Beni seviyor hic bir problrm yok sramızda iyi masallah.
Benimle konusurkende mutlu ama bağlanmaktan cekınıyor bunu hissediyorumm bazı hareketlerınden oturu neden seviyor biliyoruz sramızda iyi ama sorn ne
Beni seviyor hic bir problrm yok sramızda iyi masallah.
Benimle konusurkende mutlu ama bağlanmaktan cekınıyor bunu hissediyorumm bazı hareketlerınden oturu neden seviyor biliyoruz sramızda iyi ama sorn ne
Belirli bir yaştan sonra evliliği her açıdan değerlendirmeye alıyor insan, sorumluluk bilincine sahip miyim diye oturup düşündürüyor insana. Karşımdakiyle bir gelecek inşa edebilir miyim sorusu çok kafa yoruyor belki
Belli ki seni seviyor ve yanında mutlu ama duygusal yakınlık derinleşince bazı erkeklerde “kontrolü kaybedeceğim, incineceğim” korkusu tetikleniyor 💔 Özellikle geçmişte hayal kırıklığı, güvensizlik, terk edilme falan yaşadıysa bağlanmaktan geri durabiliyor. Sen sakince “ben burdayım, acelem yok, merak ettiklerimi açıkça soruyorum” dersen zamanla güveni artar. Onunla bu konuyu hiç yüz yüze, sakince konuştun mu? 💬✨
Cevap
4Cevap
Seven insan baglanmaktan Çekinmez bu seninle gelecek düşünmüyorum için mesafeli davranıyor
Başka kişiler var kafada
Kaygılı bağlanmaya sahip olabilir
Travma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?