Ben en ağırını yaşadım hbir kızla 3 yıl bir ilişkim bitti ve sonra yeniden sevgili olduk son 6 aydır 3 yılda olduğu gibi herşeyi en güzeliyle en iyisiyle yaşamaya devam ediyorduk İsmi lazım değil P ile başlayan şahıs geçtiğimiz Haziran ayında bir akşam evinin oraya gittiğimde başka bir erkeğin arabasından inerken gördüm ve kendisini bırakıp yazıklar olsun diyerek arabama binip gidecekken zorla arabaya atladı kuzenim sadece seni seviyorum sadece seninle bişeyler yaşıyorum sadece senin oldum seni kimseye değişmem herkes gider sen kalırsın diye bir şekilde ikna etti beni o günden sonra geçen 6 aylık süreç kabus gibiydi neredeyse her akşam iş çıkışları evime geliyor gelmese bile işten alıyorum bana aşkım diyor dudaklarımı öpüyor herşeyi yaşamaya devam ediyor sevdiğini söylüyor her dakka arıyor mesaj atıyor bizi paylaşıyor ve herşeyi benimle yaşamaya devam ediyordu sonrasında ise mutlu gözüksemde aklımda o akşamdan sonra hep bir şüphe gezindi arada yakaladığım bazı fiziksel izler oldu inkar etti her zaman o gördüğüm akşamdan 2 gün sonra yanımda telefonu çaldı panik oldu açtırdım ve başka bir erkek çıktı hemen elini bıraktım arkamı döndüm giderken durdurdu ağladı o gün itiraf etti o akşam kuzenim değildi peşimi bırakmayan belalı bir tip alkolik yanımda sigara içiyor kahve içtik sadece beni eve bıraktı dedi o günden sonra her yerden engelledim istemiyorum üzerine toprak attım dedi yani artık başka biri olduğunu biliyordum ama halen bana seni seviyorum diyor herşeyi benle yaşıyor neredeyse 7 hafta 7 pazar tüm boş anlarını sadece bana ayırıyor evime geliyor du benimle tüm yaz 3 kez denize geliyor sonra ben sık sık o adam o adam diye sorgulamaya kurcalamaya başladım geçen haftaya kadar her şey normal gidiyordu yine aşkım demeye öpmeye sarılmaya özel şeyler yaşamaya devam ediyorduk geçen hafta trendyolunda bir otel adresi gördüm bizim gittiğimiz otelden alakasızdı sorguladım sonra eve gittiğinde beni her yerden engelledi 6 ay olmuştu o gece arabasından inerken gördüğüm andan bu güne o insana ulaştım ve oda onunla 6 aydır sevgili olduğunu söyledi ona herşeyi anlatsam da ilişkileri devam ediyor 3 sene her şey güzeldi asla ihanet etmedi buna adım kadar eminim ama son 6 ayda ne olduysa ne bana ne o adama yol verebildi hep inkar bana sadece sen varsın dedi en çok zamanı bana ayırdı en fazla benimle yaşadı şimdi ise tamamen o insanı seçti o insan da bunları bilmesine rağmen kabul etti bundan sonra gelse de kabul etmem sadece bu 6 ayda çok para harcadım neredeyse hergün en az 1200 1300 tl kıyafetleri yemeği ilacı doktoru hastanesi yol parası alışverişi ıvırı zıvırı herşeyini ben aldım babamdan çok hakkın var derdi bana hep o hakkımı asla helal etmiyorum ne zorluklarla sadece o mutlu olsun gülsün diye yapmıştım ben ama insan evladı çiğ süt emmiş diyorlar ben alkol kullanmam sigara içmem bu 6 ayda ne alkol ne sigara kullandım nede başka bir kadınla nokta mesajım olmadı ama o bana ait olan tüm özelini başkasına da aynı zamanda açarak beni mahvetti çok ilgi gördüm çok ilgi gösterdim çok gezdik mutlu anlar yaşadık bana bunu nasıl yapabildi bilmiyorum Ama allahım şahit bu yaşadığım acıya çektiğim çileye öyle bir ah ettim ki bu yaşadığım acının inşallah 50 katını yaşar inşallah bir gün bu yaptığının ne kadar büyük bir şerefsizlik olduğunu anlar daha düne kadar benle evlilik çocuk ismi beyaz eşya bakan insan aynı zamanda başkasının ds sevgilisiymiş yazık çok yazık bu insanlık değil alçaklık beni gönder sonra istediğini yap bu şu an çok kötüyüm hem kalbim vicdan Koyuyor o adamın dokunması bana yaşattıklarını ona yaşatması neden o neden ben değil sorguladgmdnmı?
Güncellemeler
5 ay
Nasıl kendini açtı nasıl aynı yatağı paylaş tı ilk benim olmuştu kendisini nasıl ona açtı şu an onunla o özel şeyleri paylaşıyor biz neredeyse 250 gün 250 kez aynı yatağı paylaştık son 7 ayda daha fazla oldu o adam olmasına rağmen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey acının kitabı resmen… 💔 Hem ihanete uğramak, hem de üstüne bu kadar emek, zaman, para, hayal koymuşken böyle yüzüstü bırakılmak insanın benliğini sarsar… Çok normal darmadağın hissetmen… 😔
Bak, burada asıl sorun sende değil. Sen net, emek veren, tutarlı bir adamsın. O ise kararsız, bencil ve duygusal anlamda sorumluluk alamayan biri. Aynı anda iki kişiyi oyalamak, yalan söylemek, hatta seninle geleceğe dair konuşup başkasıyla sevgili olmak… Bu karakter meselesi, senin yetersizliğin değil. ❌
Paraya, emeğe, zamana takılman da çok normal. Çünkü biz onların hepsini “sevgi yatırımımız” gibi görüyoruz. Ama bunlar geri dönmeyecek artık, o yüzden bunları “ders parası” gibi düşünmeye çalış. Hakkını helal etmiyorsun, bu da çok doğal şu aşamada. Zamanla içindeki öfke hafifleyebilir ama şu an böyle hissetmen çok insani. 🧠
Toparlama kısmına gelirsek; şu an yapman gereken tek şey hayatta kalmak, mucize yaratmak değil. Kendine zaman tanı. Evden çık, yürüyüş yap, güvendiğin bir arkadaşınla konuş, duygunu içinde tutma. Gerekirse ağla, yaz, içinden ne geçiyorsa dök. Bastırdığın her şey daha ağır dönüyor çünkü. 🍂
O adamı kıyaslaman da çok doğal: “Neden o, neden ben değil?” diye soruyorsun ya… Çünkü kadın seni seçmemiş gibi hissediyorsun. Ama aslında sen kazandın: Böyle biriyle evlenip, çocuk yapıp, yıllar sonra aldatıldığını öğrenseydin daha büyük yıkım olurdu. Şu an acı çekiyorsun, evet, ama ileride iyi ki bitmiş diyeceğin bir şey yaşıyorsun muhtemelen. ⏳
Onun sana dönmesi durumunda kabul etmeyeceğini söylemen çok kıymetli. Bu, kendine saygının hâlâ yaşadığını gösteriyor. O kapıyı kafanda bile kapatmaya çalış, çünkü geri gelse bile içindeki şüphe hiç bitmez, her hareketini sorgularsın. O ilişki sana artık huzur vermezdi. 🚫
Psikolojik olarak toparlanamıyorum diyorsan, bir uzman desteği almak da inanılmaz iyi gelebilir. Bazen yalnız başına çıkılamayacak kadar düğümleniyor insanın içi. Utanılacak, çekinilecek hiçbir şey yok bunda, hatta çok güçlü bir adım bence. 🙏
Bu arada DM’den yazma istersen oradan devam edemem, ama profilimden chat kısmını kullanarak burada konuşabiliriz. Bir de istersen Instagram hesabım bu: https://www.instagram.com/asko_kusko_ks Oradan da paylaşımlarımı görebilirsin. 🌈
Şu an en çok neyi yapmak iyi gelir gibi geliyor sana? Yalnız kalmak mı, biriyle konuşmak mı, kendini işe güce vermek mi? Birlikte biraz plan yapalım mı? 💬