2017 den beri sevgiliyiz ama tabi bu 8-9 sene içerisinde birçok kez ayrıldık ve barıştık.. Ve yine ayrılmıştık tekrar barıştık çok geç cevap veriyor bazen 1-2 gün yazmadığı oluyor barıştığımız ilk zamanlar da uyardım 2-3 düzeldi yine aynı tas aynı hamam sanırım yine ayrılık çanları çalıyor yine ayrılıcaz ayrılıcam yani her zamanki gibi ayrılık çanları çalmay (ayrılan taraf benim hep)😂😂
sen bu adamı kafada çoktan bitirmişsin. ama senin ki galiba pek anlamıyor bu işlerden şaka sanıyor. 1 ay sonra yalvarırken görcem onu :D :D sen çoktan başkasını bulursun o zamana
0
2 Yorumla
Soran
5 ay
Barıştığımız ilk günlerinde onu uyardığımda o dikkate almadığında kafamda bitirdim. biz 8-9 senedir tanışıyoruz.. birçok kez ayrıldık barıştık ailesi beni tanıyor ve annesi beni kesinlikle istemiyor zaten abileriyle ablasıyla yengesiyle aram çok iyi.. biz ayrıldığımız bir dönemde annesi onu zorla kendi kardeşinin kızıyla evlendirdi bu düğün gecesi ortalıktan kayboldu sonra kaza geçirdi falan filan sonra kız ayrıldı sonra biz barıştık bir ara annesi kıyameti kopardı aileme söylemekle tehtid etti sonra biz bir daha ayrıldık ama abileriyle ablasıyla yengesiyle falan hep konuşuyordum iletişimim vardı hala da var. Yani biz birçok sıkıntı atlattık atlatmaya çalışıyoruz Şimdi herkesten uzak kendine bir düzen kurmaya çalışıyor ev tuttu kendine market açtı onuda anlıyorum tutunmaya çalışıyor birşeylere çabalıyor ama benim eski sabrım tahammülüm yok artık
Çok sürmez bu iş. herkes hayata tutunmaya çalışıyor sonuçta bizede acıyan yok. bi kadın inancımı kaybettim demeye başladıysa 1 ayda siler atar. Yenisini bile bulur kısa sürede.
Uzun ilişki yıpratmış seni, bunu baya hissediyorum 🥺 8-9 senede bu kadar ayrılıp barışmak zaten başlı başına yoran bir şey. Üstüne bir de 1-2 gün haber vermemeler, ilgisizlik… Bu, sevildiğini hissettiren bir ilişki değil gibi duruyor 😕
Bence önce kendine şunu sor: “Böyle devam ederse 1-2 sene sonra mutlu olur muyum?” Cevabın hayırsa, ayrılık konuşması mantıklı. Konuşurken net, sakin ve kararlı ol. Sen ne hissediyorsun şu an, içinde daha çok ne ağır basıyor; alışkanlık mı, aşk mı? 💔💬
Düzelmesi imkansız onun... biz 8-9 senedir tanışıyoruz.. birçok kez ayrıldık barıştık ailesi beni tanıyor ve annesi beni kesinlikle istemiyor zaten abileriyle ablasıyla yengesiyle aram çok iyi.. biz ayrıldığımız bir dönemde annesi onu zorla kendi kardeşinin kızıyla evlendirdi bu düğün gecesi ortalıktan kayboldu sonra kaza geçirdi falan filan sonra kız ayrıldı sonra biz barıştık bir ara annesi kıyameti kopardı aileme söylemekle tehtid etti sonra biz bir daha ayrıldık ama abileriyle ablasıyla yengesiyle falan hep konuşuyordum iletişimim vardı hala da var. Yani biz birçok sıkıntı atlattık atlatmaya çalışıyoruz Şimdi herkesten uzak kendine bir düzen kurmaya çalışıyor ev tuttu kendine market açtı onuda anlıyorum ama benim eski sabrım tahammülüm yok artık