Sevgilimden bazı laflar duydum ve ayrıldım düşünceleriniz neler?

10 aylık bir ilişkimiz vardı ve ilişkimizde eften püften sebeplerle çoğu zaman tartışıyorduk. Birbirimizin gönlünü alıyorduk daha sonra ama bazı olaylardan sonra ben yetemediğimi düşünmeye başladım. Yaptıklarımı zaten yapmam gereken olarak görüyordu bundan dolayı da daha ne kadar fazlasını yapmam gerektiğini düşündüğüm için böyle düşünüyordum. Meseleye geleyim. Nişan için falan konuşuyorduk. Kısaca anlatıcam. Ben dedim bizimkilerin maddi durumu yok seneye yapalım nişanı dedim o da benim istediğim tarihte olmazsa bunu senin yüzüne vururum sürekli dedi. Biz birde bunun üstüne tartıştık. Daha sonra dedi ki ben bunu sinir anımda söyledim. Bana ilk zamanlarda da söylediğim şeylerle insanları kırabiliyorum onları incitecek şeyler söylüyorum dedi. Ben bunu ona verdim ama biraz geçtikten sonra biraz konuştuk ve bana şey de dedi. Bizim bir tane arabamız va ailemin yani benim yok. Ben size araba satın da diyebilirim dedi ama demiyorum dedi. Başka kızlar söylüyor ama ben söylemiyorum falan dedi. Bunu ya da bu tarz şeyleri söylemediğim için mi kıymetim yok dedi. Ben kötü biri değilim dedi. Ben de dedim yani bunları zaten eş olarak göreceğin birine söylememen gerekiyordu dedim. Sonra da ayrıldım soğudum diyerek. Sizin düşünceleriniz neler?
Sevgilimden bazı laflar duydum ve ayrıldım düşünceleriniz neler?