Flörtüm çok çocuksu ve umursamaz davranıyor, bu erkek normal mi yoksa beni sallamıyor mu?

mesela geçen gün festivale katılmış orada beleş çanta ve kıyafet vermişler gelip bana söylüyor beleş verdiler diye mutlu oluyor sonra ben ona birşeyi 3 defa söylüyorum en sonunda tepki veriyor 4 mesaj atıyorum sonuncusuna yanıt veriyor ben söylemediğim sürece ses atmaz fotoğraf atmıyor oda emir verir gibi söyler bana “anlık at” der aramızda bir espiri olmuştu dediki “bu kelimeyi bizim burada söyleme dayak yeriz “bende korkma seni tehlikeye atacak bir şey yapmam dedim sonra kedili köpekli stickerler atmaya başladı wpden hep zaten böyle ben konu açıyorum evet oda açıyor ama kedi köpek sticker atıyor sohbeti yürütemiyorum arkadaşlarının yanında sürekli espiri komiklik yapıyor benım onun her espirisine gülmemi bekliyor böyle hoşlanıyor geçen gün bana birisi İngilizce küfür etmıs tanımadığım birisi ona attım ne diyor diye sormak şçin bana sana küfür ediyor dedi bende hani anormal sanırım delinin teki dedim sonra 😂 emojisi attı? Ya şaka gibi ya sen erkeksın ya biraz ağırlığını katsana

Flörtüm çok çocuksu ve umursamaz davranıyor, bu erkek normal mi yoksa beni sallamıyor mu?