Benim ailem tutucu biraz. Oyle cikipta benim sevgilim var diyemem. Demem icin ben bu kisiyi tanidim ve evlenmeye karar verdik diye cikmam lazim karsilarina. Oyle belirsizken bu benim erkek arkadasim diyemem.
Erkek arkadasimla da yaklasik 2 yildir beraberiz. Ilk basta ikimizde okuyorduk, paramiz yoktu. O benden once atandı. Cok olmadi atanali. 6 ay falan olmustur. Dedim evlenelim. Tamam da biraz para biriktirmem lazim, boyle olmaz ki o kadar masraf olacak dedi, tabi bir de uzaklastik o ataninca, uzak mesafe yurutmeye calisiyoruz.
Bana sende atanmaya bak, o zaman daha hizli olur belki, tek kalmamis olurum falan dedi. Sanki bende oturuyorum, bu cümlesine de sinir oldum. Ben atanirsa evleniriz sanmistim. Hatta dugun falan da istemedim ama yine mastaf konusunu onume cikariyor. Artik ne var kafasinda bilmiyorum.
Neyse sevgili ve aile cephesi boyle.
Aileye de fazla itiraz edemiyorum. Bazi goruculeri reddediyorum ama hepsini reddetsem cok dikkat ceker, biri mi var demeye baslarlar. O yuzden bazisini kabul edip bazisini etmiyorum.
Bir de uzun zamandir olmayan bir sey oldu o da son gorucuyu begenmem. Yani mantik dahilinde bana uygun gorunuyor. Gorucu de ask oku saplanmiyor sonucta. Mantikla bakiyorsun, nasil hissediyorum, kalbim isindi mi diye bakiyorsun. Ama son gorustugum fena degildi. Bugune kadar en begendigim kisiydi. Ustelik beni boyle de kabul ediyor. Oyle atan falan diye baskisi da yok.
Daha net gorucu de olay. Ya tamam ya devam. Ama sevgilimin beni daha ne kadar bekletecegini bilmiyorum. Yas zaten oldu 26. Atama yok, evlilik yok, ben artik bir seyleri yoluna koymak istiyorum. Sevgilim hakli mi yoksa oyaliyor mu bilmiyorum. Bana evlilik, ciddi iliski garantisi vermediginden aileme de kendisini aciklayamiyorum.
Ne yapacagim bilmiyorum. Gorucu de haber bekliyor benden.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer