Gizli Üye(30-35)+1 yılKız hata yapmış doğrudur, bir insan bu sebep yüzünden sevdiği adamdan ayrılmaz.. Fakat senin tutupta sizin özel hayatınızı en ince ayrıntısına kadar burada afişe etmen de ayı bir yanlış.. Sırf kendini aklamak adına da kızı bu derece karalaman doğru değil.. Kİ diğer bir ayrıntı aleviyim namaz kılmıyoruz demişsin alevilerde namaz kılmama gibi bir durum söz konusu değil elevilerde namazını kılan insalar 5 vakit olmasa da namazı niyazı bilen insanlar.. Namaz kılmazsın amenna ama bunu aleviliğe bağlarsanda, milleti alevilik konusunda yanlış bilgilendirirsin.. Yorum yapan 10kızdan 8ine de sulanman ayrı bir mesele ben anlamadım acını mı paylaşmak amaç acını unutturacak birini bulmak mı? Hem evlenmeden önce başka kız ile bir şeyler yaşa sonra da evlendiğin kızın namusunu sorgula bende böyle erkekleri anlamıyorum.. Kusura bakma ama tertemiz bir kız istiyorsan, sende ona temiz gitmeyi bileceksin bu bu kadar basittir..
05 Yorumla
Soran+1 yılOkumadım bile :D boşuna yormussun kendini
Cevap sahibi+1 yılbelli okumadığın, dokunmuş ki öyle bir cevap vermişsin neyse :D
Soran+1 yılHahaha zavallı yibazzcıkkk ♡♡
Soran+1 yıl♡Yobbazz♡
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam sen haklısın :))
En İyi Cevaplar
+1 yılkusura bakma da kardeş doğru söylemiş ama şöyle bir şey 1 sene diyorsunuz kız arkadaşınız bunu biliyor ve böyle devam etmiş ilişkiniz kız arkadaşınız madem böyle birini istemiyor baştan başlamamalıydı belki sizi değiştiririm yani namaz kılmasını sağlarım diye bir çabası yoksa tabii..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bu evde doğdum aleviydi annem babam bende aleviyim karşı evdeki komşu Sünni onların çocuğu olsam Sünni olurdum üst kattaki kiracim Ermeni onların çocuğu olsam ermeniydim ben secmedim bunu bizim inancımız yolumuz kulturumuz farklı bu ülkeyi Çanakkale savaşında dedelerimiz kurtarirken Sünni side vardı o savaşta alevi de arabida cerkezide lazi da ne gerek var ayrımcılık yapmaya bir insan bir insanı olduğu gibi sevmeli olmasını istediği gibi değil
- +1 yıl
@soran söylediklerinize şöyle katılıyorum herkes kendisine uygun bir eş ister diye düşünüyorum ama bunu başından bilerek başlar ilişkiye. ırkçılığa çok karşı birisiyi yargılamam benim haddime değil çünkü ama ben derim ki namaz kılmyan birisi ile evlenmem bu benim kararımdır o yönde de tercihi mi yaparım ama kız arkadaşınız sizin namaz kılmadığınızı bilerek bu ilişkiye başlamış ve aradan uzunca bir süre geçtikten sonra ayrılması bana manidar geldi bilemicem ama insan aleviyim şartlarım müsait değil diye de namaz kılmamazlık yapmamalı bence müslümana farz sonuçta senin ailen kılmayabili ama kişi kendinden sorumludur kardeş saygım sonsuz her iki taraftan baktım ben
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılRabbimiz dünyayı ve içindekileri yaratmış, yaşamak adına insanoğluna neler vermiş, namaz kılmassanız ve diğer ibadetleri yapmazsanız anında canınızı alır, aç bırakır azab ederim vb. uygulama yapmamış.. sadece 5 vakit namaz istiyor'ki 24 saatin 1 saatini alır 5 vakit namaz.. onuda yapmaz birde haftada 1 gün çok sevab olan cuma namazınıda kılmazsan mazeretsiz..
https://www.youtube.com/watch?v=cL-xyYW_vIg
Şeytan seni elinde oynatıyor ve sende buna gönüllüsün anlamına gelir. bırak namaz kılmamayı.. namazı kılarken terketmenin hükmünü araştır.
Hayat ve vereceğin ahir ve kabir hesabı sana ayit sen bilirsin.
Sevgilin bazı şeyleri senle yaşamakla yanlış yapıyor !!! ama namaz Allaha borcumuz, ister iyi, ister kötü insan olunsada namaz farz ve şart.. kabir ve ahiret bedeli katlanılamıyacak kadar kötü olur kılmayan için.14 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
- +1 yıl
@realsanalvefa Mantıklı olan tek ve gerçek yorum.
- +1 yıl
İlham olarak aklına geliyor insanın.
Şeytanda olumsuz yönde yönlendirip konuşturmak için sağdan devreye giriyor, doğruyu desende gururlanmaman vede e. i. c. seçilme niyetiyle paylaşım yapmaman gerekiyor..
Esas doğruyu hakkıyla biliyorsan demek gerekli, veya bilenin birebir açıklamasını paylaşmak en doğrusu, veya hem paylaşım hem bildiğinide ekleyebilirsin daha açıklayıcı olması vb. için.
Cevab mesajın ve içeriğindeki anlam için : Allah razı olsun , vede teşekkür ederim @haskafkas hanım.
Profilinize, cevabınıza binayen hassasiyetinize olan merağım için ön izleme yaptım bilginize, vede özür dilerim sizden izinsiz ve refleks olarak baktım.
Cevabınız vesilesiyle sizi tanıdığıma mutlu oldum.
Hayırlı günler.
Herkesin düşünceleri farklı tabi
011 Yorumla
Soran+1 yılAbi aynı doktora benziyosun :D
Soran+1 yılSeninle cikalimmi :D
Soran+1 yılPic e bak olur diyo :D
Soran+1 yıl:D yok ya çok uyaniksin.. piccoo :D
Soran+1 yılNiye ama abi almanyadan geliyoz seni çok seviyoz :D
Soran+1 yıl:D.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok guzel demis kiz
Allah onun gibi biri ile kavustursun insallah
Sana gelince niye kilmiyorsun?
Namaz hayatir tabi anlayana
Namaz kilmayan kisi bende birakirim
Sen namazi birakiyorsan o. kizida biralirsin birgun allahi birakan insanimi birakmicak?
Bence ne et cok seviyorsan hemen namaza basla bu senin icin iyi cok guzel hayatin olucak insallah her gecen gun sevginiz articak aranizda gercek ask olacak
Omur boyu birlikte olursunuz68 Yorumla
Soran+1 yılBen aleviyim ve tuncelliyim bizim ibadethanemiz cemevi.. allahı sevmek namaz kilmakla olmuyor yobaz beyninle bana akıl verme
Cevap sahibi+1 yılPardon yanlis anlasilma oldu ben asagidaki yorumlari okudum yani asinda kizin sana bastan sormasi gerekirdi tabi
Soran+1 yılÖnemli değil
Cevap sahibi+1 yılDogru diyorsun aslinda dinine duskun olan kisi bunu basta sormasi gerekirdi haklisin bu konuda ama insan hata yapabilir bu kizda belki gec anlamistir yani seninle ilma bir hata olarak gormus olabilir yani akli basina geldi diyelim. Her insan hata yapar ama simdi seni de uzdu malesef yan etkilerini insan dusunmuyor kime ne zarar verecegini
Ama olmus simdi ileriye bak. Benim sandigim gibi bir kiz ise yani dinie duskunse o zaman sen o kizdan vazgec yani sen alevisin dedin peki kiz ne? Ona gore baska sey ise yani suni veya hanefi sizin beraber olmaniz mumkun degil diye biliyorum ama genede sorun hocalara
Cevap sahibi+1 yılSonuna kadar haklisin
Beb senin yorumlarini okudum sok oldum.
Yani hos seyler degil yaptiklari tabi ben senin dediklerine gore simdi durumu degerlendiriyorum. kusura bakma basta yanlus anladim. ben sandim kiz cok dindar biri ve sen namaz kilmiyorsun
Ama kiz suclu dindar biri bir erkek ile konusmadi caiz degil birak sevgili olmayi bir kenara ama senin icin tabi guzel birsey degil
Iste insanogluna guven olmaz o yuzden biz insana guvenmeyiz ibadet ederek o inanca tutulup bir insanla yurumeye calisiriz. ama bazilarimiz buyuk hatalarr yapar ve sen merak etme o. kiz yaptiklarinin cezasini tek tek cekecek allah hic bir kulun hakini yerde birakmaz heleki senin kalbini kirdi ise cok kotu olur bir gonul kirmak kabeyi yikmak gibidir
Insallah kisa bisurede onu unutur ve hayatina sana gore guzel bir insan ile karsilasirsin.
Tekrardan ozur diliyorum yais anladigin icin
Hayirli cumalar.
Soran+1 yılBen bu evde doğdum aleviydi annem babam bende aleviyim karşı evdeki komşu Sünni onların çocuğu olsam Sünni olurdum üst kattaki kiracim Ermeni onların çocuğu olsam ermeniydim ben secmedim bunu bizim inancımız yolumuz kulturumuz farklı bu ülkeyi Çanakkale savaşında dedelerimiz kurtarirken Sünni side vardı o savaşta alevi de arabida cerkezide lazi da ne gerek var ayrımcılık yapmaya bir insan bir insanı olduğu gibi sevmeli olmasını istediği gibi değil
Cevap sahibi+1 yılBen sen alevisin diye birsey demedim belki yankis anladin beni. Saygim var diger dinlere
Herkes kendi secer yolunu. ve yolda basina geleceklerden kendisi sorumlu.
Saygi duyarim.
Soran+1 yılDiğer dinlere saygı duyarım ne ya ben muslumanim Aleviler Müslümandır muslumannnnn biraz kitap oku bu sitede beynini örümcek ağına cevirecegine
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılbana hiç gerçekçi gelmedi? bir yıldır berabermişsin.. hiçmi konu olmadı? sonra sevgili konumundasınız.. namaz kılmıyon diye ilişkiye son vermesi? garip? olmayacak bir şey? haa senin başka kendisine uymayan davranışlar olur mesela içki, kumar vs gibi.. yanlış anlama böylesin demiyorum..
03 Yorumla
Soran+1 yılBen keüzerime adam tanımam harbi delikanlı adamım kendisi beni başkasına tercih etti namazda bahane hep farklı konular üzerinden tartışma çıkarıp bahane arıyordu zaten son günlerde.. boşver
- +1 yıl
hımm anladım. şimdi oldu.. hakkında böylesi daha iyimiş.. takılma boşver..
Soran+1 yılKendisi kaybeder
öncelikle senin burada yaptığın ondan daha beter. Insan ne yaşadığını böyle ulu orta anlatırmı. Biraz edep olur anlatman hataydı. Insanın mezhebi bu kadar geniş olmamalı
Neyse soruya gelelim o kişi kim bilmiyorum ama Allah ıslah etsin. O kadar şey yaşamış en büyük günahlardan biri olan zinayı yapmış. Birde gelmiş namazdan müslümanlıktanmı bahsediyor. Allah annesine babasına sabır versin. Çünkü onlar kızının temiz ve saf oldugunu sanıyordur.022 Yorumla
Soran+1 yılBide bana gelmiş ayrılırken diyor ben zari mi diktirip bir saf bulup evlenirim diyor aynen bu şekil kendisine karşı çok sinirliyim gidip azini yüzünü kirasim var
Soran+1 yılO değilde şimdide zarlarini dijtiriyolar benim hiç bir kıza güvenim kalmadı ileride evleneceğm kıza nasıl guvenicem.. bir yılım boşa gitmiş. . bide ben hediye laptop almıştım sevgililer günün de istedim vermiyor.
Soran+1 yılTamam laptopumu geri istesem evine gidip ayıp olurmu
Soran+1 yıl:D atabilir ama o riski alacam
Soran+1 yılSaol şekerim :)
Soran+1 yılHani benim öpücük :) ?
Soran+1 yılYoğ öyle 3 kuruşa 6 köfte
Soran+1 yılİstedim
Soran+1 yılVerdi ama dediki sana bir kere hamburger ve kola ismarlsmistim onun parasini ver dedi bende onu verdim
Soran+1 yılAynen
+1 yılHarbi bu nasıl mantık ya kendi kılıyormuymuş acaba.
31 Yorumla
Soran+1 yılKizlara cuma namazı farz değilmiş
Saçmalık ! Din, ikilli ilişkilerde kesinlikle ilişkiyi bitirmek için ya da ilişkiye başlamak için bır neden olmamalı. Çok farklı konular birbirinden. Bence o onun bahanesi olmuş. Benim erkek arkadasım da din kültürü öğretmenliği okuyor fakat bende namaz kılmıyorum belki dinin gerektirdiği çoğu seyi uygun bır sekılde yerıne getıremıyorum. Şimdi beni bırakması mı gerekecek? Olacak sey değil. Din ile aşk aynı kefeye konulamayacak kadar farklı konular. Algısı kapalı insanları kınıyorum bu konuda :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak detayına girerek anlatıyorum,
Genç 2 sevgili varmış, birbirlerini seviyorlarmış, fakat kızın babası cami imamıymış, ve kızın erkek arkadaşın ile tanışırım ama benimde şartlarım var demiş,
Erkek arkadaşın eger bu imtihanları geçerse evlenebilirsiniz demiş,
Oruc tutturmuş, namaz kıldırmıi gel git vesaire kızın yanına 1 ay boyunca hiç gitmiyen erkek arkadaşını bir gün babasının yanına, erkek arkadaşının onun yanına neden gelmedigini sormaya gider,
Erkek arkadaşıyla orda karşılaşırlar, ve kıza söyler biz seninle birlikte olamayız, sen Allah'ı bulmamda bir vesileydin demiş,
Sende bunu bir imtihan, Allah ile aranında durumlar nasıl gidiyor diye bir araştır.00 Yorumla-Namaz kılıyomusun?
-Yok kılmıyorum ya.
-WTF! Benim ailem dindar bir kere tm mı. s. s. s. s biz her perşembe kuran okutuyoz KAFİR! DEFOL!
-WTF?
Ula ülkenin başındakiler yüzünden geldiğimiz din anlayışına bak töbe yarabbi çarpılacaklar yeminle.
Öyle diyeceğine güzel bir dille konuşsa teşvik etse belki imana gelecek ama kendisin de iman yok ki namazla kurtulunmuyor sadece o namazı hayatında uygulayınca kurtulunuyor. Ama anlayamamışız tabi.
Nese kardeşim kurtulmuşun boşver.03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılHahahaha :D
1 yillik sevgilini cozemedin mi? Kiz namaz kilan biriyle evlenmek istiyor, tercihi bu yani, ailesi de bu sekilde dusunuyor. Seni hala seviyordur ama geleceginde dusunemiyordur. Eger uzulerek soyleyip ayrildiysa ya namaza baslarsin devam edersiniz ya da kilmazsin biter beraberliginiz. Namazi zaten onun icin kilmazsin icinden de gelmesi lazim tabi sonucta insanin dine bagliliyla alakali bir durum. bir konusun ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aleviyim kizilbasim benim ailem bu benim yolum bu ben cemevine giderim inancım farklı bir yıldır namaz sorununu çıkarmadı şimdi çıkardı bahane buldu. O kadar dindardida niye benle herseyi yaşadı karikoca gibiydik madem dindardi yasamazdi yani
- +1 yıl
Aleviler de namaz kiliyor, kilan alevi arkadaslarim var. Aleviler de musluman, namaz muslumanlara farz. Yani tabi kilarsin kilmazsin senin yasayisin sonucta ama kiz bu konuya onem veriyor. Bir insan namaz kiliyor diye gunahsiz degil. Dinine bagliysa sana da mesafeli olmaliydi da sanirim bu konu uzun zamandir aklindaymis seninde degismeyecegini dusunmus olabilir. Bence konusmalisiniz detaylica bu konuyu. Bir de geleceginiz olmadigini dusundugu icin ayrilmis. Yasayis farkindan dolayi olabilir.
+1 yılİki görüş; birincisi kız namaz kılan dinine bağlı bir eş isteyebilir. Gayet makul bir sebep (tabi herşeyi birden bitirmesi ayrı bir muallak. Seven insan bu kadar kolaybitirmez) ikincisi kız zaten ayrılmak istiyormuş. Yani namaz kılmaman bahane gibi olmuş ki benim fikrim bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ona karşı çok sinirliyim gidip azini yüzünü kirasim vsr
1 senelik ilişkinde cuma namazını kılmayışını şimdi sorun yapması enteresan ve sende onun gitmesini izlemek yerine bir fedakarlık yapsaydın ki bu senin içinde çok faydalı olurdu.. ama en kötüsü de senin burada gelip onunla herşeyi yaşadık karıkoca gibiydik demen çok iğrençti gerçekten, söylemeden geçemicem.
31 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Arkadaşım 1 yıl sevgili olmuş senle herşeyi yapmış sonra bide namaz kılmayan biryle işim olmaz deyip ayrılıyo işe bak l*n . Senin namaz kılmamanla alakası bile yok bahane arıyomuş saçmalamış mal
12 Yorumla
Soran+1 yılYani ama ben onu allaha havale ediyorum
+1 yılMantiksiz ama akilli kizmis orada Sana kilmani onerebilirdi ama kestirip atmis yanlis. sen zaten kilmak zorundasin kardesim muslumansan bak kilmiyorum deme hakkin yok zorundasin Sen kimsinki Allah a ben kilmiyorum diyorsun ince düşünceler bunlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yıldaha iyilerine layıksın kardeşim yobazla sevgili olunmaz
18 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel lahmacun yiyosun ya canım çekti
- +1 yıl
severek yiyoruz büyük fanıyız
Soran+1 yılYarasin
- +1 yıl
+1 ver karının teki eksilemiş exp gidiyor :D
Soran+1 yılVerdim :D
- +1 yıl
adamsın :D
Soran+1 yılSende :D
- +1 yıl
:D:D
Bu olay bana çok sevdiğim bayan bir arkadaşımı hatırlattı genç dostum. O da sevgilisinden ayrılınca namaza başlar tövbe eder sevgili bulunca bırakır idi. Tanrı böylelerinden korusun...
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin be kardeşim
Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Hicsorma kizin biri facebook ta ekledi +18 acik resim istedi gönderdim cinsellik muhabbeti etti sonra namaz kilacagim yazip engelledi on saniye sonrada Sayfam kapatildi
05 Yorumla
Soran+1 yılAbi benim ilk sevgilim namaz kılan bir kızdı kapaliydi ama ogrendimki bütün hatay kızı yemiş yemeyen kalmamış kıza söyledim dorumu dedim cahildim o zamanlar dedi.. şimdi yarın bir baskasiyla evlenicez hepimiz için diyorum kız temiz olacak ama arkadan kackere yedi allah bilir.. opturmeyen oksatip elletmeyenmi kaldı
Soran+1 yılMadem dinine baglisin niye bana Tanga iç çamaşırı al diyosun
Soran+1 yılGot arası oluyorya
+1 yılHayatının geri kalanını dinine bağlı olan biri ile geçirmek istiyo anladığım kadarıyla. Saygı duyman gerekir.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama ben onsuz napicam evlenicez derdi hep umutlandim bende
+1 yıl1 senedir çıkıyorsunuz daha yenimi sordu bu soruyu bence hiç üzülme.
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet birden bire bugün cumaya niye gitmedin dedi sonra tartıştık bende dedim bu benim inancım kimseyi ilgilendirmez ben aleviyim oda dedi Aleviler şöyledir böyledir bende dedim ayrımcılık yapma falan
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha o nasıl bahane önce her haltı ye sonra namazı bahane et ayrıl. Bence da kızın gozu gonlu ya da g*tu başka yere kaymış 😃 başından beri alevi olduğunu biliyorsa saygı duyması gerek zaten. Neyse senin boyunu sevdim şimdi sana yavşasam mı ne 😃
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim boy uzun seninki kisami :)
Cevap sahibi+1 yıl1.70boyundayım 😊
Soran+1 yılCiddi düşünüyorum ben öyle çocuk oyuncağı aşk istemiyorum özelden numarani verirsen whatsap tan konuşuruz. . ben sevmek sevilmek değer vermek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYüreğin hala onun için çarpıyorsa yeniden sevmek o kadar kolay mı sence? Biraz zaman ver kendine ben bulurum seni 😊
Soran+1 yılBen kendisini sildim hep yuregimden hem kalbimden.. Eğer konuşmak istiyo san özelden konuşalım ben artık siteye girmiycem sıkıldım bu siteden.
Cevap sahibi+1 yılHiç tanımadığım birine numaramı vermek doğru mu olur sence özelden konuşalım da ikimizde gizliyiz nolcak şimdi?
Soran+1 yılGizliliği kaldırdım ama ben mesaj atamiyorum Xp 1 olduğu için sen at bana mesaj konuşalım
+1 yılBahane arkadaşım, bahane hep. İyi olmuş, kurtulmuşsun, bu işe yaramasa ileride başka konulardan sorun çıkarırdı kesin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende dedim biraz delikanlı ol yürekli ol deki seni sevmedim ya da sevmiyorum ya da başkasına aşığım bende eyv derim ama yalan atmanın anlamı yok
- +1 yıl
Ben ateistim, hayatımda hiçbir insanı dinine düşkünsün, bizim hayat şartlarımız birbirine uymuyor diye terk etmedim, etmem. Kimse kimseyi değiştirmek zorunda değil. İnsan, insan olunduğu için sevilmeli ki benim bildiğim Tanrı ve Allah inançlarında (yani ana dinlerde) insanlara bu öğretilmeye çalışılır. Bunu geçtim kız senin nasıl biri olduğunu bir yıldır biliyor, haydi diyelim kız bir anda değişti, ailecek bir anda hepsi mi değiştiler de namaz kılmayan birini istemediklerine bir gecede karar verdiler? Kulağa çok saçma geliyor. Değmez yani üzülmeye. Hem kız gerçekten namaz kılan birini istiyorsa ve sende değişemeyeceğine göre o ilişki kız yalan söylüyorsa da doğruyu söylüyorsa da bitermiş. Dediğim gibi, üzülmeye değmez çünkü iki ihtimal var, ya senden ayrılmak için yalan söyledi ya da seni olduğun gibi kabul edemedi. İki şekilde de seni hak etmiyor demektir.
Soran+1 yılHaklısın kardeşim
+1 yılkızdır de geç,
malum anlaşılması güç yaratıklarız :S
ben olsam namaz kılmaya teşvik ederdim açıkçası.03 Yorumla
Soran+1 yılEdersin teşvik ama beni biraz zorr karşılığında bişiler isterim :D
- +1 yıl
git onu seni terk edene söyle
Soran+1 yılTerk eden sabah akşam yapayapa fallafış ettim :)
+1 yılBende dikkat ederim. Seninle aile kuracağını düşünüyor. Bu şekilde biri çocuk yetiştirsin istemez. Kız haklı. .
82 Yorumla
Soran+1 yılSenin tarafın belli ;)
- +1 yıl
Eyvallah. :)
+1 yılGerici diye buna denir
Boşver kardeş 1 yıllık ilişki bitmiş diye üzülme, sevin. Allahın sevilen kuluymuşsun
Bunlarla uğraşılmaz yahu iyiki bitmiş diyeceğim neredeyse
Madem çok önem veriyorsun 1 yıldır neredeydin , sevgilinle 1 yıldır buluşurken neredeydin o da dinimizce günah değil mi cici kız deeseydin 👍👍015 Yorumla
Soran+1 yılBide bana seni asla bırakmayacağım evlenicez derdi hep. yalancı
- +1 yıl
Kızın ayrılma nedeni bahane
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Dinci ayağına yatıp, her haltı yiyen sonra namaz kılmıyosun diye ayrılan zihniyet eksilemiş hep hahahahhaha😀😀😀😀😀😀
Soran+1 yılBide ben eksiledim 3 oldu. . dusene bir tekmede ben atarım :D
- +1 yıl
Tekme yedin diye niye tekme atıyonn be😊
Soran+1 yılŞaka gız ben eksilemedim. . sana Kıyamam ki ben
- +1 yıl
Yalan :)
Soran+1 yılYemin olsun ki. . Bu arada çok güzelsin ya MASALLAH
- +1 yıl
Peki teşekkürler😊
Soran+1 yılSevgilin çok şanslı
- +1 yıl
Abartma o kadarda
Soran+1 yılValla ya aşık oldum galiba
- +1 yıl
Yavaş gel yahu
Soran+1 yılDaha yavaş nasıl gelinir :)
Saçmalık. Dediğin gibi, madem o kadar dindar ne diye karı koca gibiymiş seninle? Kusura bakma ama asıl onlardan korkacaksın. Ki müslümanlık hoşgörü dini ama ben bunu icraatte hiç göremiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşver kardeşim allah bizi boylelerinden korusun
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. İyi yapmış bence.. Kendileri bu denli uçta dindarsa zaten ileriki dönemde her ikiniz de mutsuz olurdunuz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Bunu böyle söylemek yerine daha hoş bir şekilde söyleyip seni teşvik edebilirdi. :/
02 Yorumla
Soran+1 yılBoskoy. . elif yoksa azer bülbül var sigaram var
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz sana inceden mesaj vermeye calismis aslinda tabi ergen oldugu icin konusmak yerine tribi tercih etmis herhalde neyse..
kizin yaptigi dogru aslinda herkes dengine gore..06 Yorumla
Soran+1 yılNiye ilk sevgili olduğumuzda bunu biliyordu ama
Cevap sahibi+1 yılYorumlari okuyunca farkettim alevi oldugunu..
alevi olmasaydin eger sunu sorucaktim.. o kadar sure zarfinda hic namaza alistirdi mi yoksa tesvik etmek icin birsey yapti mi diye ama gereksiz olurmus. Bosver cidden bahane olmus bir daha gelirse senin benim inancima saygin yokken asla bir daha seninle iletisim halinde olamam. Atar yap yani sunniligin ile aleviligin gorevleri farklI sonucta
Soran+1 yılAz önce Günaydın mesaj i attı bende kimsin? ? Dedim beni tanimadinmi aşkım dedi Hayır dedim..
Cevap sahibi+1 yılIyi yapmissin dinden yuru terbiyesizlik yaptigini bilsin..
Soran+1 yılOnu surundurecem beklesin neler yapıcam köpek gibi yalvaricak değerimi anliycak
Cevap sahibi+1 yılO kadar hayal kurma da baska mezhepten birini ezmek neymis ona hissettir.
+1 yılSenin icin daha iyi olmus, sevinmen gerek, kurtulmusun yobazdan.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın abe :)
herkesin dini kendine tamam belki kılsan daha iyi olabilirdi diyebilirdi ama çekip gitmesi ne demek ya herkes kendinden sorumlu hata yapmış
14 Yorumla
Soran+1 yılValla kardeşim kendisi bilir ben saygı duymasını beklerdim
Tamamen kolpa hikaye insan bari biraz mantıklı sallar be üçkağıtçı gizli kullanıcı olarak sormuş birde, inanmayın bölelerine
12 Yorumla
Soran+1 yılYasin daha 18 git uyu aklın almaz senin hem büyükler konuşurken sus evladım :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıza sonuna kadar hak veriyorum, kendi ailesi ve, kendisi namaz kılıyorsa. Karşısındakide dinden uzak bir yaşam tarzındaysa kendisine soğuk gelebilir... Sizin beyninleriniz algılamaz gerçi bu sözlerimi ama neyse yorum yapayım dedim.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDüşün o zaman sen beş vakit namaz kılan birisin dinine bağlı ailende öyle diyelim... Sevdiğin kız ise dinden uzak bir yaşam tarzında hiç ilgisi yok... Sense çok içten ibadettesin veya namazındasın nasıl hissedersin?
her ailenin kendine göre damat hayalleri vardır. ben de namaz kılmayan biriyle birlikte olmam. ama kılmıyo diye hemen terketmem. kılmaya teşvik ederim. kılmazsa da yol veririm.
14 Yorumla
Soran+1 yılAma yobazz değilim ben aleviyim sadece
Soran+1 yılHe ondan
boş versene ayrılmaya niyeti varmış. Namazı bahane etmeye de utanmamış
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle valla kirve
iyi olmuş yani o zeka seviyesi yüksek birine benzemiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten yüksek olsa beni bu yüzden birakmazdi
+1 yıl1 sene önce sormamışda şimdimi sormuş mantık hatası olarak doğmuş o kız bahane aramış resmen
15 Yorumla
Soran+1 yılBen o kızı yiyeyiye pert ettim ya bana yeter :)
- +1 yıl
oooooo o ne :) o nasıl dindarlık öyle be :))
Soran+1 yılBenim aleti merak etmiş boyum 1; 96 acaba ufaklık ta mi uzun demis yani suç gene benimmis. . bana aç bakim diyen azina alan kendiydi
- +1 yıl
aman Rabbim o ne :O hayırlı olsun ne diyeyim :)))
Soran+1 yılAmin amin
+1 yılSeni sevmiyordu belli ki ondan sebep ayrılmaz. Ha o kadar dindar sa flört etmezdi zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılDindar ama benimle herseyi yaşadı karikoca gibiydik madem dindardi yasamazdi.. Allaha havale ediyorum
+1 yılTakildigim nokta
kuran pkuturuz derken?
Kuran okutmak ne demek kurani kensin okuycan anliycan amel edicen muslumanlik budur.11 Yorumla
Soran+1 yılİşte :( beni uzende bu.. o değil de her haltı yedi benle beraber ama sonradan başıma dindar oldu
+1 yılNe kadar pis bir insansın sen ya aranızda özel olan herşeyi yazıyorsun ne biçim yorumlar bunlar. Kızın aklı başına gelmiştir belki o yüzden bırakmıştır!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Banada demişti hatta boy abdestin var mı demişti ya la =/
Sonuç olarak ben terk ettim ama =D
Cumları kaçırmayalım gençller11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha guldurdun beni ya
+1 yıl1yildir yeni mi aklina gelmis namaz kilip kilmadiginin onemli oldugu. Bu kadar onemliyse ilk gun sorardi, akil var mantik var
12 Yorumla
Soran+1 yılBide madem o kadar dinine düşkundu niye yurttan ayrılıp benle aynı evde yaşadı niye yanimda uyudu karikoca gibi oldu?
- +1 yıl
Dininde namazinda olan insan evlenmeden bunlari yapmaz. Ben bunlarin taraftari degilim ozgur bir ulkede yasiyoruz kadinlarda erkeklerde istedigi gibi davrabilmeli. Sen o kizin samimiyetini tekrar gozden gecir ve bahane olup olmadigindan emin ol bence
+1 yılDindarsa sevgili yapmazdı zaten.
İşts bu tür Müslümanlara acıyorum ben. :/
İlerde sorun çıkardı zaten.. Hayırlısı.16 Yorumla
Soran+1 yılSevgili yapmayı geçtim karikoca hayatı yasamazdi koynuma girmezdi
- +1 yıl
Ohaaa 😳😳😳😳😳
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
@ZargeS şimdi cevapları okuyunca farkettim. Neyse uğraşmaya değmez. 😄
Soran+1 yılYalansa eğer en adı norrrrropu çocuğuyum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBosver kardesim kendisi kaybeder bazılarının kafasida böyle iste
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir sene sonra bunu fark etmişse gerçekten unut sen onu başka birini bulmuştur bu da bahanesidir.
118 Yorumla
Soran+1 yılAma bana seni asla bırakmayacağım evlenicez derdi yalanmiydi yani hepsi :(
- +1 yıl
Peki o isteseydi kılmaya başlar mıydın? Onunla evlenebilmek için
Soran+1 yılHayır hiç kimşeye boyun eymem. Beni bu şekilde sevecek
- +1 yıl
O da seni bu şekilde kabul edememiş ve ayrılmış önceden söylediklerininde hiçbir hükmü kalmamış bu durumda zor olsada onu unutman hayatına kaldığın yerden devam etmen gerekiyor
Soran+1 yılArtık hiçbir kızla sevgili olamam güvenim kalmadı hıcbirine
- +1 yıl
Sırf bu yüzden hayatından vazgeçemezsin vazgeçmemelisin vazgeçmeyeceksinde toparla kendini
Soran+1 yılHaklısın da şimdi diktirme olayı çıkmış ya evlendigim kız da diktirmisse?
- +1 yıl
Bak işte ona bişey diyemem herşey olur yani
Soran+1 yılSevgilin var mı
- +1 yıl
Hayır da niye sordun ki
Soran+1 yılBelki tanisiriz diye
- +1 yıl
Gizliden çık
Soran+1 yılÇıktım.. ama ben mesaj atamiyorum Xp yetmiyor sen at hemen
- +1 yıl
Tekrar çıkar mısın burada değildim de
Soran+1 yılÇıktım çabuk ama :)
Soran+1 yılDalgami geciyosun çıkıp duruyorum mesaj attığın yok. . iyi günler
- +1 yıl
Ya napayım ama evdekinler rahat duruyor mu? Sağol
Soran+1 yılSon defa açıyorum hadi mesaj at
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla normalde bende kılmam ama ask soz konusuysa herseyi yaparım ateist de olurum müslümanda.. hristiyanda fark etmez
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyecek bişey yok
Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. Ana soruyu soruyorum. 1 yıl boyunca cumaya gitmemeni yeni mi dert etti? Aklını ben onun...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bahane biliyorum eminim yani
+1 yılDoğal. namaz kılmıyon bari cuma ya git en azından.6 rekat 10 dk
22 Yorumla
Soran+1 yılAma istemiyorum zorlanmi
- +1 yıl
Yoo islamda zorlama yoktur ama müslümana namaz farz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılohh ıyı olmuş sende kendine göre biriyle çık bundan sonra :))
117 Yorumla
Soran+1 yılCinsmisin nesin sen?
- +1 yıl
ne alaka bbee, asıl cıns sensın , kız demekkı senınle gelecek gorememıs kendı gıbı bırı ıstıyro, sende kendıne benzer birirni bul, aşk gelip gecici , mantık kalıcı :))
Soran+1 yılYav ekmeğine bak hele tırrikk
- +1 yıl
sen bılırsın , yaşa ve gör çokta tınn.
Soran+1 yılAmannn çokta fifi :D
- +1 yıl
sen kendını ne çok begenmişsin böyle , enteresan bir şekilde ukalalık var sende.
Soran+1 yılKendimi seviyorum kasliyim boy 1; 96 kilo 83 atletik yapılı esmer ve yaksikliyim
- +1 yıl
yok baska bır sey bu bır ulkaalık vara ma neden anlamdım ailevı olabılır.
Soran+1 yılCoğğğda tınn çoğğdaa fifi
- +1 yıl
sen hıcde uzulmmeıssın , kız ayrıldı dıyorsun bu sayfada laf peşine koşuyorsun
Soran+1 yıl3 kilo 1 milyonnnnmnn
- +1 yıl
çocuksun sen daha yaa , birde kız niye ayrılmış dıyorsun , ıyı olmuş boyle avanak gibi kal ortada :))
Soran+1 yılSenden çocuk yapar bu cocuk ama haa :D
- +1 yıl
ne cocugu sokak mi? :)
Soran+1 yılKiz çocuğu
- +1 yıl
yuru git coluk colukla ugrasaam.
Soran+1 yılPortakallarin buyukmu
Kanka be nerden buluyorsunuz böyle arkadaşları bahaneye bak dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
Alakası yok bahane aramış da çok saçma la kusura bakma güldüm yaa:)00 Yorumla
+1 yılKız akıllı birisine benziyormuş. Tebrik ederim valla kızı.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru senin gibi akıllı oda :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 yıldır bilmiyormuydu ne değişti senin anlattıklarına bakılırsa kız gönül eğlendirmiş gibi birşey olmuş madem önem veriyordu baştan olmaz diyebilirdi kısmet
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah bilir napicani onu allaha bırakıyorum bana yasattiklarinin karşılığını alir elbet
+1 yılsalla körfeze panpa bende beni namaza alıştırıcak bir hatun isterim Allah affetsin 24 yaşına geldik bir kere cumaya gitmedik :(
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D hey maşallah
- +1 yıl
dalga geçme l*n topik mürit
kız haklı bro cuma namazı dini bayramımız gibidir tüm müslümanların toplandığı bir an öyle düşünmüştür
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aleviyim
Çok saçma seni hrrseyinle kabul etmemiş demekki seni sevmiyo bahane aramış.
10 Yorumladünyaya at gözlüğüyle bakan insanla hayat geçmez hiç uğraşma öyleleri ile
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın abi diline sağlık boşver kendi kaybeder
Herseyi yasamissin diyon namaz muhab acmis ve terk etmis neyin kafasi la o ne icmis o gun
01 Yorumla
Soran+1 yılDedi sağlam ictim
+1 yılherkes namaz kilmak zorunda degil kizdaki mantiga bak ya :)
15 Yorumla
Soran+1 yılVay be çok şükür aynı kafadan ve görüşten biri geldi hosgeldin yagmurum :)
- +1 yıl
hosbulduk :)
Soran+1 yılBeni hatirladinmi
- +1 yıl
hayir
Soran+1 yılNe tesadüf bende hatırlamıyorum :D
çok doğru bir mantık sen kendini sorgula bence alkol alsa hoşuna giderdi değil mi
00 Yorumla
+1 yıl1 yıldır sevgılıın onla böyle bırı olduğunu kurallarını bılmıyormuydun sımdımı patladı onca gundur :D
00 YorumlaYeni Türkiye'ye hoşgeldin. Bu ülkede insanları olduklar gibi kabullenme kalmadı artık.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim anneme dedi evlenince acilmam kapalı kalırım benim annem açık tabi. Neyse annemde sen nasıl istersen kızım dedi ama ben namaz kilmiyorum dedim diye bir yıllık ilişki bitti
Soran+1 yılAynen abi salla
+1 yılgitmek icin bahaneler bende birine ateistim dedim 1 hafta trip attı sonra dwm etmişti
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılAy fahse. İyi olmus kahpıka bosver gitsin kardesim. d
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen ablacim ♡
Cevap sahibi+1 yılBiri de eksilemiş :D
Soran+1 yılNasıl olsa eic sececem seni :D bişi olmaz
... dermisimm :D
Cevap sahibi+1 yılHahah :D sen bilirsin kardes :D
- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!