Çok yakışıklı olsun diye bir beklentim yok zaten güzellik ve yakışıklılık göreceli şeyler ama ben sevdiceğim olacak kişiyi beğenmek ve ilgi duymak istiyorum. Başka türlü olmuyor. Sadece tip de yetmiyor karakter de lazım. Her iki özellik olmadan da sevemiyorum. Bi tek ben mi böyleyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)5 ayBu tek başına bir sorun değildir; oldukça insani bir durumdur. Fiziksel çekim, özellikle romantik ve cinsel ilginin ilk kapısını açan güçlü bir etkendir ve herkes için eşik noktası farklıdır. Beyin, hoşlanma sürecini başlatırken görsel uyaranları hızlıca tarar; bu biyolojik bir refleks olduğu kadar kişisel zevklerle de ilgilidir. Ancak bu durum mutlak bir kurala dönüşüp “görünüş yoksa asla ilgi yok” çizgisine kilitlenirse, potansiyel olarak uyumlu ve değerli insanları tanımadan eleme riskini doğurur. Zamanla tanıdıkça çekimin artabildiği durumlar da vardır; karakter, zeka, güven hissi ve duygusal uyum bazı insanlarda fiziksel algıyı değiştirebilir. Özetle: ilk anda çekim hissetmemek normaldir, bunu tek ölçüt haline getirmek ise sınırlayıcı olabilir. Sorun olup olmadığı, bunun seni mutsuz edip etmediği ve ilişkilerinde tekrar eden bir tıkanma yaratıp yaratmadığıyla ilgilidir.
21 Yorumla
Soran5 ayTam olarak dediğin gibi. Fiziksel bir çekim hissetmediğim kişileri elemeye gidiyorum. Zaten beğenmedim beğenmem ve tanısam da sevemem diye düşünüyorum. Biraz da insanların vaktini boş yere almak istemediğimden. Çünkü beğenmediğim halde görüştük diyelim e sonra sevemezsem nolucak? Boşu boşuna onun hakkına girmiş olmak istemiyorum
En İyi Cevaplar
İyi akşamlar ponçik Hanım
Bence bir tek sen böyle değilsin biz çok insan bu şekilde Bu arada güzel bir soru olmuş ve güzel bir açıklamada yapmışsın bu hayatta herkesin bir karakteri vardır umarım siz iyi insanlara denk gelirsin14 Yorumla
Soran5 ayİnşallah. Çok teşekkür ederim bu güzel düşünceleriniz için
Soran5 ayAmin sizin de :)
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Bence bu kesinlikle sorun değil, aksine çok sağlıklı bir bakış açısı 😌 Hem karakter hem fiziksel çekim istemen çok normal, sonuçta birlikte olacağın kişi senin hayat arkadaşın olacak 💕 Sırf tip için de olmaz, sırf karakter için de zor oluyor, kimse çiçek sulamıyor sonuçta 😅 Senin gibi düşünen çok kişi var. Peki sence hangisi biraz daha ağır basıyor, karakter mi, çekim mi? 💭✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Aynı ben ya napicaz bilmiyorum ben kendime de bakmiyorum ( bakım ve spor olarak yani ) kendime bakmadan beyaz tenli güzel kız istiyorum ama
11 Yorumla
Soran5 ayO da gerçekçi değil. Kendine bakacaksın öyle biri istiyorsan
Normal bir şey. Karakter ve tipi aynı bedende bulabilir misin asıl sorun bu. Ama vardır illaki
11 Yorumla
Soran5 ayBulmalıyım
Gizli Üye(30-35)5 ayHerkes böyle ama arama ile bulunmuyor öyle birisi
1108 Yorumla
Soran5 ayArayarak bulunmadığını biliyorum. Nasip bu işler
Cevap sahibi5 ayEvet nasip illaki karşına çıkar ama çıktığında da kaçırmamak önemli
Soran5 ayEvet de işte çıksa ve farkına varsam zaten niye kaçırayım ki? Nasibimde varsa zaten sevicem
Cevap sahibi5 ayŞimdiye kadar seni seven olmadı mı
Cevap sahibi5 aySenin sevdiğin ya da
Soran5 ayOldu. Kimisini ben sevemedim, kimi sevdiğim de beni yeterince sevmedi. Bazı sevdiklerim aldattı falan. Olmadı yani bi şekilde sonuca ermedi
Cevap sahibi5 ayseven ve sevdiklerinde niye olmadı bak onu bir düşün iyice
Cevap sahibi5 ayYaş kaç birde
Soran5 aySöyledim ya okumuyor musun sen
Soran5 ayBeni aldatan birini niye hayatımda tutayım
Cevap sahibi5 ayYok onu demedim bana şöylede demedim. Seven seni neden sevdi. Vs bunları düşün dedim. Biri seni neden sevsin sen birini niye seveceksin onu düşünürken aslında düşünmemiz gerekeni düşünmüyoruz
Soran5 ayDüşünmemiz gereken neymiş?
Cevap sahibi5 aySeni neden sevsin birisi
Soran5 ayÇünkü iyi bir insanım. Karakterliyim, ahlaklıyım. Ortalama bir güzelliğim de var. Hatta bence bir tık fazlası. Özgüvenim var. Eğitimliyim. Sevilmemem için hiçbir sebep yok
Cevap sahibi5 ayKaç yaşındasın
Soran5 ayNe önemi var
Soran5 ayBuradan kimseyle konuşma düşüncem yok. Sormana da gerek yok o yüzden
Cevap sahibi5 ayÇok soru sordum harhalde umarım bulursun
Cevap sahibi5 ayZaten sormayacaktım buradan biriyle konuşmam bende kimseyle
Soran5 ayTeşekkür ederim. Sen kendine sordun mu bu soruyu? Seni neden sevsin biri?
Soran5 ayYaşımı sorunca öyle olduğunu düşündüm o yüzden
Cevap sahibi5 ayKonu ben değilim ki ayrıca ben gönül işlerine kalbime kilit vurdum. Büyük konuşmayım ama
Cevap sahibi5 ayYok yaşını merak ettim sadece
Cevap sahibi5 ayBeni biri niye sevsin değil de niye sevmesinin çok cevabı var bende ama😂
Soran5 ayNiye sevmesin?
Soran5 ayBence de büyük konuşma
Cevap sahibi5 ayÖyle ya boş ver benim her işim yolunda şükür ama gönül işlerinde hiçbir zaman yolunda olmuyor. Var kısmetsizlik bende artık üzülmemek için zorlamıyorum. Akışına bıraktım
Cevap sahibi5 ayNasip zaten olacaksa olur. Ama çabalamayı bıraktım
Soran5 ayBen çabala ya da çabalama diye bişey demedim. Sen bi soru sordun cevap verdim, ben de bi soru sordum. Bu dediklerin de benim sorumun cevabı değil
Cevap sahibi5 ayİlişki için zaman gerekli iletişim gerekli zaman ve iletişimde insanın karakterinizde görürsün. Ayrıca ısınmadım dediğine bile ısınabilirsin
Soran5 ayEvet haklısın ama bu yine benim sorumun cevabı değil
Cevap sahibi5 ayKaraktere bak her zaman tip değişir. İnsan yaşlanmayacak mı yaşlanacak o zaman aaa bu benim sevdiğim kişi değil diyecek misin yok ama sorunun cevabı herkes tipe bakıyor
Cevap sahibi5 ayŞimdi oldu mu
Soran5 ayKarakter zaten 1. sırada benim için. Ama insan görünüşünü de beğenmek istiyor. Çok yakışıklı birini aramıyorum ben sempatik de olabilir. Görünce ısınabilmek istiyorum ki bu da çok normal bişey bence. Yaşlanınca elbette herkesin güzelliği yakışıklılığı gidecek bu o zaman onu birakicam demek değil. Zaten baştan sevmişim, zaman vermişiz, emek vermişiz, sevmişiz neden yaşlanınca bırakayım? Ben de yaşlanıcam herkes gibi
Cevap sahibi5 aySorun yok haklısın. Birde hayat senin istediğini yaparsın. Benimki fikir verme. Verdiğim fikirler ya da sözlerde mutluluğun formülü değil yani
Soran5 ayTip, beğeni göreceli bişeydir arkadaşım. Bu zamana kadar benim yüzüme bakıp güzelliğime tutulan da oldu, yüzümü güzel bulmayıp sadece karakterimi beğenen de. Kimisi beğenir kimisi beğenmez. Güzel olan herkese güzel gözükmez. Bu hepimiz için geçerli. Kimi insan seni yakışıklı bulmaz belki ama kimisi de çok yakışıklı bulabilir ya da çok sempatik gelebilirsin birine karşı. Güzellik yakışıklılık sanki herkes tarafından aynı goruluyormuş gibi böyle genellemeler yapılmamalı ama bence kimse de beğenmediği biriyle evlenmemeli. İkisi bir arada olmalı. Şunu da soyliyim bir insanda hiç karakter yoksa dünya yakışıklısı da olsa o benim ilgimi çekmez. Ben denge insanıyım. Hem tip hem karakter dengeli olmalı benim için
Cevap sahibi5 ayÖyle ondada haklısın.
Cevap sahibi5 ayKaç yaşındasın onu söylemedin onu merak etmiştim. Neyse sorun değil birde benim sana tavsiyem işine de bak işte önemli kendi işinle uyumlu mu? Bazı kişilerin yaptığı işin de ağırlığı olur. Onu kaldırabilir misin?
Soran5 ayMesleğe önem veriyorum zaten. Mesele para değil eğitim düzeyi. İnsan konuşup bir şeyler paylaştığı insanla eğitim düzeyi çok başka olunca olmuyor. Erkek altta kalmamalı. En azından benim düşüncem bu. Okumamış biri olsaydım daha farklı dusunebilirdim ama ben de okudum ve meslegim var. Çoğu konuda denklik olması gerektiğini düşünüyorum. Yaşımı da çok merak ettin söyliyim 26 yaşındayım. Senin yaşın kaç
Cevap sahibi5 ayEvet kültürel olarakta denk olmak gerekiyor. Arkadaş aile çevresi hatta ailesi ilişkide çok önemli armut dibine düşer lafını millet kötü bir şey gibi görür. Ama insanın ailesi aynası gibidir. Benim yaşım da 30
Soran5 ayEvet aile çok önemli katılıyorum
Soran5 ayAma arkadaş çevresi daha da önemli şu zamanda. İnsan kendisi gibilerle arkadaş oluyor ya da kötü arkadaşlıklar insanı kötü yere çekiyor. Sonuçta insan çevresindeki 5 kişinin toplamıdır
Cevap sahibi5 ayİlişkin evliliğe gidecekse ne kadar 2 kişi 3. Kişileri araya sokmayız derse desin. O 3. Kişiler araya girecek giriyor. Benim aklım yok mu diyip başkasının aklı ile hareket eden çok insan var.
Cevap sahibi5 ayKimse kötü arkadaşı olan biriyle zaten olmaz birde ilişki başladıysa erkeğinde kadının da işte olabilir ama iş harici karşı cinsten arkadaşı olmaz olamaz
Soran5 ayErkek dediğin herkese sınırını bildirmeyi bilecek. Kimse vazifesi olmayan işlere burnunu sokmamalı. Erkek bu konuda dik duramıyorsa o ilişkiden bi cacık olmaz
Cevap sahibi5 ayNasıl anlamadım
Soran5 ayAilelerden öneri alınır, tavsiye alınır eyvallah ama karar evlenecek kişilere aittir. Herkesin durması gereken bir yer vardır. Kadın kendi tarafı için sınır koyarken erkek de kendi aile tarafı için gerekli yerde gerekli sınırı koyabilmeli. Bu müdahale konusu özellikle erkek tarafında çok oluyor bu bir gerçek. Erkek o dengeyi sağlayacak. O yeteneği yoksa hiç evlenmesinler
Cevap sahibi5 ayBen son yazdığıma yazdın sandım onu 😂 çok doğru yazmışsın.
Soran5 ayKarşı cinsten arkadaş zaten olmamalı. İş ilişkileri iş içinde kalmalı ve belli bir mesafede diyalog kurulmalı
Cevap sahibi5 ayAynen böyle işte umarım kıymet bilen birileri ile karşılaşırsın aynı zamanda kıymetinide bildiğin birisiyle
Soran5 aySen 3. kisiler illa ki karışıyor dedin ona cevap olarak söyledim. İlla ki karışır diye bişey yok. Erkek karıştırtmayacak ve bunu da kimseyi kırmadan, incitmeden başaracak. Evliliklerin en az yarısı ailelerin her şeye burnunu sokmasından dolayı bitiyor. Acı bir gerçek var ki bu da %80 erkek ailesi tarafından oluyor. Toplumumuzda kız tarafı aman kızımın huzuru bozulmasın diye düşünerek müdahale etmez ama erkek tarafı gelin şöyle, gelin böyle muhabbetini çok yapıp dahil olup işleri karıştırıyorlar maalesef. Buna musade etmeyen erkeğin evliliği yürüyor. Annesine söz geçiremeyen erkeğin de evliliği bir yerden sonra huzursuzlukla bitiyor maalesef gerçekler bunlar.
Soran5 ayKimse damadın arkasından pek konusmaz ama konuşulan taraf hep gelinin arkasından oluyor mesela. Buna sınır koyacak kişi erkektir. Erkek karısını koruyorsa, yanında duruyorsa kimse ağzını açamıyor ama erkek susup buna izin veriyorsa her şey yıkılıp gidiyor
Soran5 ayİnşallah. Teşekkür ederim. İnşallah sen de öyle biriyle karşılaşırsın. Hakkımızda hayırlısı olsun
Cevap sahibi5 ayBilmiyorum bende öyle değil ben ailemi gidip birine anlatmam o birinide aileme anlatmam yani 2 kişi içinde olan o 2 kişi arasında olur sadece yapamayan zaten bitsin bu çok kötü bir özellik çünkü ailenin illa kötü bir şey söyleyip ayrılmanıza neden olmasından daha kötü bir şey var o da insana en yakınlarının nazarı daha çabuk geçer
Cevap sahibi5 ayDenge olmayı bilmeyen kişiden bir halt olmaz kadını erkeği yok. Bunun eşini kötüleyen de ailesini kötüleyendende olmaz zaten
Soran5 ayMesele sadece anlatıp anlatmamak değil ki kadınları bilmiyorsun sanırım. Sen hiçbir şey demesen bile onlar kendi gördükleri, kendi duyduklarına göre konuşur, kendine göre değerlendirip başkalarına anlatır, dillendirirler maalesef. Her kadın yapar demiyorum tabiki ama bir çok kadında maalesef böyle kötü bir özellik var. Ben bunu tasvip etmiyorum. Yapana da saygı duymuyorum. Büyüğüm de olsa küçüğüm de olsa. Kültürde büyüye saygı derler hep ama bana göre saygı hak edilen bişey. Büyük küçük bakmıyorum. Bir insan saygıyı hak ediyorsa büyüğüme de küçüğüme de saygım var ama hak etmiyorsa büyük küçük dinlemem.
Cevap sahibi5 ayEvet doğru saygı halledilen bir şey
Soran5 ayYanlış anlama ben burada sadece erkeği ya da erkek ailesini kötülemek için bir şey söylemiyorum. Ne iyi kayınvalideler var gelişini seven. Ama azınlıkta işte maalesef. Ben toplumumuzun oranına bakarak ve bunu bilerek konuşuyorum. Kötü damat yoktur, kötü gelin vardır toplumumuza göre. Algı bu maalesef.
Soran5 ayGelinini*seven demek istemiştim
Soran5 ayO yüzden kimse kimse için kötü yorum yapamamalı. Erkeğin ailesi konuşuyorsa erkek onları susturmalı, kadının ailesi kötü konuşuyorsa da kadın onları susturmalı. Yoksa elalemin ağzı torba değil ki büzesin. Kimsenin kötü yorum yapmasına izin de vermeyeceksin, dinlemeyeceksin de. Bunlar insanı ve evliliğini olumsuz etkilemekten başka hiçbir işe yaramıyor çünkü
Cevap sahibi5 ayBu dediklerin zaten karakterin oturmamış erkekte geçerli olur. Kendi aklı kendi sevgisi yerine kim olursa onu dinliyor ve ona göre karar veriyorsa başta dediğin gibi ondan bir halt olmaz
Soran5 ayAynen dediğin gibi ne eşine ailen hakkında kötü konuşmasına izin vereceksin ne de ailenin eşin hakkında kötü konuşmasına. Dengeyi sağlamak önemli. Aynı şey kadın için de geçerli. Kimse kadının ailesi hakkında da kötü konuşamaz, ailesi kocasının hakkında da kötü konuşamaz. O da bu dengeyi sağlayacak. Eşler arasında saygı çok önemli. Eşinin ailesine saygı duymayan eşine de saygı duymaz. Saygı kalmazsa da hiçbir şey olmaz
Cevap sahibi5 ay👏👏👏👏
Cevap sahibi5 ayUmarım dediğin gibi insanlarla karşılaşırız
Soran5 ayBöyle düşünüyorsan sen neden başta farklı konuştun? Ne kadar 3. kişileri araya sokmayız deseler de sokuluyor dedin mesela
Cevap sahibi5 aySokana denk geldim diyelim ya da kendi aklı yerine başkalarının aklını kullanana
Soran5 ayBana genel konuştun gibi geldi ama peki öyle diyorsan
Cevap sahibi5 ayBaşta konuşmana rağmen birinin böyle yapması kötü ondan genel konuşmuş gibi olabilirim
Soran5 ayAnlamadım nasıl yani
Cevap sahibi5 ayBirisi vardı başta başkasının aklıyla hareket etmeyelim dememe rağmen ailesini geçtim. Arkadaşlarının aklıyla hareket etmişti onun için dedim
Soran5 ayHayatına aldığın biri için mi diyosun
Soran5 ayYani işte olay dediğime geliyor. Başkalarından sadece tavsiye alınır. İnsan bu tavsiyeleri kendi aklıyla değerlendirir, uygular veya uygulamaz. Ama direkt başkalarının aklıyla hareket edenlerden bi halt olmaz zaten. Kadını erkeği yok bunun
Cevap sahibi5 ayEvet gördüm onu zaten baştada çabalamam dediğim de buydu. Yani çok çaba da önemli değil.
Soran5 ayÇabalamaktan kastını ben hâlâ anlayamadım
Cevap sahibi5 ayboş ver uzun hikaye çaba emek vs
Cevap sahibi5 ayHaketmeyen gönüllere israf ettik bitti
Soran5 aySen benim soruma da hâlâ cevap vermedin. Ben vermiştim
Cevap sahibi5 ayVerdim
Soran5 ayNe zaman verdin hani? Seni seven neden sevsin demiştim cevap yok
Cevap sahibi5 ayOnu mu? Onunda verdim sanki beni kimse sevmez
Cevap sahibi5 ayOnun cevabı beni kimse sevmez
Soran5 aySeni niye kimse sevmiyormuş
Cevap sahibi5 ayBen birini sevdiğimde çok seviyorum. Bir kişinin çok sevdiği yerde karşı taraf sevmiyor
Soran5 ayBu dediğine katılmıyorum. Bu dediğin nasıl birini sevdiğine bağlı
Soran5 ayVe severken karşı tarafa nasıl davrandığına bağlı. Kendinden ödün veren, kendine değer vermeyen insanı kimse sevmez. Belki de sen bir yerde hata yapıyorsundur hiç düşündün mü
Cevap sahibi5 ayDüşündüm çok düşündüm o yüzden işte kendimden ödün vermek istemiyorum artık
Soran5 aySevmek için kendinden ödün vermen gerekmiyor. Yapman gereken şey kendinden vazgeçmeden başkasını da sevebilmek. Birini severken kendini hiçe sayıyorsan eğer karşındaki insan senin özsaygının olmadığın düşünür bu da itici gelir. Öyleyse hata sende. Bu hatanı düzelt
Soran5 ayKendisine değer vermeyeni kimse sevmez. Sevince kaybediyorum diyorsan eğer kendine değer vermiyor ve bunu da gösteriyorsun demektir
Cevap sahibi5 ayDüzelttim hatta işte o yüzden kitabı kapattım
Soran5 ayDüzeltmek kitabı kapatmak değil. Kitabı kapatmak korkup kaçanların işi
Cevap sahibi5 ayHayır kitabı kapatmak artık kimseyi istemiyorum demek çünkü Allah ve kendim bana yeterim.
Soran5 ayÖzgüven şart. Özsaygı şart. Kendini sevip değer vermen şart. Bunları yapmazsan kimse seni sevmez zaten bu normal. Çünkü kendi değerini sen belirlersin. Önce sen kendini seveceksin, ondan sonra insanlar seni sever zaten
Soran5 ayİstemiyorsan sen bilirsin tercih meselesi.
Cevap sahibi5 ayİşte öyle olmuyor. Gelen enerjini çekiyor. Kimse değersiz değildir. Herkes değerli herkes özgüvenli hayat kurmak istediği kişinin yanında insan yetişkinde olur çocukta olur. Her şeyini anlatır. Hayatını birleştirmek istediğin kişiden Başka kime güvenebilirsin. O kişi kelek atarsa o kişiye kelek atılmış kişi değersizleşmez ama hayatta da kimseye güvenmez bundan sonra
Cevap sahibi5 ayBir narsist ile ilişki yaşamak zor
Soran5 ayNarsist birine denk geldiysen eğer kötü olmuş. Ama herkes narsist değil bunu unutma. Ben de güvenimi ciddi oranda kaybettim sana hak veriyorum. Ben de duvarlı bir insan haline geldim ama yine de şunu da biliyorum. Herkes güvenilmez değil. Evet çok az var güvenilir ve değer kıymet bilecek insan ama az da olsa var bunu biliyorum. Bir gün karşımıza çıkacağına inanıyorum
Soran5 ayBu arada herkes özgüvenli değil. Bu dediğine katılmıyorum. Kimi insan daha kendini sevmeden başkası tarafından sevilmeyi bekliyor. Daha kendine değer vermeden başkasından değer görmek istiyor. Böyle bişey yok. Kendini önemsemeyip hiçe sayan insanlar sevilmez. Gerçekten sevilmezler. Hak etmediklerinden değil ama. Herkes hak eder sevilmeyi ama insan önce kendisine önem verecek. İnsan kendisine önem vermezse başkası da der ki kendine önem vermiyorsa önemsiz biri demek ki der. Kimse kendini bu noktaya düşürmesin. Egoist olun demiyorum ama kendinize önem verin her zaman. Sevmenin de bir dozu var. Kimse de vazgeçilmez değil. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Sevin ama koşulsuz şekilde vazgeçilmez de hissettirmeyin. Az su verilen çiçek solar, çok su verilen çiçek çürür. Yeteri kadar ve dengeli vereceksiniz sevginizi
Soran5 ayİnsanın ödün vermemesi gereken bazı çizgileri vardır. Olmalıdır. Kimse için kendinizden, kendi karakterinizden, duruşunuzdan ödün vermeyin. Yeri gelir fedakarlık da yaparsınız tamam ama bu karşılıklı olur. Ger şey tek taraflı oluyorsa orada bir problem var demektir.
Cevap sahibi5 ayO kadar çok haklısın ki toprağını sevmeyen çiçek te ölür. O yüzden sana uygun değilse bazı çiçeklerden vazgeçmeyide bilmek lazım. Çiçek öldü diye toprak değersiz değil.
Soran5 ayEvet aynen öyle
Soran5 ayBaşta vazgeçmez zor gelir ama zamanla alışırsın ben kendi içinde de bitirirsin
Soran5 ayVazgeçmek*
Cevap sahibi5 ayVazgeçmek biraz zor işte
Soran5 ayZor olduğunu biliyorum ama yapacak bişey yok
Cevap sahibi5 ayÖyle yapacak şeyler var ama yapabilmek önemli
Soran5 ayNeymiş
Cevap sahibi5 ayNormalde çok basit şekilde aklımdan unuturdum geçerdi ama 4-5 aydır eğitimdeyim ve 5 ay daha var ondan sürekli aklımda ve şu an çok yakınız ama ben rahatsız olmasın diye yaklaşamıyorum bile
Soran5 ayNe diyim Allah yardımcın olsun. Niye rahatsız oluyor ki bişey mi yaşadınız
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bence sorun değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayDemekki on planda olan şey şekil, sadece kendini kandiriyosun 😀
02 Yorumla
Soran5 ayKarşımda dünyanın en yakışıklı erkeği olsun karakteri olmadıktan sonra o da ilgimi çekmiyor. İkisi bir arada olmalı
- 5 ay
Doğrudur
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
5 ayGayet normal, insan beğenmediği biriyle yapamaz..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aydenklik şart
13 Yorumla
Soran5 ayEvet
Cevap sahibi5 ayyaş uyumu
we boy uyumu
Cevap sahibi5 aymerhaba
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Benim için karakter en önemli şey ama görünüş olarak beğenmediğim birine de ilgi duyamıyorum. Bu bir sorun mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler