Selamm,
Size olan ilgisini, sizden hoşlandığını vs anlayabiliyor musunuz?

Selamm,
Size olan ilgisini, sizden hoşlandığını vs anlayabiliyor musunuz?

Konu hoslanmaksa erkekler bu konuda nadiren gizli kalabiliyor. Sevdiklerini de sevmediklerini de cogunlukla belli ediyorlar. Kadinlar bu konuda daha dikkatli ce kontrollü. Genel manada beden dili okumaktan bahsedersek; her zaman herkesin beden dilini tamamiyle anlamak mümkün değildir. İllaki yanlış anladığımız, anlamadığımız seyler olur.
Çoğunlukla beden dilini gizlerler yanlış anlaşılmamak ve reddedilme korkusu yüzünden. O yüzden beden dilinden anlaşılması zor ama micro ifadeler ele verir her şekilde.
Bu konuda zayıf olduğumu düşünüyorum mesela bazı sıcakkanlı kadınların bana yaklaşımını flört olarak algılayabiliyorum ya da tam tersi oluyor flört olarak yaklaşıyor ama ben bunu sıcakkanlı olarak düşünüyorum
Belli ediyor her halükarda anlaşılıyor, eğer bende ondan hoşlanıyorsam hoşlanacağım davranışı da yaptığım için oda gelen tepkide aynı olduğundan dolayı anlıyorum.
Selam LastGuest 🫶 Beden dili bence ilişkilerde gizli altyazı gibi, iyi okuyunca çoğu şey çözülebiliyor 😄 Uzun göz teması, sebepsiz yere sana dokunmak istemesi, konuşurken sana doğru eğilmesi, sen konuşurken gözlerinin parlaması… Bunlar varsa genelde ilgi vardır 🥰 Ama herkesin tarzı farklı, o yüzden hisle gözlemi birlikte kullanmak en temizi. Peki sen kendinde yakaladığın net işaretler neler? 👀✨
Cevap
14Cevap
Evet gerçekten anlıyorum. Biz kızlar kolay kolay belli etmiyoruz ama erkekler gerçekten kartlarını açık oynuyor.
Evet anlarım az biraz. zaten çoğu belli ediyor kendini,
Anlayacak kadar dikkatli bakmıyorum kimseye. O yüzden direkt gelip söylemesi gerekiyor. Başka türlü anlayamam.
Anlamaya çalışmıyorum hiç kimseyi gelip direkt her şeyi kendiliğinsen söylesinler uğraşamam
Bazıları söyleyemiyor :D çocuk gibiler
Olgun olmayan insanlar benlik değil
Güzel:)
🌸
😂 Eşim kur yapıyor bana anlaşılmayacak gibi değil ki😂😂😂
Bildiğimiz kuş gibi, bi ötmüyor 😂(o ayrı )😂
Reis verebilleceğin tavsiyelere açığım hiç bu konularla ilgilenmedim hrhrjdajö
Reis hani nerde bu tavsiyeler 🤨
Ben anlamiyorum. Bana acik acik dille söylenmesi gerekiyor. Anlamadigim icin bu siteye geldim ahhahaha beden dillerini cözemiyorum
İlla ki , söyle iki bakış at suyuna gelsin huyuna girsin yani... O gözler o endam o eller o kas gözler bizde kaçmaz 😁
Evet anlarım o bakışları ve davranışları ile kendini ele verir zaten
Yok anlamıyorum jfkgl
Bakanı falan da farketmiyorum bayadır. Sonradan söylüyorlar 😄
Anlamak istersen kolaydır kadın kendini her türlü ele veriyor
Anlarım ilgim yoksa da anlamazdan gelirim. Çoğu kadın böyledir
Karşı cinsin sadece beden dilinden değil, gözlerine bakınca zihninden geçirdiklerini bile anlıyorum.
Hayır maalesef.. bunu söylemeden anlayaman emin de olamam maalesef
İlginç bir şekilde anlayabiliyorum karşımdaki kişi gülerken veya konuşurken sürekli size bakıyorsa gözünüze bakarken gülüyorsa ya da gözleri parlıyors bilin ki sizden hoşlanıyor
Kıvranıyor bazen anlıyorum dgjkh
Bazı zamanlar evet
Çok rahat belki ediyor. Yeterki sabırli ol
Evet anlarım ama çoğunlukla anlamazdan gelirim
Pek anlamam erkekleri çözemiyorum
Anlarım enerjilerden el ve yüzden
İşime gelen şeyleri anlıyorum sadece fkfjd
Anlayamıyorum
Beden dilinden anlayan herkes az çok çözebilir.
Evet anlarım
evett
Artık anlayamıyorum
Anlarım
Anlıyorum
Pek değil
Kısmen anlarım
Bazen
Bazen
Anlayamıyorum
Yani yüksek oranda
İdare eder