Erkek arkadaşım benimle zorla ve isteksiz buluşuyorsa bu ilişkiyi bitirmeli miyim, yoksa onu düzeltmek için uğraşmalı mıyım 😕?

Ayrilırım diye korktuğundan zorla buluşuyor. Bunu hissediyorum. Buluşmaları devamli erteliyor. Özenli bir plan yapmiyor. Benden ayrılmadan beni idare etmeye çalışıyor ama kendini ruhunu bu iliskiye vermiyor. Bu yüzden defalarca ayrıldık, çok yalvarıyor, devamlı ariyor, ayrıyken her hafta arıyordu açmiyordum, bir sene geçti vazgeçmedi aramaktan. Ikna ediyor her şey farklı olacak diyor, bariz olan hatalarinı düzeltiyor ama yine de aynı durum devam ediyor. Benle zorla buluşuyor, hep erteliyor ve ruhunu ilişkiye vermiyor. Sanki beni elde tutması gerekiyor gibi bir hali var. Bu hafta sonu buluşacaktik yine hastalik bahanesi uydurdu buluşma ertelendi. Işe de gidiyor bu arada. 24 saattir mesaj atmıyordu aramiyordu, simdi "Balim" diye mesaj atmış.

Ben çok yoruldum ve sıkıldım. Bu adamı düzeltmenin bir taktiği var mı?

Erkek arkadaşım benimle zorla ve isteksiz buluşuyorsa bu ilişkiyi bitirmeli miyim, yoksa onu düzeltmek için uğraşmalı mıyım 😕?