Birisini sevdim ve ayrılmak zorunda kaldım ne yapabilirim?

Birisini sevdim karakterlerimiz çok uyumsuzdu o çok sinirli ve gergindi ilişkide sürekli tartışmalar oluyordu onun çevresindeki bir erkeğe sınır koymaması ben de şüphecilik oluşturdu ve bu şüphecilikten dolayı sürekli onu rahatsız ettim o da beni çok rahatsız etti birbirimizi tükettik ilişkinin sonlarına doğru her ne kadar birbirimize sevsek de bir kere güven sağlam inşa edilmemişti. İlişkide Empati ve saygı sıfırdı o bana hakaretler ederdi ve onları da orada artık bu fiziksel şiddete dönmeye başladı ben ise onun sınırlarını ihlal ederdim ama aslında benim istediğim her şey bir ilişkide olması gereken şeyler karakterlerimiz o kadar farklı olduğu için duygusal kapasitesi de düşük olduğu için her şey mantıken yorumlamaya çalışırdı dolayısıyla beni rahatsız eden şeyleri küçümserdi en sonunda ettiği hakarette dayanamadım ayrıldık onu özlüyorum ama kabullendim onunla bir geleceğimiz var olamayacağını kabullendim ne kadar ikimizde çabalasak da birbirimizi yemiş olsak da onu zamanın neresinde yaşarsam yaşayayım tüm mutlulukların bulmasını istiyorum tüm sevgilerim ona saklıyorum umarım ben de bulamadın huzuru bulursun bir tanem seni çok seviyorum nasıl açacağım bu konuda bilemiyorum kabullendim ama aklımdan gitmiyor içimde soğuk bir hissiyat var ama beynim sanki unutmayı kabullenmiyor gibi bilmiyorum yardım edin

Birisini sevdim ve ayrılmak zorunda kaldım ne yapabilirim?