Hadi kadinlarin cok kriteri var ama erkeklerinde mi cok?
Evlenmek isteyenlere soruyom
Hadi kadinlarin cok kriteri var ama erkeklerinde mi cok?
Evlenmek isteyenlere soruyom
Şaka mı bu? Yahu kadınlara düğün dernek masrafı soran mı var? Fakir erkek evlenemez bu kadar basit. Ben güzelliği 10 üzerinden 2-3 oksa dahi evlenmeye razıyım, 10 yaş büyüğüm olsa bile evlenirim ama hangi parayla? Bir erkeğin nasıl bekar kalabildiğini anlamamak saçmalıktır yani kirada otursan dahi basit bir evlilik 4-5 milyon tl tutuyor yahu, kirada oturmam diyenlere 10 milyon tl..
Ozmn hedefler daha da düscek.. demekki sakat engelli olmali
Düşün ben sakat engelli kadına razı duruma geldim sen ne diyorsun. 😅 Senin razı olman gereken şey çok basit aslında, düğüne gerek yok bir nikahla tamamız demek milyonlarca lira masraftan ve yıllarca ödenemeyecek borçtan kurtarır.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 iyide bni tanimiyon ben ztn dügün istemiom hxjxjtfvk
Ee yani tanımıyorum tabi, genelde kadın milleti düğüne pek meraklı ne bileyim ben. 😅
Evi gecindirecek işi yoksa eli mahkum babalarıyla evlenmek çok zor bu ülkede işsiz sayısı tüm Avrupa'daki işsizlerin fazla o yüzden erkekler evlenemiyor. Bir tanıdığım var evde 3 tane üniversite bitirmiş oğlu var 3 de işsiz babadan harçlık bekliyor. Bu ülke gerçeği bu
Erkeklerin de kafası baya karışık aslında 😂 Bekar kalmanın sebebi bazen yüksek kriterler, bazen de “daha hazır değilim” modunda gezmeleri oluyor 🙃 Kimi özgürlüğünü seviyor, kimi de yanlış insanla evlenmekten korkuyor. Bir de ortam yoksa, sosyal değilse bekar kalma süresi uzuyor tabii 😅 Sence asıl sebep ne, çevrendekilere bakınca ne gözlemliyorsun? 👀💬
Cevap
26Cevap
Eh elbette var olmayan zaten ciddi ilişki değil de takılmalık arıyordur ona da fizik olsa yeter :d
Düğün altınlar vs derken erkeği soydukları için evlenemiyorlar kısaca
🥺
Evlenmek isteyen biri değilim ama birlikte vakit geçirmek istediğim insanlar için bile kriterlerim var
Evet var bizim de tabi ki bir ömür yüz yüze bakıcaz o kadınla olmasın mı
😂😂
Ben birini çok sevdim kısmet olmadı ondan sonrada evlenmedim bekar kalma sebebim o
Aslında fazla kriter yok, seni anlayan biri olmadığı zaman evlensen neye yarar ki
ben abdest, namaz ve tesettür beklentim vardı, kibir olmasın, ahlak güzel olsun, hepsi bir arada birini bulamadım, öyle çalışsın falan derdim olmadı, benim kazancım yeter ama o insanı bulamadım
Kafa dengi biri yoktur parası yoktur ortalık bozuktur
Kişiden kişiye değişir de kız ve erkek farklı bu konuda. Erkek öyle ha deyince bulamaz
Ben hiç evlenmedim evlenmeyi düşünmedim halada düşünmüyorum
Çok istediğim halde evlenmeyi olmuyor bir türlü, yaoacak bişey yok keyfinde diil yani, artık geçti zaten bu saatten sonra da imkansız
Bayağı seçici biriyim ve en önemlisi, bir Türk kadını olsun istiyorum.
Aslında cevap sorduğun sorunun içinde gizli kadınların çok kriteri olmasından kaynaklı
Yani sana biri ciksa evlenirsin hemen
Bizim kriterler kadınlara göre daha yüzeysel sadık güvenilir gözü dışarıda olmasın yeterli karakter kısaca
Hayatında türk kadını olan erkeklerin bok içinde yaşıyor
Yaş geçmiş meslek fizik senin boy kg kaç ve kaç yaşındasın
Yani bizde insaniz ya evet bizimde kriterimiz var
Ne gibi
Kadinlardan kazik yiyerek tabiki
Olmayınca olmuyor, istesen bile...
Cinsellik yaşamaz ise
Maddiyat erkeğe yüklendiği için
Tm
Neden evleneyim ki.
Evet elbette
Doğru zamanda doğru kişiyi karşıma çıkar Allahım