Sizi seviyor ama aşık değil.
Huzur sadakat sakinlik ve güven var.
Ama aşırı yoğunluk heyecan ve çok canlı duygular yok.
Siz devam eder misiniz?
Sizi seviyor ama aşık değil.
Huzur sadakat sakinlik ve güven var.
Ama aşırı yoğunluk heyecan ve çok canlı duygular yok.
Siz devam eder misiniz?
Kendimden pay biçerek cevaplayacağım. Aşık olduğum kız için kendime o kadar saygısızlıklar yapmışım o kadar benliğimden uzaklaşmışım ki. İçimdeki aşk bittikten sonra lan bunu nasıl yaptım dediğim 100 olay 100 huyumu farkettim. Bu yüzden aşık olan insanın değil seven ve değer veren insanın karşısındakini daha mutlu edebileceğini düşünüyorum
Bu anlattığın ilişki tipi bence “güvenli liman” tarzı 🥹⚓ Huzur, sadakat, sakinlik, güven… Bunlar çok değerli şeyler. Ama aşk kıvılcımı yoksa ben uzun vadede eksik hissederim, içim tam dolmazdı sanırım 💔
Ben devam etmezdim, hem kendimi hem onu yarı yolda bırakmış gibi olurum. Senin kalbin hangisine daha yakın, fırtınalı aşka mı yoksa huzurlu sevgiye mi? 💭✨
Cevap
10Cevap
hayır devam etmem.
Bisey sorayım mı sana
Evet
Hayır kedide ilgi gösterip mamasını suyunu verince beni seviyo sonuçta aynı şey
Ah be doğru diyorsun sanırım. Peki aşık olan nasıl anlaşılır ki
Seninle geleceğe yönelik planlar yapar seninle ilgili küçük detayı bile hatırlar sen unutursun o unutmaz zaman ayırır daha çok vakit geçirmek ister bu arada aşık değilse sadakatine güven olmaz kafası kolay karışabilir
Teşekkür ederim sağol. Ama genelde çiftler birbirini seviyor bence çok nadirdir tutkulu aşk yaşayıp hisseden.
Çünkü bu anlattıkların benimkinde de var ama birşeyler eksik tutku merak eksik. Diğer anlattıkların var evet.
Bence çiftlerin yüzde 90 i birbirini seviyor ama aşık olan çok az.
Senin anlattıkların sevgi kategorisinde bence.
devam etmem sevdiğinle değil seni sevenle ol
𝑶𝒇𝒇 𝒔𝒊𝒛𝒅𝒆 𝒄̧𝒐𝒌 𝒂𝒔̧𝒌 𝒎𝒆𝒔̧𝒌𝒆 𝒕𝒂𝒌ı𝒚𝒐𝒓𝒔𝒖𝒏𝒖𝒛 𝒔𝒆𝒗𝒎𝒊𝒚𝒐𝒓𝒔𝒂 𝑺𝑮 𝒅𝒊𝒚𝒄𝒆𝒌𝒔𝒊𝒏
Ne yazdın tam yaz bari
Dedim. Ki siz aşk meşke takıyorsunuz sevmiyorsa SG diyceksin
Sevmiyor değil birseyler eksik kısaca anlatim mi 3,5 cümle ile? Sevmeyen insanın yanında durulmaz tabi de biseyler eksik kararsız kaldım.
Ne mesela
Hoşlanıyorsam konuşmak isterdimm🙂
Kadınlar bunu istemiyor ya
Sevmesi yeterli aşk basit bir şey değil.
Zor. olir öyle
Etmem.
aslsa devam etmem
Edilir.
Etmemm
Ben devam etmezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?