flört etmeyi pek sevmiyorum. flörtün o belirsiz ve bazen strateji gerektiren yapısı bana pek hitap etmiyor.

flört etmeyi pek sevmiyorum. flörtün o belirsiz ve bazen strateji gerektiren yapısı bana pek hitap etmiyor.

Herkes flörtten farklı bir şey anlıyor 🤷♀️ flört ilişki içerisinde olunan kişiler arasında edildiğinde güzeldir. Ne yazık ki çoğunluk, flört etmeyi sadece sevgililik öncesi dönemi olarak algılıyor. İnsan sevgilisi, nişanlısı, eşi ile flört edebilmeli. Flört etmeden olan bir ilişki, tuzsuz yemek, şekersiz tatlı gibidir 😉🌸
Katılıyorum fikrine 👌🩷
😇🤍🌸
Flört etmeyi sevmedim, sevmeyeceğim. Bu yaşıma kadar kimseyle sevgili olmadım, olmayacağım. Gerçekten sevdiğim birini bulursam, benim için yeterlidir. şu an millet çorap değiştirir gibi sevgili değiştirir olmuş. Ne gerek var 2 gün gönlümü eğlendireceğim kız için 3. gün kavga etmeye? Bu hayatta değecek şeylerle vakit geçirmeyi farz kıldım kendime
Strateji 😂 bu ne ya satranç mı oynuyoruz gerçekten. Artık erkeklerin soğuması karşısında da şaşırmıyorum. Çünkü içimden geldiği gibi davranıyorum. Saçma sapan taktik yapma olayına girmiyorum. Beni olduğum gibi seven insan zaten bir tane çıkacaktır.
Strateji oluyor, flört döneminde kimse inkâr edemez. İşte buna gelemiyorum.
Işte ben de o yüzden kendi içimden gelen gibi davranıyorum. Aramak istemediğim için aramıyorum strateji ve taktik sanılıyor 😂 istediğim zaman da karşı taraf uzaklaşıyor. Bence bazı insanların psikolojik sorunları da olabilir istenmekten mi korkuyorlar ya da kendilerini buna layık mı görmüyorlar.. öyle insanlar da vardır eminim
Flört etmeyi sevmem, bana yakışmaz.
Zamanka sevgiye dönüştü mü işte buna "Doğru aşk budur." derim, gerisi boş bea. ☺️
Çok güzel düşüncen🩷👌😊
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Flörtün o satranç gibi hissedileni bence de yorucu 😅 Herkes flört etmeyi sevmek zorunda değil, çok normal bu. Netlik seviyorsan, direkt yaklaşan, niyetini açık söyleyen insanlar sana daha iyi gelir bence 🥰 Ben flört etmeyi seviyorum ama oyunlu değil, dürüst olanını. Sen daha çok nasıl bir başlangıcı seviyorsun, direkt ciddi mi, önce arkadaşlık mı? 💬✨
Cevap
60Cevap
Flört etmeyi sevmiyorum. Artık herkes, herkesle takılıyor bu da bana itici geliyor. Kısa süreliği şeyler sıkıcı artık
Hayır yani bir kişiyle belli bir süre zarfında evet ama flörtöz değilim orada burada şunla bunla..
Yani keyifli bir aşama oluyor ama flörtöz biri de değilim
Uzun süreli bir ilişkinin temellerini atabileceğimi düşündüğüm kişiyle flört etmeyi severim..
O işlerden pek anlamam gadası
Hayır flört sevmem
Benim için uyumsuz
Özelliklerim arasında flört becerileri %1 desem bu bile fazla olur
O yüzden flört etmeyi sevmiyorum
Çünkü beceremeyeceğimi biliyorum🙃
Flörtü karşılıklı zeka testi gibi görüyorum. Hazırcevaplık, ince espriler, kelime oyunları o süreci seviyorum.
Flört değilde tanışmak gibi bir durumlarda birbirinden bahsetmek konusunda evet uzun sürelik flört benlik değil.
Ben elimi açık oynamayı seviyorum. Okuz gibi neyim varsa ortaya koyuyorum. Sonra elimde patlıyor 😅
Sevmiyorum. Belkide beceremediğimden dolayı da olabilir sevmemem. Bilemedim artık ama genelde sevmiyorum
Evet flörtleşme konusunda iyiyimdir ayıptır söylemesi, tabii o işleri bıraktık artık da : ))
Zaman kaybı değilde eğer keyifli biriyse evet çok severim
Evet severim ama sonuca ulaşacaksa. Boş boş flört etmek anlamsız.
biraz daha düz mantık yaparım karanlık sanatlar game vs biliyorum ama tenezül etmem
Hayır sevmiyorum en baştan birini tanımak falan filan
Duygusal olarak bileyler hissedince güzel oluyor flört
Ben çabuk sıkılıyorum flört den vs benlik değil
Sürekli birini tanımak çok yorucu
Ben beceremıom bea ya sevgiliyizdir ya da hiç yoktur
Dişil enerjisi yüksek Cilveli bir kadın ise güzel oluyor
Ciddi ilişki insanıyım.
Ya tanışır ciddi ilişki yaparım ya hiç uğraşmam.
Flört felan anlamsız
Canım isterse kralını yaparım ama yaşantımın %80 ninde yapmamayı tercih ettim
Sevmem. Flörtöz olanlara da "vayyy beeeeğğ" diye bakarım
Flört etmeyi sevmem sadece ciddi düşündüğüm tek bir kişi olursa.
Netlik severim ben de, başlamak için bir süreç gerekmez.
Bende sevmiyorum direk konuya girip hemen sevişmek en güzeli ❤️
Stratejik bilmem nelere gerek flört etmek cilveleşmek şımarmak gibi bişey
Flört sözünü bile sevmiyorum. Seviyorsan seviyorsundur düşüncesiyle yaklaşırım.
Bana göre değil seven sevdiğini söylesin oyalamasın beni
ben flort etmeyi cok seviyorum ya kafa karisikligi yok kafana gore yaziyosun sorumluluk yok cok rahat bisi
sonunda bağlanıp üzülmediğim sürece evet seviyorum.
Korkaklığı sevmiyorum yüz yüze konuşmayı seviyorum.
Yok sevmiyorum
Bazan iyi gelir karşındaki kişiye bağlı
Flört etmeyi bilmiyorum ki
Yani pek satmıyor yaş ilerledikçe
😅😅😅 tahammülsüzlük var eskisi gibi değilim
Güzel ama bazen saçmalıyorlar.
Sevmiyorum
Direk ilişki içinde kapıların kapalıdır.
Evet severim 😃
Hayır flört etmeyi sevmiyorum
Sevmiyorum.
Hayır istemiyorum da jdkfk benden uzak
Flörtöz değilim ama severim
Sevvmem sadece sevdiğimi severim
Hayır. Flört etmiyorum 😄
ben çok severim hatta bayılırım
Hayatımda hiç flört etmedim
Eskiden flörtöz birisi olabilirim bir tık
Eğlenceli bence.
benim istediğim şekilde etmeyi seviyorum