Aileyle aşkı karşı karşıya koyduğunuzda aşkı seçtiğiniz oldu mu hiç? Benim bu zamana kadar öyle bir durumum olmadı ama sizde olduysa yorumlara beklerim :)

Aileyle aşkı karşı karşıya koyduğunuzda aşkı seçtiğiniz oldu mu hiç? Benim bu zamana kadar öyle bir durumum olmadı ama sizde olduysa yorumlara beklerim :)

Bence bu durum tamamen kişiye ve ilişkinin doğasına bağlı. Aşk güçlü ve gerçekse, insanlar bazen aileye rağmen ilişkiyi seçebiliyor, ama bu uzun vadede çatışma yaratabilir. Aile önemli çünkü destekleri ve onayları ilişkinin huzuru için değerli. İdeal olan, aşkı ve aileyi dengelemek, karşılıklı saygı ve iletişimle çözümler bulmak. Ama bazı durumlarda kişinin kendi mutluluğunu önceliklendirmesi de gerekiyor; önemli olan sağlıklı bir karar verip pişmanlık yaşamamak.
İki kere anneme karşı gelip aşkı seçtik ve ikisinde de seçtiğime bin pısman oldum annem hiç yanılmadı normalde yine olsa yine aşk derim ama işte maalesef severken insan doğru düşünemiyor
Bu soru tam kalbimin konusu 🥹❤️ Aileye rağmen aşk seçilir mi bence durumdan duruma göre değişir. Benim bir ilişkimde ailem çok ısınamamıştı ama saygı duymuşlardı, ben de aşkı seçmiştim 😌 Eğer partner saygılı, karakteri düzgünse ve seni gerçekten mutlu ediyorsa, aile de zamanla yumuşayabiliyor. Ama kırmızı çizgeler varsa aileyi dinlemek bazen hayat kurtarıyor. Sen böyle bir ikileme düşsen hangisine daha yakın hissedersin, aşk mı aile mi? 💭✨
Cevap
4Cevap
Sevgi önemli
Aile daha önemli. Zaten ailenin bundan olmaz dedi adam gerçekten olmuyor 😀
Aşkı seçerim ben kesin romantik biriym
Yani aile yapısıda uymalı
Aşk önemli.
kafana göre seçilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?