Sevgilimin kuzeniyle aşırı samimiyeti, snap mesajları ve fotoğrafları sizce aldatma sayılır mı?

3 yıla yakın bir ilişkim vardı kuzeniyle çok fazla samimi olduğunu düşünüyorum ve bu durumdan rahatsız olduğum için ayrıldım. İlk olarak şöyle oldu bana insatsını verdiği zaman o kızla olan sohbetleri sildi çok önemsemedim neyse bulustuk snap hesabına girdim meğer her sey oradaymış bana atmadığı bir sürü fotoğrafı kıza atmıstı bana attığı her seyi kıza da atmıstı ben bana özel sanıyordum :) kız tam 12de onun doğum gününü kutlamıstı veeee birbirlerinin fotoğraflarını kaydetmişlerdi +kız kapalı ona açık halini atmıstı bir deee en çok çıldırdığım buu: sevgilim askerdeydi döner dönmez arkadasının telefonundan snap hesabına giriyp ve kıza kurtuldum diye mesaj atmıstı ararım seni canım benim demişti snapi neden yükledin diyince de sen belki sürpriz yapmıssındır diye geveledi neyse biz bunları konustuk kızı kuzenlikten Red mi edeyim napabilirim kız benden büyük yanlıs anlıyorsun dedi ben de reddetme ben aradan çekiliyorum siz takılmanıza devam edin dedim ( yazınca tekrar haklı olduğumu fark ettim)

Sevgilimin kuzeniyle aşırı samimiyeti, snap mesajları ve fotoğrafları sizce aldatma sayılır mı?