Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Genelde çok görünür değiller çünkü gösteriş peşinde değiller, yüksekten konuşmazlar, “ben buyum” diye dolaşmazlar. Gözü dışarıda olmayan, hanımcı erkekler daha çok sakin, kendi halinde, güveni davranışla gösteren tipler oluyor.
73 Yorumla- 5 ay
sanki böyle filmlerdeki efsanevi büyük ustayı anlatıyon knk. d
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 aySevgili bayanlar erkek bu yapısı gereği resimlere de bakar sokaktaki kadınlara da bakar bunları dert etmeyin sizi seviyorsa aldatmıyorsa size Sadık ise bunlar zaten yetmeli ben bazen programlarda bile konuşan aileler görüyorum kadınlar erkekleri suçluyor yok telefonda şuna bakıyor buna bakıyor ya bakacak bakar erkek Bu arkadaşım sen onun gözünü Bağlasan da o adamın yapısı bu bunu kısıtlamaya bozmaya çalışırsan daha kötü olur bu sefer gizli başka şeyler yapmaya başlar
00 Yorumla
5 ayBence hâlâ var ama sayıları az gibi geliyor. Gözü dışarıda olmamak bence sadece başka kadınlara bakmamak değil; niyet, karakter ve sınır meselesi. İsteyen insan her ortamda sadık kalabiliyor, istemeyen de bahanesini buluyor. O yüzden ben ‘kalmadı’ demek yerine, zor bulunuyor’ demeyi daha gerçekçi buluyorum.
22 Yorumla- 5 ay
Asıl aynen sans nasıp kımı yanlıs insanı bulıyor zıyan olurkımı doğru insanı buluyor onun bahçesinde cıcek olduğunu hıssediyor
- 5 ay
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayDoymuş ve olmuş insan güzeldir. Var elbet öylesi ama öyle olduğunu söyleyenlerin çoğu korkunç kusurlara sahip olup, bunu görüp uzak duranları kötü görürken kendini iyi zannediyor. Onlar uzak olsun yeter. Kusurluysa da farkında olup söylesin, ne kendini ne de beni kandırmaya çalışmasın.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Dışarıda gözü olmayan erkek kaldı ama çoğu çok sessiz sakin takılıyor 😊 Gerçekten hanımcı erkek dediğin şey var ama onu bulmak biraz sabır ve iyi seçim meselesi 💕
Sen kendi sınırlarını bilen net duran bir kadın olduğunda karşına çıkanları elemen daha kolay olur. Değerinle oynayanı hayatından çıkar ki hanımcı olanın kıymetini görebilesin 🥰 Umarım karşına hem sadık hem de sevgi dolu biri çıkar 🍀💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
188Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
5 ayHiç ilgim bilgim dahilinde olmayan mevzular benden geçti bunlar
20 Yorumla Gözü dışarıda olmayan değil sadık bir kişi gerekiyor, bunun içinse karakter.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
5 ayOnu buluyoruz başka yerden patlak veriyorlar
01 Yorumla- 5 ay
mesela nerden
5 ayDışarıda gözü olmayan var ama hanimci değil ve böyle çatalı açık kızla işi olmaz yaşadığı yer de o açıklığı kaldırmaz yani gezersin tozarsin ama onun arkasından tonla laf konuşurlar sen bence pasif erkek bul onlar hem hanimci hem itaatkar olurlar
15 Yorumla- 5 ay
@Bdhdhdb benim dediğim olay farklı aslında olması gereken de o kişinin alışıp alismamasina bağlı hiçbir erkek açıklığı kaldırmaz sadece sevgiliyken sesini çıkarmaz evlilikte söylerken tartışma çıkıyor boşanmayla biylterse öp başına koy şiddet olmadan bir de bunun cinayeti var normal giyinirim dersen istediğini bulursun yok açık giyinirim dersen pasif erkek bul onlar itaatkar olur
- 5 ay
5 ayÖyle köle gibi olacak kadar hanımcı değilim ki olması gereken bu ve gözüm dışarda biride değilim hatta ben ve bir arkadaşım kadın görünce başımızı öne eğiyoruz. Buna cahillik diyenler var ama biz öküz olmamak için bunu yapıyoruz. Ha onun dışında yarın öbürgün eğer bir eşim olursada değil aldatmak ona yalan bile söyleyemem onu çok severim ve değer vererim ama dediğim gibi fazla yılışıklık ve kılıbıklık yapmak olmaz ki zaten şu anki kızlarda yılışık erkek sevmiyor. Haksızmıyım?
10 Yorumla
5 ayVar ama az ve sessizler.
Gözü dışarıda olmayan erkek genelde gösteriş yapmaz, bağırmaz, ortalıkta dolaşmaz.
İlgisini dağıtan değil, emeğini koruyan tiptir; bu yüzden de fark edilmesi zor olur.
Sorun onların kalmaması değil; kalabalıkta gürültücülerin daha çok görünmesi.00 Yorumla
5 ayEvet, burada var bir adet. Profilime girsin, yorumlarımı filan okusun aklına yatıyorsa gelsin yazsın. Ama okumayı, yazmayı, düşünmeyi, dinlemeyi sevmiyorsa.. Müzik yapmıyorsa, çalgı aleti yoksa, fotoğrafçılık sevmiyorsa, yazılım programlama bilgisi yoksa, hobileri yoksa bana bakmasın ama.. İkimiz pek ortak yön bulamayız ayrılırız çünkü..
00 Yorumla
5 aykardeş bi kılığına bak seni düzgün erkek ne yapsın allahını seversen karısını tsergilemek isteyen geniş düzgün erkek bulursun ama rüyanda bende buna gitil oluyorum kendi haline bakmadan düzgün erkek arayan kadınlar yokmu 🤦
10 Yorumla
5 ayVardır da, yanlış anlama, profile kendini değil memesini koyanlarla ilgilenirler mi bilmem
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
5 aySadık, kadın ruhundan anlayan bir yapım vardır. Bununla da gurur duyarım. Bir kadına kendimi adıyorsam ondan da aynı davranmasını beklerim. Sorun şu ki güzellik yaş kriterimin çok altındasın. 😁
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayOnlar atlarına binip dıgıdık dıgıdık gittiler...
Yanlız şu açıklama çok tehlikeli "Kaldıysa beni bulsun işimiz var"
Bu iletişim amaçlı bir yazı şekli ki sitede bu yasak nerede bu @----ks
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
5 ayKalmamış bacım ben geçen migrosa gittim sordum kalmadı stokları da yenilenmiyor bayadır hiç getirmedik dediler🥹
31 Yorumla- 5 ay
🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)5 ayGözüm dışarıda değil ama hanımcıda değilim.
Adam dediğin hanımcı ya da anacı olmaz. Adam dediğin doğrudan haklıdan yana olur. Hanıma ya da anasına göre eğilip bükülen erkeği ne anası nede karısı adam yerine koymaz.
317 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle katılıyorum. İnsan kendi düşüncesi görüşü vardır. Tavsiye alır elbette ama eğilip bükülmemeli. Bu sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli
Cevap sahibi5 ay@Nightwalk35 Aynen öyle tavsiye öneri eleştiri her türlü yapıcı tutuma açığım ve gerektiği zaman daha iyi bir yol varsa o yolu seçerim aile benim için demokrasi demek değildir aile demek korumak zorunda olduğum yapı demektir.
- 5 ay
Haklısın
Cevap sahibi5 ay@Nightwalk35 kova burcu kadını mısın?
- 5 ay
Hayır o nereden çıktı
Cevap sahibi5 ay@Nightwalk35 Merak ettim sadece 👍 özel bir soru olacak ve cvp vermek zorunda değilsin ama gerçekten doğru bildiğini sana dikte eden bir erkek gerçekten senin için ideal erkek midir?
Burcunu sorma sebebim kova burcu kadını enerjisi verdin.- 5 ay
Doğru bildigi yoldan gitmeli dedim. Doğru bildiğini dikte etmeli demedim bu yanlış. İnsan farklı fikirlere açık olmalı tabiki. Dediğim dedik, düşüncesinde at gözlüğü takan biri olmamalı ama doğru bildiği bir şey varsa o yoldan gitmeli. Bu düşüncelerini başkasına dikte etmek demek değil. Kendine göre davranacak. Başkasına dikte etmeyecek. Kimse kendi doğrularını başkasına dayatamaz. Dayatmalardan nefret ederim zaten.
- 5 ay
Bir insan hem hoşgörülü ve saygılı, hem de kendi duruşu olan bir karaktere sahip olabilir. Benim bir insandan beklentim de bu yönde. Kendim de böyleyim
Cevap sahibi5 ay@Nightwalk35 Dikte etme olayını yanlış anladın. Daha anlaşılır şekilde anlatayım. İkimizde Müslümanız o zaman kapalı olmanı istemek en doğal hakkımdır. İnandığımız din bunu emrediyor. Kendi kafama göre bir şey uydurup onu dikte etmiyorum.
Cevap sahibi5 ay@Nightwalk35 Sevgi, saygı ve hoşgörü konusunda sonuna kadar katılıyorum aynı zamanda sadakati ekliyorum. Olmazsa olmaz.
- 5 ay
Sadakat zaten olmazsa olmaz. İnsan düşüncede dahi sadakatli olmalı. Hep bunu savunurum. Dinin emri konusuna gelince evet dinin emrettiğini savunmak ve öğütlemek erkeğin vazifesidir fakat baskı hayır. Zorla yaptırmaya çalışmak da hayır. İnsan önce sevdirmeli. İslam'ı yaşamak ve yaşatmak kendi ahlakıyla örnek olmak ve bunu göstermek demektir. İşine gelince ben erkeğim benim dediğim olur diyip kendine gelince bu ahlaki konuda, emir ve yasaklar konusunda özeni yeterince göstermiyorsa bir anlamı yok
- 5 ay
İnsan kendini düzgün yaşasın da yanındaki insanın kalbinde varsa onun hoşgörüsüne ve güzel ahlakına bakarak meyleder zaten. Kendi adıma konuşayım. Şahsen ben dindar bir ailede büyümedim. Çoğu ailede olduğu gibi adı Müslüman sıradan bir ailem ve yaşantı oldu. Ne annem ne babam bana illa başını ört diye baskı kurmadılar. Kursalardı şu an tesettürlü olur muydum pek sanmıyorum. Birilerinin zorlamasıyla yapılan amel kalpten değildir ve isteyerek yapmazsın. O yüzden bir şeyi yaptırmanın yöntemi zorlamak veya ısrar değildir. Bunu demek istedim
Cevap sahibi5 ay@Nightwalk35 Adamın biri elinde sigara ile oğluna sigara içme sigara sağlığa zararlı demesi gibi. Elbette önce rol model olunacak ama buna rağmen bazen uyarı yapmakta gerekebilir. Annesi ile eşi arasında sıkıntı çıkmasını hangi erkek ister?
Bazen insanlar sınırı aşıyor işte bu gibi durumlarda evin reisi olarak erkek duruma müdahale etmek ve ailenin düzenini sağlamakla görevli. Elbette bunu sevgi dili ile yapmak en güzeli fakat hayatın acı gerçeklerini göz ardı edemeyiz. Yerine göre tatlı sert olmakta gerekebilir.- 5 ay
Kırıcı olmadan, incitmeden sınır koyabilen erkek olabilmek mesele. Bunu başaran erkekler adamdır.
Cevap sahibi5 ay@Nightwalk35 Seni çok iyi anlıyorum fakat kendimi senin kadar iyi ifade edemiyorum. Benim hayat felsefem örnek olmak ve sevgi dili üzerine iletişim kurmak. Çalıştığım yerlerde küfürbaz insanlar benim ağzımdan hiç küfür duymaz ve bir süre sonra yanımda küfür etmeye utanıp zamanla küfür etmemeye başlar. Anlıyor musun? Yaşantımla örnek oluyorum.
- 5 ay
Ki bunu yapabilen erkek oranı da çok az bence. Birçoğu ya arayı bulamayacak ve sınır çizemeyek kadar duruşsuz oluyorlar ya da sınır koyarken taraf tutup, objektif davranamayıp yakıp yıkan, kırıcı olan odun karakterde tipler oluyorlar. Dengeyi sağlayamıyorlar maalesef
- 5 ay
Evet anladım. Bu güzel bir şey
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 5 ayİlişkim yok ama ilişkim var ise asla başkası ilgimi çekemez bunu biri bana yazsın diye söylemiyorum ayrıca hanımcı falanda değilim bildiğin mağara insanıyım
10 Yorumla
5 ayNeden kalmasın ki ben dah hayatımda birkere bile olsun biriyle birlikte iken hiçbir zaman başka birine cevap vermedim bakmadım. Sadece kadınlar yanlış erke şerle tanışıyor
10 YorumlaGereksiz tripler atmazsanız. Saygı göstermeyi öğrenirseniz. Hep alayım ama hiç vermeyeyim mantığından çıkarsanız. Hanımcı gözü dışarda olmayan erkeği bulursunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
5 ayDışarda gözü olmayan erkek var ama nadir mesele bulmak değil denk gelmek herkes bağlıyım der ama bağlı kalmak karakter işidir sabır seçicilik ister 🔥😌
00 Yorumla Öyle erkek seni niye bulsun ki... eli erkek eline deymemiş hatun varsa beni bulsun çünkü bir kraliçeye ihtiyacım var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
5 aySenle ne işi var 😂
Gözü dışarda olmaması için saglam bir göz doyması yaşaması gerek😂
10 Yorumla Erkek evde hem duygusal olarak hem de fiziksel olarak doyuma ulaşıyorsa karısına da düşkün oluyor.
20 YorumlaTamamda sende pek düzgün biri değilsin ppdeki resimden belli
21 Yorumla- 5 ay
kendi haline bakmdan birde aradıklarına bak kekoların 😃
Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Eğer bi erkek biriyle birlikteyse zaten gözü dışarda olmamalı, gözü dışarda olan erkek değil oğlan çocuğudur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
5 ayAma öylesininde nefes alma imkanını zorluyorlar yara bandı ılık frekans görüyorlar birçok haksızlıklar oluşuyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayBu soruya göre biz erkekler de el değmemiş kız kadın kalmişmi dır diyemi soralım ön yargılı yıkalım herkes aynı değildir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hanımcı Erkek 🤔🤔🤔
https://www.youtube.com/embed/mRsfiVT2yYk00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. kalmak? hiç varolmadılar ki kalsınlar geriye? insan görünümlü fino köpekleri vardı işte siz onları erkek zannettiniz bi dönem.
00 Yorumla
5 ayVardır ama bayanlara bu tipler sıkıcı geldiği için onlara kanka olarak görürler. Sevgili olarak görmezler 🤪🤪 sorun bakış açınızda yani 🤪🤪
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 852 cevap paylaştı.
5 ayGözü dışarıda olmayan bir erkekle tanışmanız çok zor. Karı kız işlerinden elini çekmiş erkek, sizinle de iletişim kurmak istemeyecektir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
5 ayGözü dışarda olmayanları hanımcı mı görüyorsunuz.
Bence bir daha düşünün.
Bu ikisi çok farklı anlamlar barındıran kelimeler.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayillaki vardirrr herkes bir degil. kadininda gozu disardasi var erkeginde, cinsiyetede bakmaz bu isler.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ay"eşine sadık erkek" diye tabir edilir, adam diye yazılır
ama "hanımcı" tabiri biraz itici kalıyor.!00 Yorumla
5 ayValla hanımcı konusunda değilde gözü dışarda konusunda ben burdayım hiç bi kızla konuşmuyorum konuşasım gelmiyor çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKalmadı. Ben de öyle bir erkek gibi görünüyorum ama aslında öyle birisi değilim. Param olsa "gözü dışarıda" dediğiniz erkeklere taş çıkartırım...
10 Yorumla
5 ayKaldı tabi, burdaki çoğu yüzsüze aldanıp erkeklerin üzerine çizik atma. 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayGözünün dışarıda olmamasının hanımcılıkla ilgisi yok ki. Sadakat borcu bu hanımcı beyci olmak yerine uzlaşmacı olunmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Zengin koca aramayan kaldıysa gelsin pazartesi başlasın..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayElbette kalmıştır ama sıkıcı biri olup seni de geriye çekmemesine dikkat et.
00 Yorumla
5 ayKısacası "gerçekten seven adam". Vardır elbette.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. hahaha senin huradaki postunda yer aliyorsa zaten bulsa da bi cacik olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayGozum disarida olmaz ama hanimci da degilim😀
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. tabi canım kesinlikle profil ile soru acayip uyuşuyor sjsjsjsjsj
00 Yorumla
5 ayKaldı kalmasına ama kimseye güveni kalmadı sorun orada
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkeklerin %99 u hanımcı yumoş zaten rahatlıkla bulursun.
00 YorumlaÇok varda siz nerde it kopuk var onları tercih edersiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayGözü dışarıda olmayan hatunda yok varsa oda beni bulsun hayırlı bi iş için görüşmem lazım
00 Yorumla gözü dışarıda olmayan hanımcı erkek olmak yetseydi ohoooo
00 YorumlaDünyanın en güzel kızı da olsa gözümüz dışarda çükümüz dik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayNo erkeler tek kişiden daha çok çoklu kişiden haz duyarlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayKadın kaldımı ki gözü dışarda olmayan erkeklere soruyorsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Sarı ceylanım bizim gözümüz hep sendeydi ama sen hep başkalarından bekledin adımı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
5 ayNereye gidiyoruz İstanbul mu başka şehir mi nikah dairesine gün almamız gerek 😂
00 Yorumla
5 ayDışarda gözüm yokta hanımcı değilim be sendede gözüm yok 🤷
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Çok nadir var ama şöyle bir sorun var onlar içinde baskı altındalar diğer erkekler tarafından alay konusu olup kendilerini değiştirmeleri bekleniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayNikah dairesine gidceksiniz gibi hissettim 😂😂 varda aslında her erkek aynı teorisi ile ilerlediğimiz için bulunmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayGeç onları. Hicbiriniz onu haketmiyorsunuz, hak ettiginiz düzende yaşıyorsunuz, saygı sevgi sizi soğutuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayÖyle biri kalmadı sanırım.., en iyisinin bile gözü güzel kız görünce kayıyor … ego meselesi sanırım erkeklerin anlamıyorum 🤷🏻♀️🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayHayatimda biri olsa da olmasa da Gerek reelde gerekse burada o şekilde takılıyorum. Ama benimki yaşlılık yorgunluk hayat vs 🤣
00 Yorumla
5 ayİtinayla sonları getiriliyor. O yüzden yetkili güzel zengin bi hanımefendinin beni korumaya almasını talep ediyorum nacizane
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKalmaz olur mu ya, tam aradığım gibisin. Gelirsen bekliyorum, çıkarım gizliden.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayKaldı peki yalan söylemeyen aldatmayan sadık ve para peşinde kız kaldı mı
01 Yorumla- 5 ay
Kaldı da erkekler hanımcı değil anacı.
- Devamını Gör (201)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler