Sanaldan oyun oynarken çoğu zaman normal konuşmalar dönüyor erkeklerle aramızda, çok nadiren bel altı konuşmalar oluyor, onlar da şakaya vurulup unutuluyor, yani bence bel üstü/ bel altı konuları çok kapsamlı, karşıdakini rahatsız etmediği sürece normaldir ama her şeyin de bokunu çıkarmamak lazım kral. Her şeyin yeri ve zamanı vardır (bu öznel bir fikirdir hadi eyvallah) XD
Bence çok da güzel yapılabilir Yani bu durum kişilerin davranışına göre değişir ha sürekli belaltı sohbet eden insanın aklı sürekli cinselliktedir ve bunun da birazcık psikolojik etkisi olduğunu düşünüyorum ama kadınlarla normal bir şekilde sohbet edilebilir yani cinsellik konuşmadan veya olayları cinselliğe getirmeden etmek de mümkün ama bu kişinin kendinde biten bir durum Ya da o aradaki samimiyete bağlı bir durum herhalde bir erkeklikte gidip de yeni tanıdığı birisine hemen cinsellik konusu açmıyordur diye düşünüyorum.
Evet mümkün elbette. Toplum içinde insanlar birbirleri ile sanat, siyaset, spor, bilim ya da bunlardan daha basit olarak iş, aile vb konularda sohbet edebilirler. Hayatın akışında olağan şeyler bunlar. İlla hemcinslerimiz ile sohbet edeceğiz diye bir durum söz konusu değil. Bildiğim kadarı ile halen kadınların ve erkeklerin iletişim kurması yasaklanmadı.
Ben genellemelere her zaman karşıyım , burada o kadar saygı değer erkekler var ki çok duyarlı, saygılı ve seviyeli sohbet edebiyorsunuz , ve ben bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü uzun yıllar tanıyıp çok güzel dostluklar kurduğum erkek üye arkadaşlarim var , ve bir bayana değişmem onları , onlar iyi ki varlar 🙏 🌺🌷
Belüstü sohbet eden erkek benim gözümde direkt 10 üzerinden 15 falan 😎👏 Çünkü zeka, mizah, hayata bakış, hedefler, hobiler… bunlar çok cezbedici şeyler. Sürekli belaltı düşünen erkek de hem itici hem sıkıcı geliyor 🙄
Sen mesela bir kadınla en çok hangi konularda muhabbet etmeyi seviyorsun, kendini nasıl tanımlarsın bu konuda? 💬✨
Hiçbir konuşmadan rahatsız olmayan biriyim, ama bu bir şey hakkında konuşurken bunun ne hakkında olacağını seçme hakkını benden almaz, istemediğim bir şey konuşulduğunda o ortamdan ayrılırım zaten. Karşı cinsle olan sohbetlerim genelde beltüstü olur karşı taraf belatını açmadığı sürece belaltı konu açma gereği duymam.
Sapıksan eğer beynin direk oraya çalışıyor Bel üstü bel altı diye bi sohbet yok çağımızın sapık zihniyetli insanların yaptığı iğrençlikler başka bir şey değil bunlar özel şeyler her şeyin yeri ve zamanı vardır ama işte zaman kötü insanlar kötü kadın erkek ayırmıyorum ula
Onlarla konuşmamayı tercih ediyorlar ya da sıkılıp gidiyorlar. Tamamına yakını ayak yapıyor. Bu şekilde çıkış yapan bir dişi kişi büyük ihtimalle daha başka bel altı sohbet edecek erkek kişisi arayışındadır.
Mümkün ama herkesle her şartta ve her şey konuşulmamalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
Gay lgbt üyesi diye mimlenebilirsiniz. Kadınlar bel altı konuştu sapık derler... Bel üstü konuşunca da lgbt ve gay platinyum kartın olduğunu iddaa ederler 😂🥱