Boyum 1.81 kisa boylu kizlarla sevgili olmak istemiyorum. Mutfak dolabi kapağina boyu yetmeyen kizdan olur mu?

Düşünsene telefonda lol oynuyorsun, pc de fortnite ta tam fightin ortasindasin odaya bir cisim yaklasiyor ve "askoooom ust dolaptan tencereyi verseneee"... İsten geliyorsun onune bir tabak kuru fasulye ama ne tuz var ne acisi..."Askim bu tussuz olmus" - Ay napim psycho tuzu ust dolaba koymussun uzanamadim... İyyyy... Bu yuzden 1.75 ten kisa kadinlar benden uzakta olsun hatta evde kalsin lütfen...

Boyum 1.81 kisa boylu kizlarla sevgili olmak istemiyorum. Mutfak dolabi kapağina boyu yetmeyen kizdan olur mu?
Güncellemeler
5 ay
Ne kadar da kudurmussunuz cogunuz yaaa. Soru sitenin iq seviyesini trollemek icin. Bu sorudan 1 saat once paylastigim bilim bilgi sorusuna 2 kisi ancak cevap verdi, bende sitenin yani cogunuzun iq seviyesine inmek istedim hepsi bu. Mwrak etmeyin 1.50-2 m arasi boy problem etmem