi damlayanlara !!!
Soran5 ay@Sirma77 atlama milletin yorumuna işine bak
Cevap sahibi5 ayVala çevremde herkes olumlu karşıladı
Aksine ben zor ikna oldum- 5 ay
burçlarınız ne merak ettim
Cevap sahibi5 ayBen Oğlak sevgilim koç. Ve şunu diyebilirim. Kendimi duygusuz sanıyordum. Ama değilmişim. Gerçekten aşık oldum.
- 5 ay
Koç daha duygusaldır sana göre ve tutkulu sevişir. koçları kötülüyor millet ama bence aslanlardan daha insancıl ve yardımsever oluyorlar. ben balık burcuyum şöyle düzgün bi koç kadını bulsam çok güzel çekim olabilir. toprak gruplarıyla gram anlaşamıyorum koç ve ikizlerle sağlam muhabbetim oluyor genellikle özellikle koçlarla güzel mantık uyumu yakalıyorum.
Cevap sahibi5 aySen erkeksin ben kadınım. Benim de peşimden hep balık burcu koşuyor. Cinsiyette önemi. Kadınım erkeği aynı olmuyor. Gerçi balık dedim ama her burç bana deli oluyor. Erkekler genel olarak kadınlardan daha duygusal.
- 5 ay
valla balıgı da herkes tek tip sanıyor ama beni tanısalar şaşırabilecekleri türden balıgım. balıklar için ağlak mağlak diyolar ama ben asla öyle değilim. kimsenin peşinden de değmezse yapışmam koşmam da. zaten ne bok oldugunu 2 tavrından konuşmasından anlıyorum kadınların. balıklar kendini olgunlaştırdıkça değişirler. akrep ve boğa gibi sümsük sabit fikirli tek tip olmaz kendini yontmuş balıklar.
Cevap sahibi5 ayToprak grubu üzmüş seni belli. Nefretin ve özgüvensizliğin yorumlarından damlıyor. Akrep için bir şey diyemem. Ama boğa erkeği efsanedir.
- 5 ay
ulan mal özgüvensizlik ne alaka. evet nefret ederim topraklardan özellikle boğa ve başak ruh hastası şizofrendir hiç şaşmaz. siz de inatçı keçi gibisiniz.
Cevap sahibi5 ayTamam 😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
27-33 bence gayet uyumlu bir yaş farkı 💫 Olay yaşta değil, karakterde ve hayatta neleri çözdüğünde. 27 yaşında olup acayip olgun insanlar da var, 40 olup hâlâ çocuk gibi olanlar da 🙃
Erkek sorumluluk alabiliyor mu, kriz anında kaçmıyor mu, duygusal olarak dengeli mi, iş/para konularında kafası net mi, bunlar daha önemli. Kadın da sadece “taşınmak” değil, ilişkiyi birlikte taşıma modundaysa evlilik neden olmasın? 💍
Sen bu ikiliyi tanıyor musun, hangisi daha olgun sence? 🙈21 Yorumla- 5 ay
Erkek sorumluluk alabiliyor mu, kriz anında kaçmıyor mu, duygusal olarak dengeli mi, iş/para konularında kafası net mi, bunlar daha önemli. Kadın da sadece “taşınmak” değil, ilişkiyi birlikte taşıma modundaysa evlilik neden olmasın? İlişkinin devamında görülür bunlar soruya soru ile cvp vermek alkisladim seni bu soruyu sormussa demekki kafasının takıldığı bir şey var onu burada sorarak değil karşı tarafı analiz ederek anlar hiç kimse burada 2 kisinde krakterlerini ve hayata bakışlarını bilmiyoruz ama normal chat te tanışıp evlenebilenler var sanal dünyada tanışıp gerçek hayatta evlenip 1 ay sonra ayrılanlar var
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
130Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 5 ayerkeğe göre değişir. kadının olgun olması da önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBen 38 yaşındayım sevgilim 30 gayet de iyi anlaşıyoruz hatta hayatımda tanıdığım en iyi yürekli , temiz kalpli sevecen insan, yaş sadece sayıdır kendine bakıyorsan (beni gören 27-28 diyor) herşeyden konuşabiliyor , tartıştığında dahi kırıp dökmeden kapatabiliyorsanız konuyu sizden olur takılma yaşa anlamaya tanımaya çalış;) Herkes cinselliğe milf falan olayına vuruyor ama olay oda değil ergen kafa ile uğraşmak istemiyor bazı erkekler tripten usanıyor anlamak anlaşılmak istiyor, unutmayalım ki Hz. Hatice peygamber efendimiz (sav) 10 yaş büyüktü milf ve cinsellik vurgusu yapanlar bunu düşünerek konuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayOlgunluk yaşanılan zorluk ve sorunlarla gelişiyor, kimisi daha küçük yaşta zor bir hayatı yaşıyor erkenden olgunlaşıyor, kimisi ise 25 30 yaşında hatta 40 lı yaşlarda bile belirli bir olgunluğa ulaşamamış kişiler var, dürüst olmak gerekirse yaş konusunda benimde takıntım vardır, hep aynı aynı yaşlarda birinin hayatımda olmasını istiyordum, ancak şu an partnerim benden 12 yaş küçük ama görsen bu en az 25 yaşında dersin görünüşü ve kendisi olgun (aslında tamda sevmediğim şey 10 15 yaş fark çok fazla geliyor, hiç sevmem normalde bu kadar yaş farkını, istememde ama insanın başına istemediği geliyor işte)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bence bu tamamen yaşla değil, karakterle ilgili. 27 yaşında olup 40 gibi sorumluluk alan erkekler de var, 35 olup hâlâ kendi yükünü taşıyamayanlar da. Önemli olan kadını taşımak değil, yanında yürüyebilmek. Hayatla, sorumlulukla, duygularla ne kadar yüzleşmiş olduğu belirleyici. Evlilik sayı değil, denge meselesi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Bakın 30 40 yaşına gelmiş ve olgunluga erişememiş bir insanla 20 yaşında o olgunluga erişmiş insanlarda var oyüzden aşkın sevginin yaşla alakası oldugunu düşünmüyorum bu ilişkiyi siz yasıyosunuz bilirsiniz az cok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayO yaşta ki bir kadını erkek taşımalı mıdır? kadın erkekten daha yaşlıysa taşıma gibi bir sorumluluğu bile yoktur... Sen 40 yaşında bir adama bakarsan o taşıması gerekir ama hem genç dinamik olsun hem beni taşısın diyemezsin senden en az 8-10 yaş genç... sen 40 geldiğinde o hala 29 gibi duracak.
024 Yorumla
Soran5 ayNe alakası var kardeşim ben de yaşımı göstermiyorum herhalde bakımlıyım
Cevap sahibi5 ayNerden tanıştınız bu çocukla o önemli oyun sosyal medya cafe bar iş?
Soran5 ayKendisi beni gördü ekledi defalarca sonra kabul ettim konuştuk
Cevap sahibi5 ayFB takılırsınız ancak benden söylemesi... 6 yaş fark var normalde onun 33 olması senin 27 olman lazım mantıken...
- 5 ay
Yaşı ilerlemiş adamlar küçük kadınlar bunak erkekleri seçsin diye bu yorumu yapar adam 40 yaşında andropoza giriyor 33 yaşındaki karısıda başka kollarda genç bedenlerde arıyor birşeyleri… sonra kadınlar neden aldattı neden aldatmalar arttı siz ego yapıp yeteceğinizi düşünüp küçüklere dadanırsanız boynuzları cilalarsınız. Küçük erkek iyidir kadına yeter.
Soran5 ay@Kdodkdkdkdmd hahah katılıyorum 40 yaşında hıysuz geçimsiz içi çürümüş adamla evleneceğime 27 lik çıtırla evlenirim 😂
- 5 ay
Sen buradaki evlenmemiş ya da boşanmış ya da evli ama burada takılan dayılara kulak asma hepsinin karısı küçük ama burada. Kadın büyük olunca erkek daha ilgili oluyor kadın kendine bakmak zorunda kalıyor ama kadının küçük olduğu evlilikte adam zaten yaşlı duruyor diyerek salıyor kendini büyük gösteriyor bunlarda sanıyor ki küçük kadın kendisinine denk ben görüyorum valla küçük erkek büyük kız evlilikleri arttı insanlar daha mutlu
Soran5 ay@Kdodkdkdkdmd öyle gerçekten ama toy olmasalar evlenilir de çok toylar
- 5 ay
Kadınlarda çok olgun değil bu devirde
- 5 ay
Hem genç erkekler daha aktif hareketli oluyor biz kadınlar sevmeyiz öyle donuk içi geçmiş hareketsiz çabuk yorulan adamı. Genç erkek eğlenceli oluyor
Soran5 ay@Kdodkdkdkdmd evet 30 üstüyle ruhum sıkılıyor hiç çekemem bu deli dolu 😆
- 5 ay
22 yaşındaki kıza 30 yaş adam geliyor erkekler daha çok ortam gördüğünden hızlı yaşlanıyor hiç denk miler 30 yaşındaki adama 35 gider çünkü 35 yaşındaki kadının yaşadıkları 30 adamına denktir
Cevap sahibi5 ay@Kdodkdkdkdmd Sen şizofrensin jigoloları görmekten erkeklere hem düşman olmuşsun hem de herkesi öyle bilmişsin... O tip erkekler kadınlar gibi çeneleri düşük ve kadınlardan çok daha iyi cilve yapabilen erkekler. toplasan %1 yoktur toplumda o tip.
- 5 ay
Bu beyinsizi tanıdım şu 4 tane cinsellik yorumu yazan gizli Abaza üye erkekler düşman olduğumu da nerden çıkardın ihtiyar ahhahahaha 30 a gelmişsin artık çöpsün sana verenler kerhanede olur genelde bu yaştan sonra anca parayla yaparsın dede genç erkekler seni sîkinde gezdirir ağlama 😂😂😂
Cevap sahibi5 ayMq abazası benim yorumumdan başkasına gitmiyor ki. Belli ki genç nesil nal topluyor hala ellerin klavyede olduğuna göre... Ne gençlerde ne de sende iş yok. Ancak boş konuşan bir bk yapamayan tipsin :)
- 5 ay
Sen kendini o kadar değerli mi sandın ihtiyar senin gibi eli siminde gezen moruklar genç kooooz diye heryerden sarkıyor senin dengin 35 yaşındaki kadın neden biliyor musun 30 yaşındaki kadından daha yaşlı görünüyorsun çünkü hahahahha
Cevap sahibi5 ay😂 Seni sevmeye başladım. Komiksin.
- 5 ay
Ben seni hiç sevmedim ama ihtiyar gizliden abazalık yapmaya devam et sen
Cevap sahibi5 ayAyııp bak olumlu yaklaşıyım şu kızcağız diyorum tersliyorsun. Senin işaret parmağınla yüzük parmağın nasıl? yüzük parmağın işaret parmağından uzun mu ?
- 5 ay
Ben 32 yaşına girdim 94 doğumluyum. Ben kime yaşımı söylesem millet benim 30 yaş üstü olduğuma inanmıyor. Yüzümde bir tane kırışıklığım dahi yok. Saçlarımda tek tük beyaz var onlar yeni yeni çıktı belli bile olmuyor istesem boyatırım ama gerek yok. Bu arada saçıma hiç boya dahi sürmedim. Benim yaşımda 32-35-40 yaşındaki erkek benim yanımda babam gibi kalıyor. Bana da sosyal medyada instagramda 1994 yazmama rağmen hala 25-27-28 yaşındaki erkekler yazıyor ben geri çeviriyorum. Siz bence 30 yaş üstü kadınları unutun ya.
Cevap sahibi5 ay😂 @NickSevmeyenlerden bende 28 im. 🤔 Ben yavşamıyorum ama? Seks verirsin diye yavşıyordurlar senin gözüne kaşına değil yani.
- 5 ay
Kendi yaşımdaki ve üstündeki herif de seks veririm diye yavşıyor. Erkeklerin seks dışında bir kadınla ilgilendikleri görülmüş mü? Pörsük dashak emeceğimize erik gibi kütür kütür emeriz daha iyi öyle de olsa 4m4 geliyor böyle de olsa 4m4 geliyor. Evlenmeye paranız mı var sizin züğürtler. :D :D :D :D
Cevap sahibi5 ay"4m4 geliyor böyle de olsa 4m4" bu ne böyle bir terim mi var?
- 5 ay
@NickSevmeyenlerden sonuna kadar destekliyorum seni diğer herif engellemiş yazamadım bundan bahsediyorum işte 30 yaşındaki kadınla 30 yaşındaki adamın görününtüsü bir değil adam 35 40 gösteriyor erkekler yaşıtı kadınlardan daha yaşlı duruyor çünkü iri ve kabalar derilerinin sert olması onlarda derin kırışıklıklara sebep oluyor bence 30 yaşındaki kadına 25 30 arası erkek gider. Büyük erkekler genç kadına yetemiyor babası gibi kalıyor krize giriyor kıskanıyorlar
5 ayBu biraz erkeğe bağlı seni taşıyabiliyor mu? bu önemli toy biri ise evlilik zor karakter belirleyici.
24 Yorumla- 5 ay
Evlilikte sağlıkli olması için kadın mutlaka büyük olmali. Aksini iddia eden zır cüheladır
- 5 ay
@Gangshitt_07 katılmıyorum
- 5 ay
Tam tersi bence
- 5 ay
Kadın olgun olmalı erkekte s*lak olmamalı. Mesela hiç ablasını döven Erkek gördün mü? Genelde kız kardeşine şiddet uyguluyorlar, erkek büyük olursa daha da güç alıyor.. eğer büyük erkek mantığı doğru olsa ülkede bu kadar kadın cinayetleri olmazdı.. çoğunluk ne diyorsa doğrudur diye bir şey yok
Gizli Üye(25-29)5 ayO olgunlukta olanlar vardır ama önemli olan niyet burada niyetin samimi olduğuna güvenme meselesi. O yaş grubunda çok az bir kesim evlilik düşünüyor bunun içinde kendisinden 6 yaş büyük birini tercih etmesi biraz sorgulanmalı kadına yaslanan ve onun üzerinden geçinmeyen biri olmalı. Eğer bu konuda bir sorun yoksa güvenilir ve ciddiyse harika
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ay33 yaşındaki kadinin olgunluğu 40 yaş üstü erkek olgunluğundadir. 20 yaşında citira gider. Citirda kabul eder
110 Yorumla- 5 ay
Alakası yok ihtiyar adam yetmez bize
- 5 ay
Doğru diyorsun. A miyla hayata bakana bir şey denmez. Ancak onun bile deforme olup edersiz olacağını yok sayan guruha laf fayda etmez. Herkesin mezesi olmaksa niyet buyur yasa istedigini
- 5 ay
Cinsellik evliliğin %70dir dayı. Yaşlı adam yetemez sen yaşlı buruşuk şeyini tatmin etmek için bencilce genç kadın arıyorsun ama dengin 45 senin. O yaşta kadın hala isteklidir ama sen çöküştesin kusura bakma
- 5 ay
Senin algın bozuk canım. Geceyi benle geçirmeden senin boş hayal dunyanla daha çok hayalde yaşamaya devam et.
- 5 ay
Geceni teyzeler süslesin dayı benim gecemi benden küçükler süslesin 😂😂
- 5 ay
Neyse... tatlım uğraşacak ay miyla hayata bakana zamanım yok.
- 5 ay
Ben 32 yaşına girdim 94 doğumluyum. Ben kime yaşımı söylesem millet benim 30 yaş üstü olduğuma inanmıyor. Yüzümde bir tane kırışıklığım dahi yok. Saçlarımda tek tük beyaz var onlar yeni yeni çıktı belli bile olmuyor istesem boyatırım ama gerek yok. Bu arada saçıma hiç boya dahi sürmedim. Benim yaşımda 32-35-40 yaşındaki erkek benim yanımda babam gibi kalıyor. Bana da sosyal medyada instagramda 1994 yazmama rağmen hala 25-27-28 yaşındaki erkekler yazıyor ben geri çeviriyorum. Siz bence 30 yaş üstü kadınları unutun ya.
- 5 ay
Benim söylediğimi dolaylı sekilde teyit etmişsin. Teşekkür ederim.
- 5 ay
Neyi teyit etmişim Türkçe okuduğunu anlama sorunu mu var sende? Erkekler daha yaşlı gösteriyor. 32 yaşındayım benle aynı yaştaki erkek benim yanımda benden daha yaşlı duruyor.
- 5 ay
Sen yaşları küçüğü geri çeviriyorum diye yazdığından emin olmayan bencil egoist kuzum puya si ktir denir.
5 ayErkekler zaten geç olgunlaşıyor bi de ufağını almak bana şu saatten sonra çocuk avutmak gibi geliyor, elbette istisnalar vardır ama genel olarak çocuksu olup üzebilir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
5 ayBuna sen karar verebilrsn yaşla alakalı değil bu durum sonuçta.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayIyice fantezi haline getirdiniz çoluk çocukla evlenme işini. Instagram'da da fenomen bir çift var kadın 8 yaş büyük. 5 sene sonra abla kardeş gibi görünecekler. Bunun popüler hale getirilmesinin önüne geçilmesi gerek.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bnce hayır kadın 27 erkek 33 olsa tamam ama kadın 33 ise erkek 35 üstü olmalı bizim daha gec olgunlastıgımızı kabul edersek genel anlamda erkeğin küçük olması iyi olmuyo umarım musmutlu bir gelecek herkesle olur hoşçakalın 🎈🌺🤗
02 Yorumla- 5 ay
Valla ben 32 yaşındayım benim yaşımdaki veya benden büyük erkeklerde kelleşme var ve çoğunun yüzü kırış kırış. Kime göre neye göre geç olgunlaşıyorsunuz?
- 5 ay
Bende öyleyim kellik var olanda saç sakalda beyazladı kırısma var vs vs benim olgunlasmadan kast ettiğim şey kafa uyumu şahsen ben benden büyük hiçbir kadınla geçinemedim baskası için farklı olabilir ben 2 kez denedim bu şansımı ikisindede olmadı yapı olarak abla gibi kaldılar yanımda görünüş olarak değil umarım tüm ilişkisinden memnun olanlar musmutlu bir geleceğe koşarlar🤗🌺
5 ayArtık ben sosyal medyada erkeklerin evlilikte küçük olduğunu görüyorum. Kız yaşını göstermiyorsa sorun yok hem erkekler erken çöküyor yaşlanıyor 27 yaşındaki adamın görüntüsü şuanda 35 yaşındaki kadınla aynı.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. 27 yaş çok küçük bi yaş.. yaşı büyük kadını taşıyamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
5 aySizin bu kendinizden küçük erkek sevdanız nedir 😅😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
5 ayDeğişir tabi yaşanmışlıklar düşünce yapısı vs önemli
10 Yorumla 😀ben 37 yaşındayım bize 23 yaşında kızlar musallat oluyo bizde kendi yaşıtlarımızı bulamamaktan şikayet ediyoruz bi sıkıntı varda çözemiyorum nolduğunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Kız aşırı kilolu değilse, adam kızı taşıyabilecek kadar kas gücüne sahipse taşıyabilir tabi ki.
12 Yorumla- 5 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Hakikaten mi? fgrgsdgdf
Kesinlikle hayır. Sağlıklı bir ilişkide erkek muhakkak 6-7 yaş büyük olmalı. Net
11 Yorumla
Soran5 ayO kadar büyük istemem içi ölmüştür dul çocuklu falandır bir de ya da evlenmemişse sıkıntılıdır 36 ya kadar olur da ötesi yok ya
Gizli Üye(36-45)5 ayGünümüzde 33 yaşında erkekler genelde amip gibi oldukları için bu soruyu sormanı anlıyorum. Ama erkeklerin tam bir olgunluğa ulaşmasını istiyorsanız 35 den sonra hepitopu 3-5 yılları var, sonra zekaları yine düşüyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır. Erkekler 35 yaşından önce olgunlaşamaz. Kaldı ki 70 yaşlarında erkekler tanıdım, ruhları hala çocuk.
00 Yorumla
5 ayKız kaç kilo erkek kaç kilo evlendiğiniz zaman 🥴 🤗 kilon kadar altın almayacak ise taşır yoksa yükten batar 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayEsim 25 yasinda
Ben 34 yaşındayım
Yani karşındaki olgunlaşmış sorumluluk sahibi biriyse oluyor.
Erkekler her zaman bizden daha cocuk yaşları kaç olursa olsun o bi gercek.013 Yorumla- 5 ay
Kadınlarda annelik iç güdüsü olduğu için doğal olarak 3-4 yaş erken olgunlasiyor. Ama ben 12 yaşındayken bile Ciddi biriydim.. yaş değil yaşantı
Soran5 ayAaa cidden mi ama siz minyonsunuzdur kesin ben minyon durmuyorum belli oluyo yaş farkı
Cevap sahibi5 ayBen 25 gözüküyorum ama sorun şu eşim de 20 anca gozukuyor. Yani yas farkini millet anlıyor. Ama bisey denilmiyor yüzümüze
Soran5 ay😆 yapacak bir şey yok ama biz anlaşamadık çok toydu
Cevap sahibi5 ayO sorun iste. Bende hissediyorum cok fazla ama nasip olunca toy da desen bi sekilde ilerliyor bacım. Yani nasibinde varsa hayir diyemezsin zaten öyle oluyor
Soran5 ayBenim içime sinmedi ben ruhen çok olgun biriyim karşımdaki bana öncülük edecek beni yukarılara taşıyacak tecrübesiyle bilgileri ile beni dibe çekmeyecek biri olmasını istedim dediğim gibi o çok toy olduğu için ilişkiyi benimseyemedim aramızda aşırı bir ten uyumu vardı ama benim içime sinmediği için sonu ayrılık oldu şimdi çok özlüyorum ama nafile
Cevap sahibi5 ayDiyorum ya nasip olunca hayir desen bile ilerliyor. Kaderinde varsa öyle boyle olur
- 5 ay
Kızlar, kadınlar çabuk yaslanmıyor. Sadece yaşlılık yakismadigi için daha çabuk belirlesiyor. Erkeklerde ki burusukla kadinlardaki burusukluk aynı değil
Cevap sahibi5 ayFikir ayrılığı yok. Maşallah diyelim sohbetimiz iyi baya.
Bazen cocuksu geliyor ama o da bana diyor cocuk gibisin diye. Yuvarlanıp gidiyoruz
Cevap sahibi5 ayCok buyuk tepki almadık. Ilk basta uyardılar. Sonra siz bilirsinize döndü is. Bide erkegin kararlı olması önemli bence
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayDavranışlarına dikkat ettin mi buluştunuz mu hiç real
03 Yorumla
Soran5 ayİlişkimiz vardı
- 5 ay
Kabul etmeliyim ki biz erkekler genellikle geç onunlaşıyoruz 30 ila 32 olgunluk yaşımız diyebilirim ama onu en iyi tanıyan sensin sana olan yaklaşımı ve davranışlarını gözlemle, sadakatini ölç, sana değer veriyor mu, evliliğin sorumluluklarını alabilir mi, öfkeli anında tavrı ve tepkisi nasıl, kafa yapınız uyuşuypr mu bunları incele.!
- 5 ay
İlişkiniz boyutu nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
5 ayEvine ailenden istemeye gelsin ondan sonra sor bunları. Seni kandırıyor olmasin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
5 ayNiye olmasın m k. Tersi olunca bir şey demiyoe kimse. Zihniyetini kiptiklerim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
5 ayHayır tabii ki de. Çocuk bakıcılığı yaparsın.
10 Yorumla
5 ay33 yaşında ki bir kadının olgunluğu 45 yaşında ki bir erkekte bulabilirsin ancak
11 Yorumla- 5 ay
🤣🤣
Gizli Üye(18-24)5 ayErkekler bebek gibi en az 1 yaşta olsa erkek büyük olmalı kadından o bile fark ediyor
15 Yorumla- 5 ay
Her erkek a*ptal değil, erkek büyük olmalı diyen biri bisey bilmiyordur.. kadın büyük olmalı erkekte s*lak olmamali
Cevap sahibi5 ay@Gangshitt_07 erkekler geç olgunlaşıyor bu bilimsel bir şey bana katılmak zorunda değilsiniz bu benim fikrim ve hiç bir zaman değişmicek fikrim
- 5 ay
Arkadaşım inkar etmedim. kadınlarda annelik içgüdüsu olduğu için doğal olarak 3-4 yaş erken olgunlasiyor. İlişki konusuna gelirsekte hiç ablasını döven Erkek gördün mü? Genelde kardeşine şiddet uyguluyorlar, erkek büyük olursa daha da güç alıyor. Eğer büyük erkek mantığı doğru olsa bu kadar kadın cinayetleri olmazdı. Olgunlukta yaşla değil yasantiyla olur
Cevap sahibi5 ay@Gangshitt_07 yaşantıda önemli bir faktör elbet ama genel durum bu erkekler çocuk gibi
- 5 ay
Bişey derim muhtemelen hoşuna gitmez ama gercek. Erkeklerin %90'ı vurdumduymaz ve s*lak, suanki kadinlarda bu yüzden kendilerini olgun sanıyor. Bence olgunluk kavramıni kadınlar karşılamıyor
5 ayİkiniz 33 olsaniz bile kadın erkekten daha olgundur
00 Yorumla
5 ayErkek değil kasın için şanstır. Anne figürü olacaksın çokta kasma
00 Yorumla
5 ayKişisel deneyim ve kendini geliştirmesine bağlı Sayılara takılmamak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayBu her erkek de değişir.. Biraz da o kadına göre değişir.. Bazı kadınlar çocuksu olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yani bazı 27'lik erkekler 40'tan daha olgun olabiliyor. Çocuğu tanımak lazım. Bilmeden diyemem
00 Yorumla
5 ayYaşadıklarına bağlı. Çok şey yaşayıp gördüyse olgunluğa erişmiştir
00 Yorumla
5 ayolgunsa neden olmasın yani iyi anlaşıyorlarsa yaşın pek bi önemi yoktur.
00 YorumlaAsıl 33 yaşında kadın taşıyabilir mi 27 yaşında erkeği sksmsmsms
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayiyi düşünülmesi gereken bir yaş farkı, erkek gerekli olgunluğa eriştiyse elbette olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ay27 yaşında olgunlasamamis erkek 47 yasina da gelse olgunlasamaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 ayErkekten erkeğe değişir ama onun evlenmesine daha en az 10 yıl var.. kendini kandırma yani 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yaşayıp görmek lazım yaşla alakalı değil insanın kendini geliştirmesi ile alakalı bir durum.
00 Yorumla
5 aySağlam karakterli adam gibi adam ise mümkün olabilir.
00 YorumlaDenemeden bilemezsin, uymunuz ve en önemlisi sabrınız önemli.
00 YorumlaOlgun bir yapıya sahipse neden olmasın ilişkide kadın birkaç yaş büyük olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Önemli olan senin ne hissettiğin. Yaşına göre belkide olgundur tanıyan sensin.
00 Yorumla
5 ayben 23 ve karim 33 yasinda. Herkes olgunluga farkli zamanda erisir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayOlabilir önemli olan kafa yapısı ve hayata bakış açıları
00 Yorumla
5 ayAyyy artık hiçbir erkek bana aklı başında, olgun gelmiyor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayTaşımaktan kastın nedir. Kriterlerini makul bir seviyede tutarsan olabilir.
00 Yorumla Bazı İnsanlar Erken Yaşta Olgunlaşabiliyor, Eğer İyi Anlaşıyorsanız Güzel Bir Adım Atılabilir.
00 Yorumla
5 ayOnu o erkeğe sormak gerekiyor çok aşırı bir fark yok bence 5-6 maks zaten
00 YorumlaErkeğe göre değişir kimi erkek 20 yasinda taşır kimi erkek 45 yasinda taşıyamaz
00 Yorumla
5 ayNe yaşlar gördüm içi tırışka, ne gençler gördüm dolu dolu. Hz. deacon frost (r. a)
00 Yorumla
5 ayHayır erkeğin bu denlik küçük olması ilişkide ciddi problemlere sebep olur.
00 YorumlaBir kişinin olduğunun yaşında olduğunu düşünmüyorum. Bence yaşadıklarına göre şekilleniyor.
30 Yorumla
5 ayKarşılıklı saygı temellerinden oluşan her ilişki güzel yürür.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayhayır erişmemiştir erkekler zaten geç olgunlaşıyor
18 Yorumla- 5 ay
Erişmesi için 50 mi olması gerek. 25 ten sonra tüm erkekler Olgunlasiyor,
Hiç ablasini döven Erkek gördün mü? Genelde kardeslerine siddet uyguluyorlar.. sağlıklı ilişki için Kadın büyük olmalı
Çoğunluk ne diyorsa doğrudur mantıgıni burada savunmuşsun komik
Cevap sahibi5 ay@Gangshitt_07 komik sizsiniz daha 20 ymişsin olgunlaşmamışsın olgunlaş öyle gel
- 5 ay
@huzunluyurek İnsanlarin fikrine özenip bunu savunan bı kadinsin kendini olgun mu sanıyorsun? Kadınlarda annelik içgüdüsu olduğu için doğal olarak 3-4 yaş erken olgunlasiyor. Bilgin yok bı de yorum yapmişsin
Cevap sahibi5 ay@Melikeymisimmm bunu nerenden uydurdun
Cevap sahibi5 ay@methos_xpq ekran görüntünü alıp savcılığa doğru yola çıktım bak bakalım kimmiş soytarı
Soran5 ay@methos_xpq dmden mesaj atmayın demiş de 😂 mesajları kapatmıyor bilerek
Cevap sahibi5 ay@methos_xpq savcılıktayım göreceksin buruşuk teyzeyi
- 5 ay
Arkadaşım olgun değilsin kabul edeceksin. Olgun biri önyargı yapmaz, Beni tehdit mi ediyorsun bı de
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. tabiki olur ama şöyle düşün sen menopoza girdiğinde erkek halen isteyecek sen cevap veremeyeceksin erkeğine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKendini kandırma cinsel arzular yüzünden seni ister cinsellikten sonra değişir anında
02 Yorumla
Soran5 ayNiye 25 yasındaki kızla cinsellik yaşayamaz mı
Cevap sahibi5 ayYaşar, her yastaki kadınla yaşar. Ama mesele yasadıktan sonrası.
- Devamını Gör (142)
Devamını Gör(187)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 27 yaşındaki bir erkek, 33 yaşındaki kadını taşıyacak olgunluğa erişmiş midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler