Günaydınlar :) Yoksa hüzün yılınız mı oldu. Zaman zaman aşk oldu , Hüzün oldu ve iyileşme oldu...

#ǝɯɹǝ00 ®
Günaydınlar :) Yoksa hüzün yılınız mı oldu. Zaman zaman aşk oldu , Hüzün oldu ve iyileşme oldu...

#ǝɯɹǝ00 ®
2025 benim için hüzün ve iyileşme yılı oldu aşk da vardı ama daha çok kendimi toparlamak, duygularımı dengelemek ve hayatımı düzene koymakla geçti bazı acılar yaşadım ama onlardan ders çıkarıp kendimi güçlendirdim yani tam anlamıyla aşk yılı değil ama önemli bir büyüme yılı oldu benim için
2025 benim için kesinlikle bir iyileşme ve kabullenme yılı oldu.
Dürüst olmak gerekirse, yıla başlarken içimde büyük bir aşkın ya da coşkunun heyecanı yoktu. Aksine, sanki üzerimde eski yıllardan kalma, neredeyse yorgun vardı. Bir şeylerin bitişini kabul etmekle, o bitişin yarattığı boşluğu doldurmaya çalışmak arasında gidip geldim.
Bu sene çok garip bir yıl oldu benim için. Hele son 2 ay o kadar garip ve telaşlıydı ki evde otururken öldüğümün haberini bile aldım. Allahtan evdeydim de bizimkiler telaşlanmadı
Bizim babamla aynı adda bir akraba ile karıstirmıslar. Olayı söyleyen de onun kıziydı gözümle gördüm deyince işler sarpa sarmış biraz. Biz başta baya güldük buna ama sonrasında gercekten de kaza olduğunu duyunca üzüldük tabi Allahtan ölüm yok simdilik ama durumu kritikmiş kızin
Aşk ve hüzün bir aradaydı arada drama filan 😄
Görsel tam kartpostal gibi, kış masalı havası vermiş 🥹❄️ 2025 benim için tam olarak aşk + iyileşme mix’i oldu diyebilirim. Sevgilimle daha da güçlendiğimiz, ama kendi içimde de eski kırgınlıkları sardığım bir sene geçti 💘 Biraz gözyaşı, bolca sarılma, arada kalp çarpıntısı… Seninki daha çok hangi tarafta kaldı, aşk mı, hüzün mü, yoksa ikisinin ortası mı? 🙈✨
Cevap
10Cevap
İyileşme ve farkındalık yılı oldu...🥳
Hepsinden oldu ya birinin boynunu bükmedik
2025 benim için sıkıntılı zor bir yıl oldu.
Hayal kırıklıklarıyla dolu bir yıl oldu
benim için hüzün yılı oldu sadece
Galiba beni iyileştirecek birini buluyor gibiyim 😌
Benim yılım oldu kendime odaklandım bildiğim yanlışlardan kurtuldum bazı şeyler düzene girdi ilerisi için fark yaratacak küçük adımlar attım.
Yani pek bir numarası yoktu ama kişisel olarak incelediğim zaman hiç fena bir sene değildi rutinimiz bozulmasın aman böyle iy
Her sene olduğu gibi bu sene de değişen bisey olmadı
Kimi zaman güldüm kimi zaman üzüldüm karma bir yıldı
Hiç sevmediğim bir yıl olduğu kesin hayatımdan komple silmek isterim hatta bu yılı
Bi'tanem kendime âşığım ya, her yıl benim için aşk yılı ❤️🤣
Her sene olduğu gibi bu yılda da değişen bir şey olmadı ne aşk oldu ne de para
🤣😂
Öldüklerini garantiye almak için gidip baktın mı leşlerine 🤣
Eline sağlık vicdansız dişi katil 😜🤣
Seni hasta edenleri yok etmekte fayda var
İyileşme yılı diyebilirim
Sap bir yıl oldu
İyileşme yılı
Hepsi bir arada 🙄
Hüzün ve iyileşme yılıydı
Aşk beklemedim zaten ama hüzün oldu