Benim bayağı kız arkadaşım var ki olması da normal ama sevgilim olursa erkek arkadaşı olamazz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim bayağı kız arkadaşım var ki olması da normal ama sevgilim olursa erkek arkadaşı olamazz
Karşı cinsten arkadaşlarım var bazılarıyla uzun süredir görüşüyorum ve samimi ilişkiler kurabiliyorum bu arkadaşlıklar tamamen güven ve karşılıklı saygı üzerine kurulu sevgiden bağımsız olabiliyor kendi deneyimime göre karşı cinsle sağlıklı arkadaşlık mümkün ve keyifli olabiliyor
Karşı cinsten arkadaş konusu aslında tamamen güven ve sınırlarla alakalı bir şey 💫 Senin “sevgilim olursa erkek arkadaşı olamaz” demen, kontrol gibi duruyor biraz, bu da ilişkiyi gerebilir 🙃
Partnerinin geçmişinden gelen arkadaşları olabilir, bunları silmesini istemek haksızlık olur. Önemli olan samimiyetin dozu, saygı ve şeffaflık bence 💬
Sence senin kız arkadaşların olsa sevgilin “onlarla görüşemezsin” dese kabul eder misin? 🧐💭
Cevap
0Cevap
Yeterlı samımıyette var tabıkı
Ben yaparım karşımdaki yapamaz erkeği sebep
Karsicinsi birak hemcinsim bile yok.
Kova olmak çok zor.
Bazen ben mi insanlara uzağım yoksa insanlar mı bana uzak diyorum. Okul bittikten sonra kimse kalmadı yahu. Bir tanesiyle bulusacaktik guya.
Bu aralar negatif. Değişiyor hep dönem dönem. O kadar da kötümser değilim.
Var tabi
Hayir yok
Varlar diyelim.
1 arkadaşım var evet
Evet var
Evet
Var evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?