“Ben böyleyim” bahanesi sence geçerli mi, yoksa isteyen insan yolunu mu bulur? Herkesin bu konuda söyleyecek bir cümlesi oluyor.

“Ben böyleyim” bahanesi sence geçerli mi, yoksa isteyen insan yolunu mu bulur? Herkesin bu konuda söyleyecek bir cümlesi oluyor.

Gerçekten seven biri bunu tamamen hissettirmeden duramaz. Tarzı, dili, sevgiyi gösterme şekli farklı olabilir ama insan sevdiğinde mutlaka bir yerden sızar; merak eder, sahip çıkar, yokluğunu fark ettirir. “Ben böyleyim” bir yere kadar geçerli, çünkü sevgi konfor alanını biraz bozar. İsteyen insan kusursuz olmaz ama yolunu bulur; hiç hissettirmiyorsa mesele karakter değil, önceliktir.
Ben böyleyim öküzüm demektir ben böyleyim ne demek doğduğumuz andan itibaren gelişir değişir dönüşürüz ilk insan dan beri gelişim Mecburidir seçenek degil hele de sevgide bu konu kesinlikle öyledir seversen hissettiritsin gösterir belli edersim
Durabilir maalesef bazı insanlar maalesef duygularını anca ona 1 şey olduğunda ya da onu üzdüğünü görünce anca gösterebilir yani zor zaman da sevgisini gösterir anca ama ertesi güne normale dönerler
Gerçekten seven biri illa hissettirir ama herkesin sevgi dili aynı değil canım 🧠💘 Bazısı söyler, bazısı dokunur, bazısı ilgilenir, bazısı da “yanındayım” diyerek gösterir. “Ben böyleyim” bahanesi şu noktaya kadar geçerli: İnsan utangaç olabilir ama seni üzüyorsa, bunu düzeltmek için çaba göstermeli. İsteyen yol bulur ama bazen de yön gösterilmesi gerekir. Sen hissetmiyorsan, bunu onunla açıkça konuştun mu? 💬✨
Cevap
4Cevap
Ben söylerim direk.
Ben böyleyim diyenden uzak durmak gerekir, sevmiyordur...
İcaatın olmadığı her laf boş bana göre
Duramaz kesinlikle seven her türü belli eder
Ben sevilmediğim yerde durmayı severim 😄
Muhakkak hissettirir
Hissettirmeye bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?