Yıllardır uzaktan sevdiğim çocuk önce sevdi sonra engelledi, erkekler neden böyle yapar?

Benim senelerdir sevip içimde tuttuğum bir çocuk vardı. Bu çocuğu uzaktan sevdim aynı lisedeydik. Sonunda aynı üniversiteye geldik. Sadece bir defa selamlaştık. Ve ben sanırım sevdiğimi çok belli ettim ona. Ona açılamadım bir türlü. Derken onun arkadaşı bana beni sevdiğini söyledi ama ben onu reddettim. Aynı gün sevdiğim çocuğa sevdiğimi itiraf ettim. O da bana beni sevdiğini söyledi. Ertesi gün mutlaka bir şeyler içmemizi istediğini söyledi. Buluştuk konuştuk tabi ben çok çekingen kaldım heyecanlandığım için. Eve geldiğimde ise beni istemediğini söyledi. Biraz ben ısrar edince de engelledi. Benim olduğum yerde yüzüme bile bakmıyor. Çok acı çektim ama bugün onun yanından geçerken öyle dik durdum ki.. kendimden emin bir şekilde geçip gittim yanından. Erkek erkeği anlar. Sizce bu neden olur? Erkekler neden böyle yapar?

Yıllardır uzaktan sevdiğim çocuk önce sevdi sonra engelledi, erkekler neden böyle yapar?