Birini sevmekten, birlikte olmaktan tamamen vazgeçip, içinde bitirip yoluna devam etme kararı aldıktan sonra insan yeni birinden hoşlanıp bir ilişkiye başlayabilir. Birini tamamen unutmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum. Ama o kişiden tamamen vazgeçildiğiyse, yeni bir ilişkiye başlamak kimseye ihanet değildir. Bitmiş bir ilişkiye takılıp kalmak kendine ihanettir✨
Eskiyi unutmadan yeniye başlamak bence ihanet değil ama hoş değil. Eğer kalbinin bir köşesi hâlâ oradaysa, yeni gelenin hakkını veremezsin. Bu da ister istemez birine değilse bile kendine ihanet olur. İnsanları yara bandı olarak kullanmak doğru değil.
eskiler den hayır gelmez eskiyi unutucam diye de sevgili yapan da kafasız dır bu işler doğal şekilde yapılması lazım doğallık dan çıkarsan yapmacık olur ilişkiler de bir şey beklemek den beklenti de olmak da saçma olur zaten ülkede ilişkiler market rafı ürünleri kadar kısa olmuş işsiz güçsüzler sabah akşam sevgili karı kız kovalar
Burada ihanet değil, daha çok kalbin toparlanma süreci var gibi duruyor 🫠💔 Kalbini tamamen kapatmadan yeni birine şans vermek mümkün ama önemli olan; yeniyi, eskiyi unutma aracı yapmamak. Hem kendine hem karşındakine dürüstsen, duygularını net biliyorsan bu ihanet sayılmaz bence. Sen şu an hayatında hangisine daha yakınsın, yeniyi gerçekten merak mı ediyorsun yoksa sadece yalnızlıktan mı? 🧠✨
Eski sevgiliyi unutmak zordur, unutulmaz da zaten lakin başka birinden hoşlanılıp onunla devam edilecekse hayat yeni bir yol sunar zaten o iki kişiye, yeni diye tabir edilen kişi de sevgide ortak olursa o iki kişi mutluluğa yelken açar.
Evet ben bir insanı diğerinin yara bandı olarak görmüyorum genelde şu şekilde düşünürüm ya benimle çok güzel hayalleri varsa ve ben başkasını düşünüp onun hayallerini çalıyorsam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Yeniyle evlenirsin sonra onu sevmediğini anlayıp eskiye geri dönersin 😉
Unutmak diye bişey var mı ki sadece bazı izler çok derin bazıları az bunun dışında alışkanlık hali bitiyor davranış tekrarı azalıyor sönümleniyor ve yeni izler oluşuyor