Bu kadar basit değil, olmamalı. Bu kadar vicdansız nasıl olunabiliyor aklım almıyor. Hayatında olan insana saygısı olmayan, onu görmezden gelen bu zihniyetlerden uzak durun. Kıymetinizi başkalarının ilgisine eşdeğer kılmayın. Yolunuza bakın. Mutluluğunuz kimseye bağlı değil.
Tipik narsist örüntü bu. Sakın mücadeleye etmeye kalkma. Daha çok düşersin, daha çok üzülürsün. Sessizce uzaklaş, kendine kendi hayatına bak. Farkındaysan o kadar açıklamana rağmen senin söylediklerine değil, kendi işine gelen kısmına cevap veriyor sürekli. Ve seni anlamaya asla çalışmıyor. Uzaklaş ordan, daha fazla incitme kendini..
Vazgeçmek zor gelecek sana. Çünkü narsistler iyi de manipülatif oluyorlar. O yüzden daha çok onu kaybetme korkusuyla, onsuz napcam gibi sorularla uğraşırken bulabilirsin kendini. Ama unutma, sen bu yaşına kadar onsuz geldin zaten. Onca yolu onsuz yürüdün, onca şeyi onsuz aştın. Yine o olmadan yoluna aslanlar gibi devam edebilirsin. Sadece kendine güven bu yolda, sadece kendine sarıl. Gerisi hiç önemli değil.
Destek istersen her zaman buralardayım, yalnız hissetme kendini. Yukarıda anlattıklarıma dikkat edersen çok sürmez merak etme. Yeter ki kararının arkasında dur.
Ya ne sevgisi Ergen ergen canım canım insanları seviyorsunuz sonra acısını çekiyorsunuz Biraz kendinize saygınız olsun Gık mı diyo s. ktr git diyceksin bak nasıl köpek oluyo Olmuyomu s... trsin gitsin zaten çokmu lazım
Hayallerini yesinler senin s. tr git hayallerinin peşinden sen de vur tekmeyi Senin bana saygın yok benim hayallerime saygın yok ağızları yaparsa gülerek bi tekme daha vur
O kadar insanın ne dertleri var Git onkoloji koridorlarında gez bi Git yaralı bi askere bak kolu bacağı kopmuş git yoğun bakımlarda yatıp bir tane derin nefes alamayan insanları gör Senin derdin onlar için bulunmaz nimet Hayalleri varmış Allah'ın ergeni Adam olucaksan seni seven kadınla sırt sırta vererek ulaşıcaksin hayallerine Erkek gibi yazmış bide
Okurken sinirim bozuldu. Adam olmayı beceremeyen erkek kişisi seni... Kendi istediğini yapacaksa kimsenin hayatına girmesin bu tip. Kendi kendine yaşasın.
Ablam bu s. dikli yüzünden sakın üzülmeye filan kalkma. Allah seni seviyormuş da yolundaki taşı kaldırmış..
Böyle mesajlar görmek bile insanın içini acıtıyor gerçekten 💔 Sen duygularını ortaya koymuşsun, o ise hem tutarsız hem de bayağı bencil davranmış. “Menfaatim bitince çekip giderim” kafası var resmen.
Bu onun karakterini gösteriyor, senin değerini değil. Sen sevebilen, emek veren taraftasın ve bu büyük bir artı ❤️ Sence o senden ne “bekliyordu”, bu kadar hesapçı konuşmasının altında ne var? 🧐
0
2 Yorumla
Soran
5 ay
Evllik sadece belki bu kız ailemle birlikte yaşamımızı kabul eder düşüncesindeydi olmayınca da zaten mesajlarda göründüğü gibi Sevgi falan değil onun ki
Ahhh canım ya aileyle yaşama şartı baya soğuk duş etkisi yapmış sende 🥺💔
Bu kafadaki biri için sevgi bir seçenek değil zorunluluk gibi olmuş sanki 😒 Menfaati “aman aile düzenim bozulmasın” olunca senin kalbin hiç hesaba katılmamış.
İyi ki de olmamış bu arada çünkü böyle başlasa ileride “şunu da kabul et bunu da idare et” diye diye seni tüketirdi 😶🌫️ Sen aile değil sevgi ilişkisi istiyorsun bu çok net belli.
Şimdi biraz canın yanıyor biliyorum ama uzun vadede ciddi anlamda kurtulmuşsun diyebilirim ✨ Önüne bakarken de sakın “ben mi abartıyorum” deme çünkü hiçbir şey abartı değil burada. Sen gayet makul bir şey istemişsin o ise hazır bir düzen aramış.
Bir dahaki sefere soru: “Beni gerçekten ben olduğum için istiyor mu yoksa hayat planına uyduğum için mi?” olsun tamam mı 🧠💕
Neden bu kadar kendinizi aciz bırakırsınız? Merhaba deyip de neden Tanımaya calismazsiniz? Kapattiginiz kapılar sizi gordugunuzde yok ediyor neden anlamazsiniz ki?
Sorun şu ki yani canı isteyince seviyorum deyip görüşüp sonra konuşmayı kesmesi sosyal medyada tanımadığı kızları takip etmesi iletişim kurması en başından beri böyle benim duygularımı umursamamasi sonra da işte solist olucam herkesle konuşur görüşürum buna kimse karışamaz deyip konuşmayı kesmesi yine
Ben de kadınım sorum özel k. bakma birliktr oluyor musunuz? Evet se cevabın seninle sadece yatıyor gözü dışarıda kullanıyor yani ne derse desin inanma her zaman davranışa bak söze değil. Kende değerini bil lütfen🌸
Yani evllik üzerinde konuşuyorduk evleniriz sandım ama tam birliktelik olmadı tabi aileler de biliyordu o da biliyordu bu devirde kimse aileyle birlikte yaşamak istemez ev üstüne vermez kızını o da belki bunu kandırırım diye düşünmüştür ,😥