Bakıyorum da herkes aşk acısı çektim diyorda gerçekten gerçek aşkmı aşk deyince benim olsun değil ilk görüşte aşk dedin mi yemeden içmeden kesildin mi onsuz olmaktansa ölümü göze oldın mı bir defa bile kuşku duymadın mı bir parçan gibi hissettim mi düşünün ben sevdim de eller aldı demeyin bana gerçek aşk diyorum şöyle gecmişe bakıyoeumda sevdiğimi sanmışım hep hepsinin de canı cehenneme niyeyse ben yanımda olanı seviyorum olmayandan nefret ediyorum ve artık kimseyi sevemiyorum ama yanımda olana gelene saygısızlık etmiyorum aşırı ilgi gösteriyorum bu nasıl bir davranış ben nasıl biriyim
Gerçek aşk diye bir şey yok. Tıpkı tanrı gibi. İnsan hayatı kısa ve hiçte mükemmel değil. O yüzden insan mükemmel, kusursuz şeyler hayal ediyor. Mükemmel, iyi, kusursuz olan hiçbir şey gerçekte yok hepsi insanların hayal ürünü. Olmasını diledikleri, istedikleri bir şey.
Evet bende böyle düşünüyorum benim için anlama bilmek beraber iyi vakit gecirmek sohbet etmek gezmek eğlenmek şakalaşmak anlaşa bilmek önemli bu aşk ney ben cözemedim gitti sanki bu aşk hayal ettiğin gibi olmuyorda olsun diye boş bir çaba kuyruk acısı saplantı hırs gibi bişey bence yanında olan daha kıymetli bence şöyle bazen biri ekliyor tanışmak iatiyor ben ona daha çok kıymet veriyorum cünkü ben kimseye seninle tanışmak istiyorum demem desem ilk cevap belli bir kelimesi yetiyor gıcık olmama
Gerçek aşkı o kadar romantikleştirmişsin ki, ulaşılması imkansız bir şeye dönmüş sanki 🥺❤️ İlk görüşte aşk, yemeden içmeden kesilme falan; bunlar biraz film sahnesi gibi. Gerçek aşk çoğu zaman sakin, güvenli ve huzurludur.
Sen aslında “yanımda olanı sevme” eğilimindesin, bu da gayet insani. Kimseyi sevemiyorum hissin ise kırgınlıktan kaynaklı. Sence şu an daha çok aşka mı küssün, yoksa kendini mi koruyorsun? 💭💔
Şeref mağduru nasılım diye pay yapmış iğrenc olduğunu söylemişler sende kendini kaslımı sanıyorsun mal eşşk gibi adamsın şimdi defol git sana konum ararım adres veririm gelemezsin aklını popondan çıkart adam ol boşa ego kasmak bu tavır sana level atlatmaz yürü lan tipsiz