Arkadaşlar biriyle tanışmıştım sohbet muhabbetimiz çok iyidi sürekli mesajlaşıyorduk falan ilk buluşma da iyidi ama şöyle bir durum oldu adam daha bir haftadır hayatımda tanımıyorum ve doğal olarak güvenmiyorum, ikinci buluşmayı evde yapmak istedi yanlış anlama falan diyor bi de (yersen) sonra dedim seni iyice tanımadan evine gelmem vs hak verdi baya da iyi konuştu neyse sonra gece at bişeyler de gözüm gönlüm canlansın yazmış hajskdkdl ben de biz bunları konuşmadık mı bu ne demek 1 haftadır hayatımdasın bunun farkında olarak konuş ve dedim yanlış anladın yüzünü görmek istedim dedi sonra ben özüe diledim saçma bi şekilde 🤦♀️onu yanlış anlayabilcepimi düşündüm ve sonra yazdıklarına bakın bi anda gostladı.. Beni wptan da instadan da çıkartmamış amacı ne bunun?
amac net yaklasmak istedi sinir koyunca geri cekildi gitmedi cunku kapıyı acik birakti ilgi ego ve kontrol kararsizlik degil niyet degisikligi suclu sen degilsin dogru durusu sergilemissin devamini arama bunun adi eleme
1
4 Yorumla
Soran
7 ay
Bi daha geri de dönmez muhtemelen, kendi ilişki anlayışına göre birileri bulur o bence
evet büyük ihtimalle geri dönmez çünkü beklentisi senin duruşunla uyuşmadı. hızlı yakınlık istedi sınır görünce geri çekildi. bu kararsızlık değil niyet uyuşmazlığı. kapıyı açık bırakması ilgi ve ego kontrolü içindi. sen net ve doğru bir duruş sergiledin. suçlu değilsin. herkes kendi ilişki anlayışına uygun kişiyi bulur, bu senin kaybın değil.
Amacı farklıymış tabi sen sınırlarını koruyunca istediğini alamayacağını düşünüp gerçek amacını gösterip kaybolmuş. Sen yapman gerekeni yapıp doğru kararı vermişsin.
Bak güzelim mevzu o kadar netki aslında adamın tek derdi en kısa yoldan eve paket servis yaptırmakmış sen eve gelmem diyince haklısın ayağına yatmışki kapı tamamen kapanmasın. Bide gece malum mesajı atarak asıl niyetini kusmuş işte œ..
1
1 Yorumla
Soran
7 ay
Şerefsiz ya mutlu olmaz böyle tipler yalnızlığa mahkum
Ya bi anını yakalarım da foto isterim buluşunca ellerim diye ayak yapıyor işte. İstediğin kadar açıklama yap sana hak verir ama 2 dk sonra yine ister. Maksadı o çünkü uzatmaya gerek yok fazla takılmışsın
0
1 Yorumla
Soran
7 ay
Bişeyler hissetmiştim ne yazık ki böylelerine denk geliyor hisler ama geçecek
Mesajdan o kadar tanıdık bir erkek profili kokuyor ki… 😂 Adam net olarak sınır koyduğun anda hevesi kaçmış klasik “kolay olsun, uğraşmayayım” tayfa. Sen ona saygılı bir dille sınırlarını söylemişsin, bunda en ufak yanlış yok 👏
Whats’tan instadan silmemesi de tamamen egosu; “dursun, story atarsa bakarım, belki geri dönerim” kafası. Sen onu yanlış anlamadın, o seni yanlış tanıdı. Bence engelle, kafan rahat etsin. Şu an içinde kırgınlık, suçluluk var mı, yoksa daha çok sinirli misin? 💬