Biri var ama nasıl bir yol izlesem?

Huy, karakter, zihniyet olarak tam istediğim gibi ama görünüş olarak öyle değil şu an benimle flörtleşen kişi. Benim de ani başlayan ilişkilere karşı olduğumu bilir bu arada. Ama ben sporcuyum ve sporcu erkek istiyorum. Çünkü daha yakışıklı, daha bakımlı, daha sağlıklı, daha özgüvenli, daha dürüst (deneyimlerim üzerine konuşuyorum) oluyorlar. "Kaslı erkekler egoist, a*tal, ş*refsiz" diyecek olanlar hiç gelmesin çünkü onların en alasını kendisine bakmayanlar da gördüm, bir sürü farklı insanla tanışmış biri olarak söylüyorum bunu. Ayrıca bu çocuk sigara bağımlısı, alkolik ama huyu huyuma suyu suyuma gibi. Aşçı, feminist, kedisi var, dini ve siyasi olarak da uyuşuyoruz tam benlik ama işte görünüş sıkıntı 😔 görünüşün önemi olmadığını da kimse söyleyemez. Bunu da kibar şekilde dile getirdim ve anladı beni. Yine de konuşmaya devam etmek istedi. Peki ben hiç görmediğim değeri görmek için konuşmaya devam mı edeyim yoksa çekileyim mi şimdi?
Not: Alakasız yorum yapanların yorumu silinecektir.
Güncellemeler
5 ay
Bu arada "senin için sigara alkol bırakırım, şehrine taşınır tek yaşarım" diyor da daha tanışalı 1 hafta olmadı ama 1 yıl önce 4 yıllık ilişkisi kızın onu aldatmasıyla bitmiş. Onlar da aniden başlamışlar.
Güncellemeler
5 ay
Metalci grubu var ve sakalı da keserim dedi
Biri var ama nasıl bir yol izlesem?