Ve bir kişiyi daha Kore'ye kaptırdık iyi mi
Beyler pabucunuz şurda bir yerlerde olacaktı shsh
Beyler pabucunuz şurda bir yerlerde olacaktı shsh
Tercih edilmediğini hangi araştırmaya istinaden söylediğinizi sormayacağım çünkü öyle bir araştırma yok biliyoruz. Genelde hayatında Türkiye dışından kafasını çıkarmamış, hayatına açık şekilde yanlış olan insanları alan kişilerin hep bir Türk erkeği kötüleme huyu vardır bu hiç şaşmaz oysa dışarıdaki erkeklerin vaziyetinin genel anlamda çok daha kötü olduğunu bilmez.
Mesela Rusya’da erkeklerin geneli alkolik ve kadının eline bakan çok büyük bir kitle var bu yüzden orada kadın tırcıları vs bile görebilirsin çünkü kadınlar iş hayatının daha fazlasının oluşturmak zorunda tabi farklı sektörlere yönelmek zorunda olanlarda cabası ayrıca erkeklerinin sahiplenme duygusu da zayıftır.
Abd zaten karma bir ülke ve içerisinde barındırdığı psikopatlardan bahsetmeye gerek yok.
Örnek verdiğiniz Asya ülkelerinin bir çoğunda Kore vs gibi ülkelerde daha yeni skandal patlamıştı, elemanlar kendi eşlerinin, ailesindeki kadınların gizlice fotoğraflarını çekip satıyorlardı ve bu bir endüstri haline gelmiş adeta.
Avrupa ülkelerindeki erkeklerde de sahiplenme duygusu yok denecek kadar az, nüfus ortalaması oldukça yaşlı ve öyle resimlerde gördüğünüz gibi model tipli insanlar etrafta gezmiyor. Milletin ölüp bittiği İtalyanlar’ın çoğu pandemi ile düzenli el yıkamayı öğrendi, tuvalet sonrası elini bile yıkamıyordu çoğu.
Bence kadınlar şunu düşünmeli acaba biz mi tercih etmiyoruz yoksa Türk erkekleri bazı sebeplerden dolayı bizi mi tercih etmiyor çünkü bunu sorarlarsa ve objektif bakarlarsa bunun çokça nedenini görecekler ve burada mevzu başkalarını tercih etmek değil artık ülkedeki erkekler ilişki kurmak dahi istemiyorlar.
İşin özeti sağdan soldan duyduğu ile Türkleri genelleyip kötüleyerek yabancılara koşmak isteyen koşabilir, bu kişilerin bu toplumdan ayıklanması çok daha iyi olur.
Bayağı uzun olmuş da her neyse
Aslında seviyorlar ama naz yapıyorlar biliyorlar yabancıların onlara bir şey katmayacağını seven sevdiğiyle uğraşırmış mantığı bizi gömüyorlar ama seviyorlar
çünkü çok ucuzlaştılarını düşünüyorum bir kahve alıyorlar diyorlar ki bütün servetimi yedin bir tatil planlıyorsun yarı yarıya ödemek istiyorlar tamamını ben ödeyeyim gibi bir dertleri yok daha sonrasında gerçekten çok aşırı aldatıyorlar yani koca henry cavil bile Adam evli bir kadınla yetiniyor yani biz kimiz demiyorlar hiç. Daha sonra aşırı trip atıyorlar gerçekten bazen çekilmez bir hal alıyor evlendikten sonra aşırı derecede bakımsızlaşıyorlar aşırı derecede anneciler yani daha şunlar sadece benim aklıma gelenler birazcık düşünsem bulunun üstüne daha da çıkar sebepler
çoğu bakımsız çoğu göbeği burnunda çoğu aldatıyor çoğu annesiyle göbek bağı kopmamış çoğu bir aileyi geçindiremez daha da sayarım yani ben Türk erkeklerini tercih etmiyorum ilgimi tamamen kaybettim
Cevap
43Cevap
Tc erkeğinin egosu ve tribiyle uğraşılmaz 😅
Tercih edenler var illa ki herkes bir değil
Kadın cinayetleri ve şiddet en baştaki sebebi Maddi olarak yetersizler.
Kadınlara hindistan yaşamı gbi yaşam sunup Avrupadski kadnlarin eşlerine yasattg hayat gbi hayat vermelerini bekliolar
Fiziki olark da çoğu kendine bakmıyor
Tek gayeleri cinsellik başka bı artıları yk
Erkekler dini de anayasayı da kendi işlerine nasl geliosa öyle uygulamak istiyor nesini dusunim bunun. Kadnlar paragöz diolar akşam haberleri kadnlari dolandiran parasını alıp kaçan erkek haberleriyle dolu yabancı kadn die zirliolar ki anayasadan faydalanmasınlar die kaç tane instada yabancı kadn hesabı gördüm bizim erkekler tarafndan magdur edilmiş elinden cocug alınmış din desen erkeklerin dinden anladg tek şey 3-5 kadnla evlenmek birde kadnlarin size hizmet etmek icn yaratıldığı bunlarn nesini dusunim siddetn ve cinayetn bahanesi de nedeni de olmaz bu düşünülmeye açık konu bile değil
bu yaşamlara göre çok değişen bir şey, türkiyede iyice pasif hale gelmiş kadınların kontrolü ele aldığı aileler de var. bu hem modern , hem klasik tür ailelerde var. yani her ailede aynı şey yaşanıyor, her insan aynı gibi bir sonuç çıkaramazsın. feminizimle erkeğin kadın, kadının erkek role girdiği çok ilişki, aile vs var. genel anlamda söyledğin şey türkiye özelinde daha geçerli olabilir. ama bence sen bunu kendi yaşamın üzerinden değil üfürüp, savurup olabilecek en çok erkek egemenliğinin olduğu çok küçük bir kesim için söylüyorsun önce bu genellemeden çıkman lazım. yani bu neden yapılıyor kadınlar arasında; daha çok erkekleri sömürmek için, kadın zaten tangayla evliyken başka erkeklerle özgürce s. eks yapıyor, kocası çalışıyor evin kölesi olmuş ve kadın eline mikrofonu alıyor "kadınlar eziliyor, kadına şiddet, erkolara ölümmm" diyor. önce herkesin ayakları yere basması, kendi konumundan konuşması gerekiyor.
Erkek iş görüşmesi die yaptg sevgiliyle tatile gidiyor sorun YK ama dmi. Ya da 18-20 yaşındaki kız rezidansta bahçeli villada kalıyor sponsoru kim evli olan bir erkek ama sana göre erkek akşama kadr calisiyor kadn da onu aldatio dmi hihii ya da bn bunları kendi çevreme göre yazıyorum yksa bizim ülke böyle değil . Geniş aciyla bak dünya veya bu ülke cevremizden ibaret değil . Ekonomik olark erkekler yetersiz ondan secilmiyr bu kadr cigirtkanlik yapmanizn sebebi tercih edilmiyor olmanız. Kadına şiddet ve cinayetlerin artması da red yemeniz icn bı sebep hatta en büyük sebep. Kadını kısıtlamayi erkeklik sanan okz hemcinslern var hayatı kadına zehr eden bı suru sebep yazdm sana ama sen işine hangisi geliosa ona yorum yapıp onu cimbizliyorsun ki sokak röportajlarında kaç defa denk geldim kadın olsanız naparsnz die erkeklere soruolsr hepsi @ruspu olur parayı kirardm diolar bunu sokakta yanimizdan geçen sıradan insanlar erkekler söylüyor ve kadınlar esc olmaktansa evleneceg erkegn maddi durumunun iyi olmasına göre secmesi linclenio esc olsa sorun olmazdı yani malum erkekler bunu açıkça söylüyor hemde linç edio nasl bı çelişki bu
sen zihinsel olarak sığ düşünen birisin bu tür tartışmayla bir yere varamayız , daha entellektüel düşünme kapasitenin olması gerekli, yani sana şu soruyu sorduğumda; "türkiyede erkeklerin gelirleri neden yetersiz" bunun cevabı erkeğin kendisi değil. demen gerekiyor. bunu bile düşünemeyip türkiyedeki ekonomik şartları erkeğin üzerine yıkarsan , o zaman zengin koca avcısı olmaktan başka seçenek kalmaz kadınlar için, yani yozlaşıp şunu düşünürsün; benim bir hayatım var erkekler ekonomik olarak yetersizse bulabilirsem en zenginini bulurum.. ee bulabilsen zaten burada konuşmazsın.. o zaman bulabilme için senin özelliklerinin yeterli olmadığın ortaya çıkar. sadece güzellik bile çok çok güzel olmadıkça hiç çabasız insana iyi bir yaşam yaşatmayabilir, yani toplumun alt sınıfı bir erkeğin eline düşer, 100 tl ye cinsellik yaşatır çok güzel bir kıza. o yüzden her kadın toplumda kendi değeri kadar (bu çok kapsamlı bir konu) değer görür. bu kriterler aşağı yukarı belllidir, bunun dışında çakal zekayla, cinsellikle, kendi bedenini olabildiğince güzel gösterebilmekle ENAYİ , YANİ PARASINI KADINA YEDİRECEK ADAM BULABİLMEKLE bir çok şekilde kadın daha iyi yaşamı belki kendine yaratabilir. çoğu durumda iyi yaşam "ahlaksızlıkla" mümkündür bunu esc lik olarak düşünme, zihniyetin ahlaksızlığı, yani doktor bile sadece tıp okudu diye zengin olmaz mutlaka ahlaksız olması lazım zihniyet olarak.
İşine gelmiyor düşüncelerim die bn sığ olmuyorm bn genel olark topluma göre yorum yaparken sen anca bana yorumla herşeyi 😄 çünkü senin amacn burada genel olark tartışıp yorumlamak değil bir kadın oldgm icn bnle kavgaya tutuşmak haliyle senin gbi olan çok var burada onlarla kavgaya tutuş sen işine gelmeyen yorum yapanlarn yorumlarina atlama
Siz bir bir sayın erkekler olarak evlilik için her gün onlarca kişi Endonezyaya gidiyor. Rusya, Ukraine ve diğer slav ülkelerine gidenleri Zaten Saymak mümkün değil. Bu gidişle evde kalacaksınız ya da böyle bir bir sayıp evlenen arkadaşlarınıza sevineceksiniz.
TC erkekleri hem karnım doysun hem de pastam dursun istiyor. Kadından maddi manevi her türlü desteği bekleyip, kadına gelince , 2-3 kuruş para harcayınca "kadın benim param yiyor." Diyorlar. Kadını hizmetçi olarak görüyorlar. Neden TC erkeği tercih edilsin ki. Aklı olan TC kızı , TC erkeği ile evlenmez.
senin zihnin sürü psikolojisiyle hareket ediyor, bunu hiç düşündün mü? mesela şöyle düşün 30 yıl önce dövme türkiye de yoktu! belki yapan linçleniyordu, şimdi? yani bişeyin iyi olduğu ile ilgili şey sadece "ilüzyondur"
30 yıl önce dövme yok muydu? 😂😂Onun için mi İbo Asena dansözlüğü bırakmadığı için vaktinde topuğuna sıktırmış? Onun için mi Bergen’i kocası eve kapatıp içip içip dövmüş? Ayılmaya kalktığında , sahneye döndüğü sıralarda yüzüne kezzap atmış? Bir de üstüne öldürmüş.
Ayrılmaya*
Kaldı ki bu ülkede içip içip eşini o yıllarda döven ünsüz olan dolu erkek de vardı. Ben medyaya yansıyan kısmını dedim. Bir araştırılsa daha dolu çıkar ailesinde (anne-babası arasında) fiziksel şiddet içinde büyüyen çocuklar.
@mercan__00 sen erkeklerin şiddetinden mi bahsediyorsun , olay bu mu? buysa, türkiyede erkeklerin şiddetinin kaynağı şu an tam olarak kadınlar. bunun geçmişte gelişimi kadını haklı gösterebilir. eskiden gerçekten kadın emek verse bile genel olarak erkekler kadına eziyet ediyormuş, bu bahaneyle feminizim üretildi.. feminizim aslında kadınların erkeklerden şiddet görmemesi için (ama haklı anlamında, manipülasyonla erkeği sinirlendiren şiddet görür) yaratıldı, fakat feminizim yanlış yorumlanıp, erkeklere karşı güç olarak gösterildi ve tüm kadınlar öyle anladı, bundan sonra kadınlar "erkeklerle biz eşitizzz" demeye başladı, çalışma hayatında ve heryerde eşitlik söz konusu oldu. bu kez tabi bu insan doğasına ters olduğu için "erkek çok ama ADAM bulamıyoruz" söylemi ortaya çıktı.. yani erkeğin erkeklinği yanlış şekilde kadınlar elinden aldı. sonra artır tro, femboy, türü ya da kore tipi erkekler gündeme geldi. ama şunu söyleyeyim ; kadının doğası bu tür erkekleri istemiyor.. peki bu nasıl oluyor? yani kadın da hiç bir şekilde istedği erkeği, erkekte hiçbir şekilde istedği kadını bulamıyor? insan zihni sistem zihnine göre "yönetilebilir, kontrol edilebliir" durumdadır. ve zihninle bunu aşamazsan seninle kukla gibi oynarlar.
Türk erkekleri düğün masrafı ve başka şeyler adı altında soyulduğunu biliyor çünkü tercih edilmemesi normal. Garibim Koreli ne bilsin başına gelecekleri.😂😂
Bakımlı değiller. Aldatırlar. Ana kuzuları. Elbette istisnalar da var ama maalesef kaideyi bozmuyor. O yüzden tercih edilmiyorlar artık
nasip 😊 herkes gitti yerde, kabul gördüğü kalpte mutlu olsun
Türk erkekleri zaten yurtdışına gidiyor. Tr de erkek ve türk yanyana kalmamış olması normal. Siz hırtlarla idare edin artık. :D
Bence tam tersi Türk kızları pek tercih edilmiyor artık. Saçma sapan isteklerinize tahammül edemiyoruz.
Genellemeyim ve üstüne alınan damlayabilir lakin cevap vermemek kaydıyla türk erkekleri genellemiyorum ama çoğunluğu mal.
Türk erkekleri Endonezyadan gelin alıp geliyorlar hatta iş ticarete dönmüş durumda turlar düzenleniyor ama sen öyle düşün
Çünkü çoğu kadın gibi kızmayın ama 😂 makyaj bile yapıyorlar 🤣
Şurda bir kaç pabuç vardı bende diyom nerden geldi
Hep onlar mı bizi Slav kızları ile mukayese edecek? Öyle mukayeseye böyle tercih…
Tam tersi, Türk erkekleri elini taşın altına koymaktan vazgeçti, evlilik oranları düştü. Şahsen çok da iyi oldu. Umarım daha da düşer de sebep olanların burnu bir güzel sürter
Türk erkekleri kızları artık yabancılarla evleniyor kayıplar veriyoruz memnun değilim
Tercih etmeyen türk kadını değildir. Kırma ve diğer ettnik kokendendir
Türk her zaman iyi köşeye gitme mikro pipiyi gor
Ben türko erkeklerinden devam yabancılarla anlaşamam
Sadece erkekler mi kadınlar da tercih edilmiyor. Kim kimle mutluysa onunla olsun herkes.
Türk erkeği katalog ürünü mü de tercih edilsin? Seven sevdiğine her türlü kavuşur gerisi hikaye.
İsteklerinize yetemediği için kabul etmiyorsunuz 😅😅 Her şeye maddi baktıkları için kadınlar
İnsanlar bazen kendisinden farklı bir kültüre merak duyabilirler buda öyle bir şey bende türküm banada hep kürt erkeği aşık oluyor mesela
çünkü kadınların istekleri bitmiyor tek dertleri menfaat. umrumuzdada değil zaten. siz 2 koreli ile evlenirsiniz biz 10 rusla
Abazalar haric tr kizlarini isteyen erkek de yok rus kizlariyla evlenen cok erkek var
Çekilecek gibi değiller
Yabancı bulsam bende bir tane
:D Sizin papuçlar dünya damlarına dağılmış :) Beyaz et ticareti var ülkemizde :)
Gerçi karabük vakasından sonra küçük çaplı bir siyah et göçü de almışız.
Yaw he he😂😂😂😂sen buldun mu bir erkek çinli bile olsa kabulumdür😂😂
6k yababcı damat varken 30k yabancı gelin var kim nasıl tercih edilmiyor
Yabancı evlilik istatistiklerinde gelin sayısı damadı 10 a katlıyor ama sen bilirsin ağlak
Erkeklerde çok takmıyor, la top gibi kore erkekleriyle takılın siz
Akılları sadece bel altına çalıştığı için
Kadına değer vermeyen bir ırk tercih edilmez🤷♀️
O bi tık Türk kızlarının özentiligi dgfg
Güvenilir değiller
Genelleme içeren şeyler saçma
Kış geldi harbiki eve Odun lazım 😅
Tercih etmeyenlere sormak lazım
Türk kızları tercih edilmiyor baksana 80 milyon nüfuslu bir ülkedeki tüm erkeklerden red yemiş
Erken boş alıyor ve çükküsüleri göccük deyi 🙄🙄
Siz kendi halinize yanın bizlik sorun yok
Evet herkes kendi dengini bulmalı 😉
Bu ülkeden çoğu insan artık umudunu kesti
sorun yok evlenmek istemiyoruz zaten bizde
Tüh, keşke koreli erkek olsaydım.
Burunlarından kıl aldırmadıkları için
Bilmiyorum ama haklısın
Kendi adına yaptığın yorum bu
Ben zaten hiçbir zaman tercih edilmedim ki
Merak etmeyin henüz gitmedim😀😀😀😋😝
Türk erkekleri karı gibi oldu ondan.
Yoo ben ediyorum
Ediliyor
Şansımız azalıyor 🤣
Hangi erkekler tercih ediliyor bacım
Ne olur sen olma o
Niye ben olmim
Tabiri caizse buradan gözüme kestirdiğim kız sensin seni alıp buradan Gitme peşindeyim de ondan😃
Ne diyim kolay gelsin 😃
Teşekkür ederim emeğe çabaya saygıdan ufak bir yardımcı olmak ister misin😃
Emek çaba hmm..
Klavyede harflere dokunmak çok mu yordu?😃
Güzel laf sokuyorsun da emekten kastım bu değildi zaten sana Emek göstermek senin için çaba sarf etmek için ben fırsat istiyorum Sadece yoksa emekmiş çabaymış sana kurban olsun yoluna lafı olmaz😃
Çok tatlısın ama yaşın kurtarmıyor 😃
Hayır kurtarıyor 30 olcam Mayıs'ta burdaki yaş düzeltilmiyor biliyosun 😃birkaç ay fark vardır aramızda sadece. Birkaç ay için üstümü çizme elimde olmayan bişeyden dolayı 😃
Koreye mi gidiyorsun
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?