1.5 ay konuşup sevgili olmak acele mi, yoksa gayet normal bir süreç mi 🤔?

Cok mu hizli gidiyor anlamadim. 1.5 aydir konusuyoruz. En son yemege davet etti, orada da ciddi oldugunu, net bir insan oldugunu bu surecte tanisip konusmamizin adini koymak istedigini, surec icinde de zaten birbirimizi taniyacagimizi soyledi.

Sana biraz erken gelebilir belki ama net bir insanim, oyle aylarca ne oldugumuzun belli olmadigi bir surec pek benlik degil. Ya evet , ya hayir, ya vaktimizi birbirimize ayiralim ya da birbirimizin vaktini almayalim. Eger sende olumluysan seninle bu beraberligi denemek istiyorum dedi.

Bir sey diyemedim. Beklemiyordum boyle bir hamle. Bir yandan da hosuma gitti net olmasi yalan yok.

Hemen cevap vermeli miyim dedim. Kafanda illaki bir sey vardir, cevap alsam daha iyi olur ama biraz erken oldu, dusuneyim dersen de bir sey demem dedi.

Simdiki insanlar her seyi hizli yasarken, her sey hemen olsun isterken iliskiye, evlilige gelince yavaslamak istiyorlar, adini hemen koymaya cekiniyorlar, buna anlam veremiyorum, hizli yasayan gunumuz insanina gore celiskili geliyor bana falan da dedi.

Sizce bu kadar kisa surede sevgili olmak, acele etmesi normal mi?

1.5 ay konuşup sevgili olmak acele mi, yoksa gayet normal bir süreç mi 🤔?