Eski sevgilim evliyken benimle görüşmek istiyor, bunu eşine isimsiz şekilde nasıl anlatabilirim?

Eski sevgilim beni birakti terk etti ayrıldı ailesi beni kabul etmediği için yil 2020ydi boşanmış bir kadın olduğum icin çocuksuz dul olduğum icin redt edildim eski sevgilim benim evimdeydi sozler verdi yeminler etti ben seni bırakmam dedi birlikte vakit geçirdik birlikte bile olduk yaşananlar yaşandı ve 24 saat gecti bir baktım ailesi buna kiz istemeye gittiler bunu bizzat eski sevgilim bana itiraf etti... ben o an yıkıldım zaten 24 saat gecti ve başkasına yüzük taktı...

Gözümü hastanede açtığımı hatırlıyorum sadece... moralim sıfır ona ah ettim ve uzun uzun agladim şu an bile yaram hala kanıyor vurduğu darbeyi unutamıyorum karısına mesaj attim evleneceğin kisi tam 24 saat once buradaydı resimler videolar ne varsa hepsini gönderdim kıza ve kız inat etti o erkek benim senin degil dedi eski sevgilim ise beni veya müstakbel esimi rahatsız edersen seni mahkemelik bile ederim dedi...

Aradan 5 yil gecti snapchatte onu Birtanem olarak kayıt etmisim ve 5 yil sonra istek atti tabi gercek pseudo ismini göremeyince ya bu kim dedim unutmuşum oyle kayit etmeyi bu kim sorusu kafamda oluştu ve kabul ettim zaman gecti tabi biz konuşmuyoruz o dönem bir baktım story paylaşmış benim ona aldığım hediyeleri paylaştı görünce böyle beynim durdu benim yaşadığım şehire kadar gelip resim bile atmis ben dondum kaldım tabi ve konuşmaya başladık mutsuzluğunu dile getirdi benimle tekrar görüşmek istedigini söyledi beni özlediğini söyledi bunu eşine nasil duyurabilirim sizce? Benim oldugumu bilmesin ama başka biri ona bildirsin öğrensin istiyorum görsün bu mikrobun yüzünü çünkü o kız bana acımadı ama ben onun haline üzülüyorum kız bu kadar kör olamaz diyorum içimden şaşkınım

Eski sevgilim evliyken benimle görüşmek istiyor, bunu eşine isimsiz şekilde nasıl anlatabilirim?