Gizli Üye(30-35)6 ayBu yıl benim yılım Evlilik arifesindeyim, bir sorun çıkmazsa, güzel, genç, alımlı Slav kızını kaptım.
*Umarım herkes mutluluğu tadabilir bu adeletsiz dünyada. En kötüsü hiç yaşanmamışlıklar, kocaman bir boşluk ve pişmanlık duygusu, bu duygu berbat bir şey, yıllar geçiyor ancak hiç güzel bir şey yaşamıyorsa insan iyi olması iyi hissetmesinin mümkünatı yok, benzer pişmanlıklar yaşadığım için bunu yazdım sanırım, ama umarım herkes mutluluğu 1 günde olsa yaşamalı hayat dolu olmanın nasıl bir şey olduğunu hissetmeli.
01 Yorumla
Soran6 ayKitabın ortasından konusmuşsun.. o kadar boş geçiyor ki bütün gencligim hiç oldu gitti ne bir yuvam oldu ne bir işim mesleğim, nede gezip hayatı tadabildiğim bir anım
En İyi Cevaplar
7 ay2026’ya bekar mı, evli mi girerim bilmiyorum.
Ama şunu biliyorum: Umudu tamamen kaybettiğim bir kapıdan içeri girmem.
Hayat bazen insanı yorar, bazen de “olmayacak” cümlesini erkenden kurdurur.
Ama bazı ihtimaller vardır; gerçekleşmese bile insanı büyütür, sakinleştirir.
Belki de mesele sonuç değil, yolda neye dönüştüğümüzdür.
Umudunuzu kestinizse buna saygı duyarım.
Ben de size hayatta başarılar diliyorum.
Yollar ayrılırken kırmadan, eksiltmeden ayrılmak en büyük olgunluktur.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBu devirde evlenenin kafasına so... kimin eli kimin cebinde belli değil kime nasıl güvenerek evleneceksin KS da önceden akıllı uslu insanlar olurdu şimdi ergenlerin sen hikayeleri fantezileri yok şunun kalçası yok şunun malafatı yok kocamı aldattım bi anlık sinirle so... m böyle yaşanılan hayata bu yaşadıklarına hayat mı diyorlar valla arkadaşım param var pulum var malım mülküm var herşeyim fazlası ile var ne evlilik düşünürüm ne sevgililik
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
7 aySalınan ve salınmayı planlanan daha fazla suçlulardan sonra hayatta kalabilecek miyim, huzurlu yaşayabilecek miyim diye düşünüyorum. Çöp atmaya çıkarken bile tek gitmemek gerekiyor artık.
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
2026’ya nasıl gireceğini şu an bilmemek çok normal 😔 Bazen insan bir noktada “artık olmaz” deyip umudu bırakıyor ama hayat tam da o anlarda sürpriz yapıyor 💫
Ben büyük ihtimal evli gireceğim ama kalbim hep genç bekarlar ve yeni umutlar için atıyor 💕 Kendini bu kadar umutsuz hissetme lütfen. Sen önce kendi hayatını güzelleştirmeye odaklan. Mutlu oldukça hem bakışın değişir hem karşına gelen insanlar ✨
Belki 2026’ya bekar girersin ama çok daha güçlü ve kendinle barışık biri olarak girersin. Bu da en az evlilik kadar değerli 💖🌿40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
Yok ya ne evliliği daha sevgilimiz flörtümüz bile yok tek tabanca devam böyle daha güzel özgürüz karışanımız yok mutluluk seviyemiz yüksek
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u 7 ayBekarım
01 Yorumla
Soran6 ay30 olmadan evlen mutlaka
2026’ya bekar mı evli mi girerim bilmiyorum ama umudumu kesmedim.
Herkesin zamanı farklı; kimi erken evlenir, kimi geç. Önemli olan doğru insanla, doğru zamanda olmak.
Evli mutlu çocuklu olanlara da, hâlâ yolunu arayanlara da hayatta başarılar.
00 Yorumla
7 ayE. m. ç. ve "yaklaşık" şöyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayEn son 8 yıl önce yılbaşına bekar girmiştim 😄
32 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
7 ay30 yaşında gelinlik modellerine anca bakmaya başladım 35'e kadar modeli seçerim 40'ta da evlenirim diye düşünüyorum bu hızla
139 Yorumla- 7 ay
Sorma bro gül detaylı olanlar güzelmiş 😂😂
- 7 ay
Ya ben buz mavisi gibi seviyorum 😂😂
- 7 ay
Gelinlikte diyorum be damatlıktan banane ilgi alanıma girmiyor 😂😂
- 7 ay
www.google.com/imgres
Bunu alabilecek zengo koca bulamadım henüz 😂 - 6 ay
20000 tl'ymiş taşlı tuşlu pahalıdır dedim hakkaten niye ucuz bu. Evlilik talebi fazla olduğu için ürün fazla arz edildiğinden fiyat düşük demek ki basit bir ekonomi mantığı 😂
- 6 ay

Aslında internette çok daha basit gelinlikler bile 50000 TL falan ama isteyen 5.000 TL'ye de bulur arayan bulur 😂😂 Bak mesela bu attığım George Clooney'nin eşinin gelinliğiymiş 200.000 trilyona satılmış hiç de güzel değil 😂😂 - 6 ay
Tabi ya yukarıdaki mavi olana en az 50000 tldir dedim ama 20000 tlmiş. Tuhaf bir piyasa mantığı var vardır bir bildikleri
- 6 ay
Konu konuyu açınca baktım Sanırım basit modeller daha pahalıya satılıyor daha asil durduğu için olabilir. Ya da şey basit modeller tercih edilmediğinden az satış yaptığı için basıyorlar fiyata 😂 hep tuzak bunlar hep
- 6 ay
20000 tliliği almam ki çok avam duruyor Clooney'ninkini de almam ben gül detayı istiyorum 😂😂
- 6 ay
Oğlum o değil de 200000 trilyon kaç daire eder be
- 6 ay
Çalışıyorum da özelden konuşmuyorum ya goygoy yapıyoruz şurada
- 6 ay
Yarın evlenmeyi düşünürsün diye bilgilendirdim seni işte 😂her canlı bir gün evliliği tadacak
- 6 ay
Kısmet 😂😂
- 6 ay
Daire güzel şey bahsederken aklım gitmiş sayıyı yanlış yazmışım 200 trilyon olacaktı *** 😂
- 6 ay
Benim dedenin Allah rahmet eylesin arsaları vardı da 😂😂
- 6 ay
Hişştttt öyle sorulmaz insanın günahı 😂😂
Gizli Üye(18-24)7 ay20 YorumlaBen bekarım. Yaşamak için öldürmek gerekir.🤔🇹🇷👍
21 Yorumla- 7 ay
Kimi öldürecen abla
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
6 ayBekâr gireceğim ama ben umudumu kaybetmedim. Bekâr giren herkes evli de çıkabilir. Evlenen herkesin uzun bir ilişkisi olmayabiliyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
6 ayİnad ettim Yeni yıla da yeni yaşımada bir sevgili yaparak giricem, her ne kadar imkansız gibi görünse de
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bekar tabiki sultan olarak devam 😀 ev temizleyen camaşır bulaşık yıkayan ütü yapan yemek yapan bir sultan 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayBekar giriyorum. Umut bitince can çıkar. Umudun azalmış. Doğru insana denk gelememek senin seçim tercihin.
00 Yorumla
7 ayvalla acelem yok tahminim 2032-2040 belki 2027 de de evlenebilirim 2026 dada kader tabi en hayırlısı olur insallah
00 YorumlaBekarlık sultanlıktır yine bekar giriyorum çok şükür 🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayBekar her zaman ki gibi umudum hiç olmadı zaten
10 Yorumla Onu sadece Allah bilir oyuzden kimse şimdiden büyük konuşmasın.
10 Yorumla
7 ayBirbirimizi hala süzüyor ve tanıyoruz net sonuç 4 ay içinde belli olursa 2026 evlilik
10 Yorumla
7 ay2028 2029 'da falan evlenirim herhalde sanırım. 😅
10 Yorumla
6 aybekar gireceğim ama tek umudum 2026 senesinde hayatıma gönlüme göre hayırlı birisi girer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şen Dul olarak gireceğim her zaman ki gibi 😅
00 Yorumla
6 ayCevap veriyorum böyle giderse 2027 ye de bekar gireceğim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bence 2026 yılbasını bırak önümüzdeki 14 şubata bile yalnız giricem yine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
7 ayBende umudu kestim, yarışmacılara başarılar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ay9 senedir yanlız giriyorum yeni yıla, yanlış insan olacaksa yanlız kalırım daha iyi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayBekar giriyorum ama evli olarak çıkacağım inşallah🫠
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 2026’nın ikinci yarısı özellikle Temmuz sonrası bambaşka olacak benim için tayin hakkım olacak 😎
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 2 gün kala şet hızıyla birine aşık olup yıldırım nikahı kıyamazsam eğer bekar gireceğim evet 🙂
00 Yorumla
7 ayevlilik pek yok zihnimde o yüzden bekar giriyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
7 ayBekar ama ailemle bir arada İstanbul da bir mekan da yemeğe
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 1997 den günümüze nasıl geldiysem yine o şekilde devam 🤣🤣🤣🥲
00 Yorumlabekâr gircem o arada beni kaçıran olmazsa 🐾
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayÇok bekar giricem umudumu bitirmem belki pat diye çıkar karşıma 😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Elini tuttuğumuz bir kadın bulamadık da evliliğimiz kaldı 🙃🙃
00 Yorumla
7 ayBekarım
Kafam rahat yani memnunum bekar olmaktan 😎00 Yorumla
7 ayBen umudumu kaybetmedim. Elinde sonunda evleneceğim, adayımı bekliyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
7 ayBekar Değilim 2026 Yılına Sevgilimle Girecem İnşallah😍🥳
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s 7 ayEvli... 2 yıl önce yılbaşında evlilik teklifi almıştım hey gidi hey
00 Yorumla Evli olmak isterdimde kısmetsizim galba bakalım bu sene nolur
00 Yorumlaherşeyin hayırlısı olsun,2026 ya da bekar giriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay30 a gelmeden evlen diyorsunuz da nasıl olacak atanamıyoruz ki iyi birine denk gelecek misin o da var bana pek denk gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ay26 değil sonsuz yıllarca ölene kadar yalnız gireceğim hedefim bu, yıllar sadece sayının değişiminden ibaret benim için.
031 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@Onur3435 olduğumuz devre bakmak yeterli
Cevap sahibi7 ay@Onur3435 ben çok. Oldu vazgeçeli size kolay gelsin
Cevap sahibi6 ay@Onur3435 gizli değilsin zaten şaşkın 🤣 ama gerek yok görmediğim biriyle. Ayrıca biri değil cevabı vermiştim
Cevap sahibi6 ay@Onur3435 nedeni kaçıncı defa yazacağım? Gizli olmayan sensin ben değil uyan artık🤣 günaydın
Cevap sahibi6 ay@Onur3435 hayır demiştim
Cevap sahibi6 ay@Onur3435 hayır seni profilde görmüyorum ayrıca
Cevap sahibi6 ay@Onur3435 profile koy o zaman 😉 sonrasını düşünürüz
Cevap sahibi6 ay@Onur3435 inst yaz o zaman geri silerim yorumu
Cevap sahibi6 ay@Onur3435 takibim yok
Cevap sahibi6 ay@Onur3435 yaş kaç, niye bu kadar ısrar ettin
Cevap sahibi6 ay@Onur3435 92li misin
Cevap sahibi6 ay@Onur3435 tamam doğrusu ne, devlet sırrı mübarek🤣
Cevap sahibi6 ay@Onur3435 niye bu kadar ısrar ettiğini söyle önce
Gizli Üye(18-24)7 ayBen nereden bileyim 😂😂😂Allah ne dediyse kaderime ne yazildiysa o olacak. Benim yapabilecegim tek şey dua edip beklemek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
7 ayBu da soru mu şimdi? Her zaman ki gibi yine bekâr olarak yeni yıla gireceğim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBekar
gec olsun yanlis olmasin kafasindayim☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHer sene olduğu gibi bu senede bekar gireceğim çok şükürrrrr 🥳🥳
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay2026 bekar gircem ama belli olmaz 2026 ne olcagı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEvli giriyorum boşanmış olarak çıkarım umarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayDur daha 3 günümüz var hemen evet de yetitştireyim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayDul giricem gecen sene oldugu gibi benim bile hala umudum var yine senin neden yok anlamış değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBekar her yıl olduğu gibi gelecek yıllardanda umudum yok artık zaten
02 Yorumla
Soran7 ay😰😰😰😰
Cevap sahibi7 ayNoldu çok mu üzüldün
Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Evliyim bekar arkadaşlar var ya son 24 saatin kalmış bak değerlendir 🤣
00 Yorumla
6 ayNe yazıkki bekarım ama umarım son bekar yılım olur gahshs
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
7 ayÜzgün mutsuz gircem uyurum heralde
65 Yorumla- 7 ay
Sen gibi güzel bir kadın da mutsuzsa artık
- 7 ay
@pussymagnettt evt öyle maalesef
- 7 ay
Çokta çekicisin halbuki
- 7 ay
Teşekkür ederim
- 7 ay
Rica ederim şey sende 2 xpersin bende 2 xperim yazamıyorum da sana etiketledigim soruya gelir misin
Bekar gireceğim tabiki bekarligin startini veriyorum önümüzdeki 10 yıl icin
20 Yorumla
6 ayKısmet. Bekârlık bir süre daha devam gibi görünüyor. Ama hayat işte. Çalımı ne tarafa atacağını kestiremiyorsun.
00 YorumlaNasıl ya da neyle ilgili ve ben ilk defa gördüm ve merak ettim ümitlerinizi konuşabilir miyiz lütfen
00 Yorumla
7 ayumudunu yitirme ama zaten zaman kalmadı 2 3 gün , 26 ya güzel bir sevgili ya da arkadaşlıkla başlaman dileğim
00 Yorumla
7 ayvalla acelem yok tahminim 2032-2040 belki 2027 de de evlenebilirim 2026 dada kader tabi en hayırlısı olur insallah
00 YorumlaBekar evlilik hayalim yok bekarlık sultanlıktır
10 YorumlaBekar gireceğim ve bekar çıkacağım bu gidişle
00 Yorumla- Devamını Gör (228)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler